Gönderen Konu: Özlem Tekin @ Club Zeta - Girne - 08.04.2006  (Okunma sayısı 6452 defa)

Ynt: Özlem Tekin @ Club Zeta - Girne - 08.04.2006
« Yanıtla #45 : 16 Nisan 2006 - 03:28:53 »

m_akin_e

• Ziyaretçi
ayıkken de var öperkenn avatarda oldugu gb sarılırken fln.., kıskanmayınnn hehe ayrıca çook sıcakkanlı ve sempatik,gülüp konusuor sarılıor öpüor =) elbet bir gün sizde yaşarsınızz =p hem dün aradım teli kaparken de seni çook öpüorm dedi =)

ben orada degildim,, özlemin canlı performansını da begenirim,, ama bunu çok garipsedim,, yıllardır özlem tekini severek dinlerim,, ama bir insandan bahsediyoruz degil mi,, nasıl bi sevgidir bu,, yoksa ben mi sevmesini bilmiyoum,, ya da insanların sevgi anlayışı farklı,, özlem tekin e karşı antipati yaratıyo bunlar nedense,,
 not:admin arkadaşlarım bidaha msj larımı silmeden evvel bana sebebini açıklarmısınız,,

Özlem Tekin

« Yanıtla #45 : 16 Nisan 2006 - 03:28:53 »

« Yanıtla #46 : 16 Nisan 2006 - 05:23:18 »

Çevrimdışı cyberjack

• Kurucu
not:admin arkadaşlarım bidaha msj larımı silmeden evvel bana sebebini açıklarmısınız,,

admin arkadaşlarınla ilgili istekelrini özel mesaj atarak bana bildir ama önce forum kurallarını oku, sildiğimiz her mesajın hesabını üyelere vermek zorunda değiliz. siz her mesajı yazarken nasılki bize sormak zorunda değilsiniz, bizde hiçkimseden izin almak zorunda değiliz.

Sonkez konuya dönderiyorum herkesi, yarında bu başlıktaki konu dışı mesajları temizliyorum...

Konu : Özlem Tekin @ Club Zeta - Girne - 08.04.2006

« Yanıtla #47 : 16 Nisan 2006 - 12:32:49 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
ya aslına bakılırsa çoğu üyede özlem tekini paylaşamama gibi bi olay var, yoksa neden eleştirilere katlanılmıyoki?ama tabi fatoşuda tebrik etmek lazım özleme bu kadar yakın olmayı başarmış aferin valla süper
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #48 : 18 Nisan 2006 - 01:29:26 »

Çevrimdışı gigaoz

• Emekli Mod
  • Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar.
    • OZ
Özlem Tekin "aşkı affettirdi"...
Alternatif rock müziğinin sevilen sanatçı Özlem Tekin, uzun bir aradan sonra geçtiğimiz akşam özel orkestrası ile sahne aldığı Club Zeta'da hayranlarına ve sevenlerine unutulmaz saatler yaşattı
--------------------------------------------------------------------------------
Alternatif rock müziğinin sevilen sanatçı Özlem Tekin, uzun bir aradan sonra geçtiğimiz akşam özel orkestrası ile sahne aldığı Club Zeta'da hayranlarına ve sevenlerine unutulmaz saatler yaşattı.

2005 yılında çıkardığı "109876543210" albümünde yer alan "Tek Başına" parçası ile son günlerden adında sıkça söz ettiren çılgın sanatçı Özlem Tekin yeni ve eski albümlerinde yer alan parçaları başarılı bir şekilde yorumladı.

"Cinayet" parçasında hayranları da eşlik ederken, bazı hayranları ise kendilerini müziğin ritmine kaptırıp kafa salladılar.

"West" sponsorluğunda gerçekleştirilen konserde, tanıtımcı kızlar gelen konuklara West'in çeşitli ürünlerini takdim ettiler.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Özlem Tekin kapanış parçasını ise kendisine üne kavuşturan "Aşk Her Şeyi Affeder mi" parçası ile yaptı. Uzun bir aradan sonra ülkemizde sahne alan sanatçı, hayranlarının yeniden beğenisini kazandı

Konserden sonra ise Club Zeta'da disco gecesi yaşanırken, DJ Ali çaldığı İngilizce parçalarla geceye ayrı bir renk kattı ve eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

kıbrısgazetesi.com dan Alıntı
₯___ώ ћ € я € ע € я     |      μ á Y    я ٥ á μ___₯

« Yanıtla #49 : 18 Nisan 2006 - 10:16:24 »

Çevrimdışı fatos

• Aktif Üye
  • Tanış sende ÖZ'ünle,gerçek senle!Ö Z & T H E O Z Z
ya aslına bakılırsa çoğu üyede özlem tekini paylaşamama gibi bi olay var, yoksa neden eleştirilere katlanılmıyoki?ama tabi fatoşuda tebrik etmek lazım özleme bu kadar yakın olmayı başarmış aferin valla süper

teşekür ederim..

dier gazetelerde de çıktı yazılar ama internette update edilmemiş halen daha.. bir ara yazıp yollarım size haberleri gazetede çıktı, yarım sayfa yer verildi konsere.. yorumlarda çok ii ayrıca..
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2006 - 12:52:02 Gönderen: gigaoz »
... and, England again!!
University of Warwick