Gönderen Konu: Adanalı ÖZ ler  (Okunma sayısı 12059 defa)

Ynt: Adanalı ÖZ ler
« Yanıtla #75 : 07 Temmuz 2006 - 01:04:11 »

Çevrimdışı colzar

• Yepyeni Üye
  • *
arkadaşlar bu buluşma tarihi belli tamam da, saat kaçta nerde buluşulacak bi karar verilse artık. Dışardan gelen arkadaşlar falan karşılansa burda. çok zaman kalmadı artık herşey belli olsun!!!

Özlem Tekin

« Yanıtla #75 : 07 Temmuz 2006 - 01:04:11 »

« Yanıtla #76 : 07 Temmuz 2006 - 19:34:04 »

Çevrimdışı SiLeNt-HiLL

• Yepyeni Üye
  • *
  • Özzz'mmm BnM!!!!!
selam ya bn emre bende adanda oturuyorum... forumdan frantic nicli kulanıcı bnm kuzenm...
şimdi buluşmadn bahsedelm.. ya bn sitede daha yeniyim ama buluşmaya gelmek isterim çnkü özlm hakknda birileriyle konuşmak hoşuma gider.. ama herkes buluşmayı yarın istiyor aslında yarn olabilir bnm aklımda adanda en cok bilinn yer olan "Waffle House" war gazipaşada en işlek yeri herkes için bulamsı ço kkolay olur. yani eer sizde kabul ederseniz orayı iannaanın mekan we sohbet için çok güzel bi yer seçimi...
10  9  8  7  6   5  4  3  2  1  0  !!!!!!!!! NeFrEt çıLdIrNcA a$K bi aCiZ KaLıRki SoRmA.. Özzz'mmm!!!! ....bNmMm...!!!!

« Yanıtla #77 : 07 Temmuz 2006 - 19:41:39 »

Çevrimdışı frantic

• Daimi Üye
selam ya bn emre bende adanda oturuyorum... forumdan frantic nicli kulanıcı bnm kuzenm...
şimdi buluşmadn bahsedelm.. ya bn sitede daha yeniyim ama buluşmaya gelmek isterim çnkü özlm hakknda birileriyle konuşmak hoşuma gider.. ama herkes buluşmayı yarın istiyor aslında yarn olabilir bnm aklımda adanda en cok bilinn yer olan "Waffle House" war gazipaşada en işlek yeri herkes için bulamsı ço kkolay olur. yani eer sizde kabul ederseniz orayı iannaanın mekan we sohbet için çok güzel bi yer seçimi...
bulusmada heralde 3 kısı olcaz cunku yrn bulusma :)))
Uyandigimda yer gok SIYAH
Uyandigimda duvarlar KAN
Ruhumda agir bir GUNAH
Vahset dolu yuzler yine BERBAT bir sabah

« Yanıtla #78 : 07 Temmuz 2006 - 19:45:27 »

Çevrimdışı SiLeNt-HiLL

• Yepyeni Üye
  • *
  • Özzz'mmm BnM!!!!!
ERDİ SANIRIM ÖLE OALCAK SEN BEN EREN :56 :56

msjlarımızda büyük harf kullanmıoruz.yapmış olduun gibi farklı renkle istediin kısmı belirtebilirsin.bir az daha dikkat lütfen..................mel
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2006 - 21:23:38 Gönderen: mel »
10  9  8  7  6   5  4  3  2  1  0  !!!!!!!!! NeFrEt çıLdIrNcA a$K bi aCiZ KaLıRki SoRmA.. Özzz'mmm!!!! ....bNmMm...!!!!

« Yanıtla #79 : 07 Temmuz 2006 - 19:52:27 »

Çevrimdışı frantic

• Daimi Üye
ERDİ SANIRIM ÖLE OALCAK SEN BEN EREN :56 :56
artk napalım waffle house a biz takılırız olmazsa yrn yapmayalım carsamba gunune fln alalım ne bu yaa :D
Uyandigimda yer gok SIYAH
Uyandigimda duvarlar KAN
Ruhumda agir bir GUNAH
Vahset dolu yuzler yine BERBAT bir sabah

« Yanıtla #80 : 07 Temmuz 2006 - 20:45:18 »

Çevrimdışı colzar

• Yepyeni Üye
  • *
ya arkadaşlar  bende gelicem abartmayın 4 kişiyiz işte=) cidden kimse neden sallamıyo bu buluşmayı ilk başlarda herkes daha hevesliydi sanki sonradan millet kayboldu. bence eğer daha gelecek olucaksa erteleyelim ama yok bukadarsak biz buluşalım naparsın..

