Gönderen Konu: Sen Sor Özlem Tekin (Blue Jean)  (Okunma sayısı 5320 defa)

Sen Sor Özlem Tekin (Blue Jean)
« : 25 Mart 2006 - 22:56:11 »

Çevrimdışı mrc

• Deneyimli Üye
(ibrahim başkur)
baharda best of albümü çıkaracağını duymuştum,ne oldu o albüme? Bir de özlemtekin.biz sitesinde "özlem tekin bu forumları okuyormu diye bir muhabbet dönmüştü.Ben yakalamışken , muhattabına sorayım , okuyormusun? Son bir soru mayısta bahar şenliğine gelmiştin gerçi özel bir konser içindi ama tekrar bursaya gelecekmisin?

-Maalesef bir süre albüm yapmayacağız...Son albümle idare edin...özlemtekin.biz deki forumları okumuyorum ama kulağıma geliyor...

(rock_suleyman)
Albümün adının 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 olmasının sebebi nedir?
En sevdiğin türk rock grupları?
Kullandığın gitarın markasını öğrenebilirmiyim?
Yakın zmanda 18 yaş altı konser vermeyi düşünüyormusunuz?

-gezegen x isimli şarkıda geri sayım olması.
-çilekeş,manga
-ovation semi acoustic guitar
-onu ben yıllardır düşünüyorum , fakat o yaşa hitp edecek organizasyonlar çok yapılmamakta,bizim suçumuz değildir,affola

(metalx86)
Yapmış olduğunuz solo albümlerin özellikle "tek başıma" albümünden sonra soundunuzu sert tutmanızın nedeni müziğinizin başka bir yöne kaydığını düşünmenizmiydi , yoksa sadece eskiye özlemmi? bundan sonra bir grup olarak ve ozz ismiyle yolunuza devam edeceğiniz doğru mu? yeni grubunuz gerçekten çok iyi tebrikler.

-benim soundum her albümde değişiyor bu değişimde çok planlı programlı değil, o dönemki yaşam şartları ve ruh halimle ilgili ozzdan biz de çok memnunuz gitiiği yere kadar gider...

(kdmgal)
iyi ki varsın lütfen güvendiğin projelerde yer al , düet çalışmalarında bulun. Senin böyle planların var mı , varsa kimlerle?Türk rock müziğinde kimleri beğeniyorsun (özellikle kadın) .Resmi web sitenin eksiklerini gider lütfen, ve niye atılan e-maillere cevap vermiyorsun?Basmakalıp rock'a eklediğin tatlar süper.Mucizeler komedisinin piyasaya sürülen vcd/dvd formatında senmi, meltem cumbul mu var?"Bıçak sırtı" adlı dizin ne zaman başlayacak yaaa?

-amma sordun polis misin kardeşim sen yaaa..

(aliosman dizman)
Manga&Özlem Tekin konserini izledim ve beğendim , ortak çalışma düşünüyorsunuzdur umarım.Şu ana kadar kendi solo albümlerinin dışında yer aldığın bütün müzikal çalışmaların isimleri?(papatya , sen anla, sil baştan , kara sevda gibi). Volvox kayıtlarına nasıl ulaşabilirim?  3. klip gezegen x e gelmeli.Bundan sonraki albümlerinin arasını kısa tut lütfen.Solo kariyerini bir Best of,Remixes ya da duet versions albümüyle sonlamayı düşünüyormusun? Ozz'u içeren bir vcd/dvd yayınlayacak mısınız? Bir de senin hiç remixes albümün piyasaya sürüldümü? Eğer öyleyse nasıl ulaşabiliriz? İçinde hangi şarkıların remixleri var?

-Onlar dışında yok...Volvoxun kayıtları yok...Bizce de para versene...Çok güzel projelere değindin.Ağzından bal damlıyor..Best of olursa unplugged olur..Ozz vcd/dvd çok iyi fikirmiş...Remix albümü efes dark için yapılmıştı ama piyasaya dağıtılmadı...

(yeşim yıldız)
Ya özlem abla ,sana sorum şu; rock ve rap ikisi bir arada dinliyorum ve çok beğeniyorum.İleride cezayla falan bir düet yapmayı düşünürmüsün?

-geçen albüm için düşünürdüm ama artık çok geç...

(müge biçer)
Özlem abla kaç yaşındasın,doğum tarihin ne,sevgilin var mı? Bu arada son albümünü çok beğendim , özellikle "belki" güzel olmuş.Yaşım dolayısıyla volvoxa yetişemedim.Acaba eski grup üyelerinin bir şarkı için bile olsa bir araya gelip çalma olasılığı var mı?Yada çaldığınız şarkıları veya varsa konser kayıtlarını nereden bulabilirim? Peki grup üyeleri hala görüşüyormu? Çünkü ben şebo fanatiğiyim ve şeboyla aranda bir küskünlük var mı, çok merak ediyorum?Cevaplarsan çok sevinirim.Başarılarının devamını dilerim.

