Gönderen Konu: wıthın temptatıon  (Okunma sayısı 6394 defa)

Ynt: wıthın temptatıon
« Yanıtla #15 : 27 Ağustos 2006 - 13:56:19 »

Çevrimdışı ben_melih

• Aktif Üye
Bu grubun tam olarak tüm şarkılarını bilen var mı???
ben sana yardım cı olrurm
9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Özlem Tekin

« Yanıtla #15 : 27 Ağustos 2006 - 13:56:19 »

« Yanıtla #16 : 31 Ağustos 2006 - 00:22:50 »

Çevrimdışı serox

• Özcü
  • Soyunuk Yürek
Sağol ya dostum sevinirim.
Bu arada within manyağı yok mu aranızda. Süperler ha.
Shame! You Are Not To Blame!

« Yanıtla #17 : 03 Şubat 2007 - 21:36:51 »

cansu

• Ziyaretçi
Within Temptation bu ay başında yeni albümleri 'in kayıtlarının bittiğini açıklamıştı.Ayrıca albümden "What Have You Done" parçalarının yakında izleyicilerin beğenisine sunulacağını da bildirmişti.Ve bu parça artık piyasada.Parçaya çekilen videoyu burdan izleyebilirsniz.Sin gle'ın piyasaya çıkış tarihiyse 16 şubat.

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1816012005

« Yanıtla #18 : 22 Şubat 2007 - 00:20:58 »

Çevrimdışı özöz_88

• Üye
  • **
Yeni albümlerinin tüm şarkılarını dinledim. What you have done olağanüstü bir şarkı. Tavsiye ediyorum. Harikalar.
"ÖZ"

« Yanıtla #19 : 05 Ağustos 2007 - 01:58:33 »

Çevrimdışı drown

• Cool
ya bu grup harika süper bi vokalleri var son albümleri baya bi güzel
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #20 : 05 Ağustos 2007 - 02:22:47 »

Çevrimdışı crowling

• Deneyimli Üye
Dedim ki bunlar ice queen tadında bi şarkı daha yapamazlar insanı etkileyen ama yaptılar :) Tabiki o şarkı da Frozen... Harika... Ama hala iddia ediyorum Restless gibi bir şarkı yapamazlar :)
Oppss!

« Yanıtla #21 : 23 Ağustos 2007 - 23:42:06 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Valla kim ne derse desin harika bi grup olduuna gün geçtikçe daha bi inanmaya başlıyorum son albüm gerçekten çok iyi bu kadar güzel şarkıyı bi arada bulmak gerçekten zor bence
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #22 : 01 Eylül 2007 - 18:31:14 »

furkiii

• Ziyaretçi
rock'n coke performansları gayet hoş başlamıştı,gerisini dream tv vermediği için izleyemedim maalesef..seyirciyi coşturmasını iyi biliyo solistleri umarım coşan seyirciyi teoman-rashit ayakta tutabilir ki pek sanmıyorum maalesef..zaten within temptation'ın bu ikiliden önce çıkmasına nasıl bi mantık karar vermiş,anlayabilmiş değilim..

« Yanıtla #23 : 01 Eylül 2007 - 18:48:12 »

Çevrimdışı öcü

• Daimi Üye
  • vamos bien
belki önce coşturuyor sonra arada enerji toplatıyor organizenin  mantığı şaka bi yana performansları hiçde fena değil hatta gayet iyiler :D
vamos bien

« Yanıtla #24 : 02 Eylül 2007 - 01:04:30 »

Çevrimdışı drown

• Cool
rock'n coke performansları gayet hoş başlamıştı,gerisini dream tv vermediği için izleyemedim maalesef..seyirciyi coşturmasını iyi biliyo solistleri umarım coşan seyirciyi teoman-rashit ayakta tutabilir ki pek sanmıyorum maalesef..zaten within temptation'ın bu ikiliden önce çıkmasına nasıl bi mantık karar vermiş,anlayabilmiş değilim..

Evet ya Within bencede sonra çıkmalıydı bende izleyemedim ama izlemek çok isterdim süper grup bence

« Yanıtla #25 : 02 Eylül 2007 - 01:17:05 »

