o düşündüğüm fotoysa süper..sen beni de çekmiştin ..eklesen de görsem :))
YIlan mı :cry1: bak alınganım ben ühü kırılırım hemen :cry1: ki kırıldım da :cry1: Tamam İğrencım ama senin kadar değil, hem zaten ben süperim diye dolanmadım di mi ortalarda:cry1: Sakladın hem arklalara ühü :cry1: Kırııııılldddımmm kırııııııılldımm Şinan sendeki cevherleri ne zaman göreceğiz acaba
yelişşş ne cevheri yaw .. annamadım .. resimlerden mi bahsedion ?
içimizdeki uyuyan nefret yılanındandı kastım..anladınız siz aslında da,anlamayanlar hipoya yılan dedik sanmasın...bak o da kırılmış :))
bre nankör ,, yer degiştirmedik mi senle,, sen arkalarda kalıyosun die,, hatta senle muhabbet bile ettik,, sana bişeyler ye dedim,, sen de bu kim dedin dill dill tamam canım igrençsin,, ama yine de sana katlandık,, yani kimse de yüzüne karşı iyy ne salak bi kız,, igrençç bööghh yaptımı,, en azından yüzüne karşı :dill :dill :çiçek: :aşk: yok yok kanka,, kırılmaz o ,, o bize neler söylüyo,, gıcık şey nolucak :P.p
zyndanın da bilgisayarını geri verselerdi de bu muhabbette o da olsaydı keske..giga da yok ortalıkta...nerdeler ki :))magazin müdürü,sen bilirsin :))
LittleHercules, Hipokondryak, pyroxevil, m_akin_e ve 0 Ziyaretçi konuyu incelemekte. amma popüler bi konu oldu bu be herkes buraya resmen mesaj yağıyor
ne güzel herkes çok beeenmiş..kameram kalleslik yaptı biliyosunuz...yoksa ben 32 kısım tekmili birden bi çekim yapardım aslında :))çok da güzelsin zyndan..hatta jenerikteki pozun birebir özz ün duvaksız gelinindeki bi karesi gibi geldi bana...sen makineyi mars ettiinde sampiyon sampion diye ahh yanar döner aacaip jenerik yazısı koydum...daa ne istiyosun :))