-Maalesef volvoxun kayıtları yok , varsa bile bir iki tv programından ibarettir.Maalesef güzel bir şeyi kaçırdın....Üşenmeyip enstrüman çalmayı öğrenip,kendi volvoxunuzu kendiniz yapın...

(LeeSManiA)
Bir yerde duyduğuma göre rock müziğin artık populaer olmadığını , daha tutulan bir müzik türüne geçeceğinizi söylemişsiniz.Doğru mu? Eğer doğruysa çok kötü bi durumda olduğunuzun farkındasınızdır umarım!

-hadi len....

(miraç başar) :şok:
Ozz albümü ne zaman çıkacak? Yeni klip ne zaman?"Belki"ye çek ne olur! Bir de çok rica ediyorum, Kıbrısa konsere gel ne olur!

-Oldu...Oldu...Oldu...Tamam...

(ceren yeğen)
Yeni çıkan albümlerin çoğunda rock ve rap işbirliği içinde . Bunu pek sevdiğimi söyleyemem açıkcası, bu konuda ne düşünüyorsun, rockın içinde rap? Yeni albümün çıktı ,oldukca da başarılı bir albüm.Yeni konserlerinin nerelerde olacağı belli mi? Samsun var mı?

-Sentezin mahsuru yok... Onunda hastası var.İnşallah samsuna geliriz...

(mir)
Sence neden türkiyede kadın rock grubu yok?Bir hayranından aldığın en ilginç ve en güzel hediye neydi?Şarkıcı olmasan ne olurdun?Ozz albümünde hangi şarkılar olacak?

-Çünkü kızlar tembel...Dinlemeyi tercih ediyorlar...Özlem yazan kolye...Manifaturacı...

(yağmur8d)
Albümün çok az tanıtımı yapılıyor.Tanıtım için bir şeyler düşünmüyormusunuz?Bir de dövmelerinizin her birinin znlamı var mı?

-Bıktık kardeşim tanıtım yapmaktan...Bu sefer değişiklik olsun diye tanıtım yapmıyoruz...(Bu albüm meraklısına)...Öcü....

(aslı aykaya)
Bir siten vardır mutlaka adresi ne??Korn dinlermisin??

-Korn dinlerim..Bir sitem bile yok...

(Sweatgirl9)
Barlas ile gerçekten güzel işler ortaya çıkardınız.Ama yıllar önce Tarkan Gözübüyükle yaptığın albüm süperdi..Tekrar bir birliktelik düşünüyormusunuz?

-Hooop?! Ben niye hatırlamıyorum...

(Gamze)
MvÖ den Harun Tekinin Kuzeni veya başka bir akrabası mısın acaba? Ayrıca ben senin kişiliğinde çok farklı bişeyler olduğunu düşünüyorum?Yani seni çok iyi tanımıyorum ama şarkılarını söylerken inanılmaz şekilde değişiyorsun.Açıkcası merak ediyorum hayata bakış açın nedir?Çok mu pozitifsin?Çünkü sen farklı geliyorsun çoğu insana.

-Harun yada Kerimin akrabası değilim...Yer yer pozitif yer yer bulutlu ve sağanak yağışlıyım...Havalar nasıl olursa benim havalarımda öyle...

(elimdeki saz yeter canıma)
Ya ben senin belki şarkının öyküsünü çok merak ediyorum.Kime yazdın?Nerde yaptın şarkıyı?Ne zaman yaptın?Çok içten sözleri.Bu günlerde en çok dinlediğim şarkı.Ellerine ve ruhuna sağlık.

-Sözlerindende anlayacağın gibi bir ayrılık sonrası yazılmış şarkıdır... Zaten o dönemlerde daha içten şarkılar çıkar...Emin olabilirsin...(kime yazdığımı geç)

(damlakin93)
Çok tatlısın Çok güzelsin ve çok enerjik görünüyorsun hep bunu nasıl başarıyorsun? Sen şebnem ferah ve aylin aslım filan biraraya gelip bir şeyler yapma olasılığınız ne kadar?

-Ayy çok mersi...Allah beni böyle yaratmış...Yahu teker teker neyinize yetmiyoruz!

(blackman302)
Volvoxda klavye çaldın.Şimdide Ozzdaki klavyeciyle hayranların için süper bir show yapmayı düşünürmüsün?Fanı olduğun ve nefret ettiğin ünlüler?Ayrıca yeni çıkan grupları nasıl buluyorsun?İyi kötü?Çok güzelsin özellikle son imajın harika son albümünde öyle!Seninde planların arasında son zamanlarda klasikleşmiş olan cover albüm yapma fikri var mı?Bence seneye eurovisiona sen katıl ve kurtar bizi!Kalite konuşsun birazda dimi?

-Hazır klavye çalan varken ben niye çalayim? Yeni çıkan gruplar arasında iyide var kötüde.Tıpkı hayat gibi...Coverdan hoşlanmıyorum canlı performans hariç...Ayrıca üzgünüm imajım yine değişti...Eurovisiondan hiç haz etmem katılacağımıda zannetmem...

