Gönderen Konu: Albümü Alanlardan Yorumlar  (Okunma sayısı 6202 defa)

Albümü Alanlardan Yorumlar
« Yanıtla #45 : 12 Mayıs 2005 - 14:32:14 »

Çevrimdışı bianzoubianchang

• Yepyeni Üye
  • *
    • http://
eheheh ne kadar şanslıyım herhalde ilk alanlardanım süper bir albüm :lol:
gydnx

Özlem Tekin

« Yanıtla #45 : 12 Mayıs 2005 - 14:32:14 »

« Yanıtla #46 : 12 Mayıs 2005 - 17:44:39 »

Çevrimdışı wernoa

• Yepyeni Üye
  • *
  • psychopath
    • http://www.ozlemtekin.biz
özlem durdu durdu sonunda patlattı bombayı, gerçekten çok şahane bi albüm.. :)  
saol özlem-ciğim benim :lol:
bir kadeh şarap, bir nefes duman, bir sıcak gülüş bana yeter..

« Yanıtla #47 : 13 Mayıs 2005 - 05:57:19 »

Çevrimdışı montanamex

• Yepyeni Üye
  • *
hani şu
"özlem albümlerini konserlerinde çalıp söylediği gibi niye yapmıyo"
sorusu var ya
bu albümde ona cevap verilmiş gibi sanki
süper bi albüm olmuş
ilk albümle yarışır her bakımdan

« Yanıtla #48 : 13 Mayıs 2005 - 17:06:28 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
kim kötü derse album için,karşısındayım yani....her dinleyişimde biraz daha bağlanıyorum albume...gezegen x ,belki,dene derken şimdi de aşinayım firara ve adımı söyleye takıldım....ilk album diil de "öz"
albumunden sonra en sevdiğim ve sevegim album olsa gerek son album...

bugün doganın dengesi yok,öyle herseyden alınmayalım.... :evil:  :twisted:

« Yanıtla #49 : 14 Mayıs 2005 - 14:59:35 »

Çevrimdışı okatmer

• Yepyeni Üye
  • *
Ben bu albüme kötü diyorum. Nedenine gelince; zevk meselesi. Sen böyle zayıf, etkisiz sözleri ve dangur dangur müzikleri sevebilirsin. ama ben şebonun şarkıları gibi damar sözler,alt yapısı güçlü müzikleri seviyorum. Daha önceki mesajımda müzikleri beğendim demiştim,evet kulağa hoş gelen melodiler var. Ama genelde bütün şarkılar basit.

« Yanıtla #50 : 14 Mayıs 2005 - 15:25:53 »

oz-arsenal

• Ziyaretçi
Bu albüm çok güzel bence.Öz albümüyle birlikte en sevdiğim albüm diyebilirim.
Şebo nun damar şarkılarından bahsetmişsin.Tamam ben de Şeboyu çok seviyorum ama Şebonun şarkıları genelde benzer aşk temalarını içeriyo bi farklılık yok,özellikle son albümü tamamen ayrılık acısını anlatıyo.ama özlem tekinin albümü çok farklı şeylerden bahsediyo,belli kurallara bağlı olmadan bi müzik yapıyo ,elektronik rock karıştırıyo ve ortaya ilginç,bazen eğlenceli,bazen sert süper parçalar çıkıyo...  :) Ve tabii bu tarzı da Özümüzü herkesden farklı kılıyor

« Yanıtla #51 : 14 Mayıs 2005 - 16:28:34 »

Çevrimdışı okatmer

• Yepyeni Üye
  • *
Tabiki bu albümü beğenen olur, hiçbir şey diyemem. Özlem Tekinide çok severim ben,cdsinide aldım,dinliyorum ama sanırım bana göre değil şarkılar.Ben biraz daha rock-arabesk istiyorum belkide :)

« Son Düzenleme: 23 Mart 2007 - 15:34:58 Gönderen: furkiii »

« Yanıtla #52 : 16 Mayıs 2005 - 11:46:15 »

eski_bi_dost

• Ziyaretçi
şuan albümü dinliyorum allah karetmesin yine haklı çıktım :) albüm yine benim dediğim tarihte çıktı. şuan onu dinliyorum 3 kopya yaptım cdyi bunun sebebi 3 gündür hiç çıkarmıyorum orjinal olanı bozulmasın diye kopyalardan 2 si şuan çöpte çizilti ve ısınmış cdler okadar dinlemeye dayanmıyor. albüm çok güzel bazı yerlerde sesinde deforme olmuş ama güzel bir albüm beklediğim albümmü değil :( çok güzel ama eksik bekldiğim gibi değildi :( neyse yinede çıktı ve şuan güzel bir çizkide ama alımlar az müzik marketler umutsuz ve özlem albümü satamamaktan yakınıyor ben bunu demiştim sizin elindeydi nekadar özlemcisiniz gördüm neyse sorun albün güzel ama ozz la özlem uyumlu değil iki tarafta kaliteli ama sebebi ni anlayamadığım bi eksiklik var ...