Çevrimdışı vegateryan

• Genel Moderator
  • that's what she said
    • ÖzbeÖZ
radikal den

Avrupa'da 1,5 milyonluk albüm satışıyla Hollanda'nın dışarıya açılan en başarılı gruplarından biri olan Within Temptation, gotik-senfonik rock sahnesinin önemli isimlerinden biri olmayı başardı. 10 yıl önceki 'Enter' adlı albümlerinden bu yana çıkardıkları beş albümle müzikleri gittikçe evrimleşen ve kendi tarzını bulurken ana akımı da yakalamayı başaran grup, Evanesence, Paradise Lost gibi isimlerle anılıyor. Rock'n Coke sahnesinde Türk izleyicilerle ilk defa tanışacak olan grubun -tarzına göre pek şen şakrak- vokalisti Sharon Den Adel'la peformans öncesinde son albümlerini, şarkı sözleri ve kendi dünyalarını konuştuk...
-------Son albüm öncekilerle kıyaslanınca Amerikan Gotik sahnesine iyi hazırlandığınız hissediliyor. Amerika'da bu kadar başarılı olmayı bekliyor muydunuz?
Aslında bu albüm bize göre öncekilerden çok farklı değil. Diğerlerine göre daha dinamik olduğu doğru ve orkestral elemanlar ile gitarlar çok daha iyi dengelendi. Tamamen duymak istediğimiz gibi olmasına ve hoşumuza giden seslere odaklandık. Parçalardaki akışın kuvvetli olmasına çalıştık. Amerika'da başarı elde etmek gerçekten inanılmaz ve biz de beklemiyorduk. Ancak albümü hazırladığımız sırada Amerika'da yayımlanacağı kesin değildi, bu yüzden özellikle Amerikan sahnesi için hazırlandığımızı söyleyemem. Bunun yanı sıra Myspace sayfamızın da (www.myspace.com/withintemptation) tanınmamızda etkili olduğunu gördük. Bu arada asıl başarıyı Avrupa'da elde ettiğimizi de eklemeliyim.
-------Gotik metal umutsuzluk, karamsarlık, nefret gibi unsurlar barındırıyor. Albümlerinizdeyse umut verici, olumlu parçalar var. Duruşunuz nedir tam olarak?
Öncelikle söylemem gerekiyor ki, her ne kadar öyle adlandırılsak da kendimizi tam olarak gotik dünyanın bir parçası olarak görmüyoruz. Biz aslında hoşumuza giden değişik müzik türlerini harmanlıyoruz. Keltik, orkestral, senfonik, film müziği elementlerini dahil ediyoruz. Sözler ise okuduğumuz kitaplardan, kendi yaşadıklarımızdan ilham alıyor. Karamsar konular, dile getirmek istediğimiz sorunlar ise tabii ki yer buluyor. Gotik müzikten etkilendiğimiz doğru ama biz kesinlikle bir Gotik metal grubu değiliz.
--------Sözlerin geri kalanı ise kaçış, geride bırakma, saklanma öğelerini sıklıkla barındırıyor. Nedir bu peşinizi bırakmayan 'rahatsızlık'?
Bazen hayatında olabilecek şeylerden korkarsın ve kendine bir yol belirlemen gerekir. Bu aslında sadece korkuyla ilgili de değildir. İnsanların hayatındaki belirsizlikler endişe duymalarına neden olur. Ancak ne zaman ne olacağını asla tam bilemezsin ve işleri tersine çevirmek de mümkündür. Ya da her şey beklediğinin tam tersine de gelişebilir. Kimi zaman kadere teslim olup, ilerleyen zamanda neler olacağını izlemeyi de tercih edebilir ve bundan keyif bile alabilirsin...
--------Online camiada Amy (Evanescence) için 'en tatlı ses', Christina (Laguna Coil) için 'en güçlü ses', senin için de 'en meleksi ses' yorumu yapılıyor, sen ne diyorsun bu konuda?
Tamam, bunu bir iltifat olarak alıyorum. Bu tabii insanların müziğin tarzıyla beraber yaptığı bir yorum. Ben farklı şeyler de denemeye çalışıyorum, kimi zaman da mutlu söylüyorum. Hoş bir iltifat ama benim için...
---------Türkiye'ye ilk defa gelen gruplar eski parçalarına da ağırlık veriyor. Siz ise yeni albümünüzün üzerine geliyorsunuz, Rock'n Coke sahnesinde parça seçiminiz nasıl olacak?
Biz konserlerimizde hep bir 'Best Of' yapmaya çalışıyoruz. Her albümün en iyi parçalarını seslendiriyoruz. Tabii ki parçalar arası dengeli bir geçiş olacak. Konserlerde öncelikle akıcılığa önem veriyoruz. İstanbul'da da böyle olacak...
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2007 - 01:19:39 Gönderen: vegateryan »
Chocolate, Chocolate, Chocolate Aaaack

« Yanıtla #26 : 02 Eylül 2007 - 01:22:55 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Saolasın Röportaj için ben çok seviyorum bu kadının sesini yaf bi Sandra bi Christina bide Sharon :D

« Yanıtla #27 : 03 Eylül 2007 - 03:14:58 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Bugun Rock'n Coke takı performansının bı kısmını ızledım superdı gercekten cok sırın vokalıst ya ama Teoman ın sonradan cıkması bırazcık ayıp olmus bence eger ızledılerse kahrolmuslardır :D

« Yanıtla #28 : 03 Eylül 2007 - 14:26:40 »

Çevrimdışı qorqulu41

• Yepyeni Üye
  • *
  • ben...
ben oradaydım çok iyiler canlı da... hiç albümlerini dinlemedim. şimdi albümlerini arıyorum.
varsa yoksa özgürlük...

« Yanıtla #29 : 03 Eylül 2007 - 15:34:21 »

Çevrimdışı drown

• Cool
ben oradaydım çok iyiler canlı da... hiç albümlerini dinlemedim. şimdi albümlerini arıyorum.

Albümleri harika kesin bul dinle