« Yanıtla #81 : 08 Temmuz 2006 - 00:15:03 »

Çevrimdışı SiLeNt-HiLL

• Yepyeni Üye
  • *
  • Özzz'mmm BnM!!!!!
ya cidden bakın benyeni oldumm ahlde heweslendim ki siz daha eskisiniz side hewes yok yaaa gelin yapalım şunu...

« Yanıtla #82 : 08 Temmuz 2006 - 00:51:38 »

Çevrimdışı colzar

• Yepyeni Üye
  • *
abi şimdi yarınn kaçta nerde buluşuyoz ya da buluşuyormuyuz diye sorarım ben size?

« Yanıtla #83 : 08 Temmuz 2006 - 03:07:38 »

Çevrimdışı SiLeNt-HiLL

• Yepyeni Üye
  • *
  • Özzz'mmm BnM!!!!!
heey ozmn ben bulu$maya yerine kesin tarihiii geciim mii !! =)
ya bişe dicem 10 temmuz pazartesi gazipaşa "Waffle House"herkese uygun mu?? eerr okey liyorsanız gidip orayla konuşalım şukadar adam gelecek diyelim ona gör amsa ayarlasın.. buarada bilmeyenler gazipaşa madonn önüne gelsin(( kime sorsanız gösteriri)) birimizde ben weya abşaksı madonn oraya gelenleri toplar waffle house götürrüz... haa derseniz ansıl tanicaz madonn önünde bekelyenleri bence çok kolay ellerinde ufakta olsa bi özlem t. posteri bulundursunlar hemen analrız zatii eee şimdi ne diossunuz....

« Yanıtla #84 : 23 Ocak 2007 - 16:16:11 »

Çevrimdışı brc_nce

• Üye
  • **
    • http://www.on1k.com
 ya bende adanalıyım ama bakıorumkı uzun zamandır kımse bıseler yazzmamıs  tabı bulusunca ıs bıtmıo adanalıllar nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!
Hayd! Korkma; S!L BaştaN...

« Yanıtla #85 : 26 Şubat 2007 - 19:41:55 »

Çevrimdışı aphazel

• Yepyeni Üye
  • *
bende adandan size burdan bişe duyurmaya çalısıcam eger adandan özlem tekin gibi sese sahibim deyen bayan vokallere seslenom çünkü farklı bi grup kuryoz metalofdead@hotmail.com dan iletişim kurabilirsiniz...

« Yanıtla #86 : 26 Şubat 2007 - 19:52:12 »

Çevrimdışı TarkanColl

• Üye
  • **
  • Don't leave me alone...
    • TarkanColl.com
Merhaba,
ben de Adana'da oturuyorum. Özlem Tekin'in yıllar önce Adana'da konserine gitmiştim. Galleria'da. Af ile birlikte gelmişlerdi. Özlem süperdi. Hayran kalmıştım.  :alkıs:

« Yanıtla #87 : 03 Mart 2007 - 22:05:12 »

Çevrimdışı brc_nce

• Üye
  • **
    • http://www.on1k.com
ya bılmıomda ozzz ugaramıo buralara yaaa uffffffffffffffffff:(:(:(
Hayd! Korkma; S!L BaştaN...

« Yanıtla #88 : 15 Nisan 2007 - 15:32:33 »

Çevrimdışı marjinal kız

• Deneyimli Üye
  • Nasihat kesmez bizi,bize tecrübe gerek!
ya özlem tekin'in çukurova ünv. şenliklerinde konseri var adanada. bi şeyler yapalım,buluşup hep birlikte gidelim konsere. kulise girmeye çalışalım
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2008 - 11:57:00 Gönderen: marjinal kız »
bir sis var önümde hiç bilinmeyen,bir ses var içimde yolu gösteren...

« Yanıtla #89 : 15 Nisan 2007 - 22:04:11 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
niye uuramıyomus yaa..iste çukurova üni senliklerine geliyo ya iste daha ne olsun.
hey gidi günler… göz yaşım sel