« Yanıtla #53 : 19 Mayıs 2005 - 20:51:24 »

Çevrimdışı TeredduT

• Yepyeni Üye
  • *
    • http://www.mirkelam.org
Albüm çok ama çok güzel. Kesinlikle albüme "kötü" diyenler bunun sebeplerini açıklayamaz. Sadece "zevk meselesi" diyebilirler. sözlerin baştan savmalığı konusunda ise benim gibi sözlere çok önem veren biri bile şaşırmış durumda bu albümde. Gezegen x haricinde hiçbir şarkının sözlerinin baştan savma olduğuna katılmıyorum. (O'nun bile bir anlamı vardır...) Gezegen X albümdkei en sağlam şarkı bence, çokiyi bir düzenleme ve melodik altyapıya sahip. Sırf bu şarkı için bile alınmaya değer bir albüm...  :wink:

brevo Özlem... çok iyisin...  :D
Kalanların gidenleri hissetmesi işkence
Bağlanıp elinden, çekilmek geçmişe...

http://www.mirkelam.org

« Yanıtla #54 : 27 Mayıs 2005 - 13:28:16 »

Çevrimdışı MarMan

• Deneyimli Üye
  • !!! AzgıN ŞeytaN & GelGit Tanrısı !!!
benim özlem tekin den istediğim albümün ta kendisi olmuş hep böyle gitmesi dileğiyle hep sert her zaman tavizsiz çok çok iiii ben çok beğendim
:} Düş Ağrısı {:

« Yanıtla #55 : 01 Haziran 2005 - 14:59:25 »

Çevrimdışı kutlay

• Yepyeni Üye
  • *
    • http://www.tanrinin.gunlugu.com
"Öz" ün son albümünü nasil buldunuz? Bekledigim kadar sert bir album degil aslinda. Daha cilginca bir album umuyordum.Insani daha cok harekete gecirecek,sozleri daha keskin bir album.Ama bu album de iyi olmus.Bir oncekinden daha iyi diyevbilirim.Sizce?
_"HER INSAN KENDISININ TANRISIDIR"_

« Yanıtla #56 : 01 Haziran 2005 - 18:34:24 »

Çevrimdışı ilhanicihan

• Yepyeni Üye
  • *
albüm çok iyi olmuş.. simdiye kadarkilerin en iyisi.. daha sert.. daha aşırıcılık...

« Yanıtla #57 : 01 Haziran 2005 - 18:38:07 »

Çevrimdışı ilhanicihan

• Yepyeni Üye
  • *
Alıntı yapılan: tansuu
bende dün aldım okul çıkışı albümü gece saat 1 buçuğa kadar dinlemişimdir yemekten içmekten kesildim

şarkılar süper  :wink:
özz'ü pek fazla dinlemeyenler bile bu albümü koşa koşa gideip alacak

çok haklısın

« Yanıtla #58 : 02 Haziran 2005 - 05:52:24 »

Çevrimdışı ultrAhmet

• Aktif Üye
Alıntı yapılan: okatmer
Ben bu albüme kötü diyorum. Nedenine gelince; zevk meselesi. Sen böyle zayıf, etkisiz sözleri ve dangur dangur müzikleri sevebilirsin. ama ben şebonun şarkıları gibi damar sözler,alt yapısı güçlü müzikleri seviyorum. Daha önceki mesajımda müzikleri beğendim demiştim,evet kulağa hoş gelen melodiler var. Ama genelde bütün şarkılar basit.

provakatörlük yapıp milletin sinirlerini zıplatmayalım...
madem sevmiyorsun beğenmiyorsun ne yapmaya çalışıyorsun maceramı arıyorsun kendine...
Ölüm nerede gelirse gelsin,
Topragimda SARI KIRMIZI güller acacaksa, Mezar tasimda GALATASARAYLI yazacaksa,
el-fatiha'dan sonra GALATASARAY MARSI okunacaksa öyle ölüm hos gelmis sefa gelmis..!

« Yanıtla #59 : 02 Haziran 2005 - 17:56:08 »

Çevrimdışı wernoa

• Yepyeni Üye
  • *
  • psychopath
    • http://www.ozlemtekin.biz
bence "kime ne", "öz" ve bu son albüm özlem'in en iyileri :)  , diğer albümlerini sevmiorum pek.. sonuçta forum eleştiri vs.. vs.. olsun die var ve eğer olumsuz eleştirilere açık olamıyorsak bu eleştiri yapan kişinin diil eleştiriye tepki gösterenin sorunudur.. ne geyik laflar ettim ama demi :twisted:  öle ama napim.. :D  :lol:
bir kadeh şarap, bir nefes duman, bir sıcak gülüş bana yeter..