(umut)
Rock'n'coke'ta seni gördüm galiba.Kafanda deri bant,gözünde aşağıya akan makyaj vardı dimi?Yoksa yanlışmı gördüm?Garbage seviyor musun?Son albümü hakkında ne düşünüyorsun?Başka hangi müziklerden hoşlanıyorsun?

-Evet!Ben seni görmedim.Nerdeydiniz oğlum?
« Son Düzenleme: 29 Mart 2006 - 14:35:19 Gönderen: mrc »

Özlem Tekin

Sen Sor Özlem Tekin (Blue Jean)
« : 25 Mart 2006 - 22:56:11 »

Ynt: Sen Sor Özlem Tekin (Blue Jean)
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2006 - 23:02:00 »

Çevrimdışı GÖKmen

• Bizden Biri
  bu dergiyi  almam  ama  burdan senin  sayende  okumuş  oldum , parmaklarına  sağlık  thankss  kardişş :)))  :D
« Son Düzenleme: 25 Mart 2006 - 23:07:35 Gönderen: GÖKmen »

« Yanıtla #2 : 25 Mart 2006 - 23:21:40 »

Çevrimdışı mrc

• Deneyimli Üye
bekle daa dewamı wardaa yarın yazarım artıkk

« Yanıtla #3 : 25 Mart 2006 - 23:30:55 »

Çevrimdışı GÖKmen

• Bizden Biri
oki  yaaww dewamınıda  bekliyomm  tabiikiii  ....

« Yanıtla #4 : 26 Mart 2006 - 15:42:43 »

Çevrimdışı murock

• Yepyeni Üye
  • *
walla senin yerinde olmayı acayip isterdim feci kıskandım şimdi yaaa.. ama ellerine sağlık valla iyi iş çıkarmışın helaaaaaaal...

« Yanıtla #5 : 26 Mart 2006 - 16:57:29 »

Çevrimdışı mrc

• Deneyimli Üye
neyimi kıskandın pardon????

« Yanıtla #6 : 26 Mart 2006 - 19:12:18 »

Çevrimdışı amanda

• Özcü
walla senin yerinde olmayı acayip isterdim feci kıskandım şimdi yaaa.. ama ellerine sağlık valla iyi iş çıkarmışın helaaaaaaal...

puhahahahaHAHA!!!!!  :D

mrc yoksam sen blue jean muhabirimisin?! :D

« Yanıtla #7 : 26 Mart 2006 - 19:37:04 »

Çevrimdışı GÖKmen

• Bizden Biri
   kardişş   nerdesin  ,  devamını  beklioos  halaa  :D :D

« Yanıtla #8 : 29 Mart 2006 - 12:53:22 »

Çevrimdışı gigaoz

• Emekli Mod
  • Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar.
    • OZ
Saol Kardeş Eline Sağlık :))  Haberi Oluo Demek Ei Ei :D
₯___ώ ћ € я € ע € я     |      μ á Y    я ٥ á μ___₯

« Yanıtla #9 : 29 Mart 2006 - 14:14:55 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
haberi oluyo demekki...olsun herşey sırayla...bugun haberi olur bakarsınız yarın kendisi burda olur... kimbilir :ı-ı:
hey gidi günler… göz yaşım sel

« Yanıtla #10 : 29 Mart 2006 - 17:31:17 »

Çevrimdışı GÖKmen

• Bizden Biri
eline  sağlık  kardeşş  teşekkürler.....

« Yanıtla #11 : 29 Mart 2006 - 20:31:37 »

Çevrimdışı igves

• Daimi Üye
  • Ay karardı Tam da günah işlemenin zamanı...
güzel röportaj
özlem yine dalgacı bi hava içinde vermiş cvplarııı
blue jeanden pek hazetmem ama yinede eline sağlıkkk...........
"Gel sevişelim gitsin Sonumuz zindan"
https://twitter.com/SevgiGozaydin

« Yanıtla #12 : 28 Mayıs 2006 - 18:38:55 »

*]V[eHmEt*

• Ziyaretçi
Ortaya bir laf attın hala devamıı gelmedi?

« Yanıtla #13 : 29 Mayıs 2006 - 14:45:27 »

Çevrimdışı serox

• Özcü
  • Soyunuk Yürek
ge.enlerde tesadüfen çilekeş sen soru opkudum ve özlem tekin'i çok sevdiklerini belirtiyorlardı. sonalbümlerini de çok sevmişler. Ayrıca dağları deldim ve herkes şanslı doğmuyor şarkılarına bitiyorlarmış
Shame! You Are Not To Blame!

« Yanıtla #14 : 15 Haziran 2006 - 17:10:51 »

Çevrimdışı crayz

• Aktif Üye
  • ANTALYA TEMSİLCİSİ
bende sordum çıkmadı ama ablamın maillinden sordugum soru çıktı MİR olan bende dediği gibi yaptım !
:)))