Gönderen Konu: Alanis Morissette  (Okunma sayısı 6942 defa)

Alanis Morissette
« Yanıtla #30 : 31 Mayıs 2005 - 03:20:58 »

Çevrimdışı ultrAhmet

• Aktif Üye
ikiside cık :?
Ölüm nerede gelirse gelsin,
Topragimda SARI KIRMIZI güller acacaksa, Mezar tasimda GALATASARAYLI yazacaksa,
el-fatiha'dan sonra GALATASARAY MARSI okunacaksa öyle ölüm hos gelmis sefa gelmis..!

Özlem Tekin

Alanis Morissette
« Yanıtla #30 : 31 Mayıs 2005 - 03:20:58 »

Ynt: Alanis Morissette
« Yanıtla #31 : 30 Haziran 2005 - 19:20:10 »

Çevrimdışı laika

• Yepyeni Üye
  • *
o'ndan ilk duyduum sarki bööle idi:

leaaaaaaaaadioooool eaaaaaaaaaaaadioooo ooleeaaaaaaaadioooo ooooleeeeee...cok seviom  :cheesy:
yaaaaaniiiiiiiiiii

« Yanıtla #32 : 29 Aralık 2005 - 23:56:59 »

Çevrimdışı keane

• Deneyimli Üye
  • what if god was one of us
Thank U

How `bout getting off these antibiotics
How `bout stopping eating when I`m full up
How `bout them transparent dangling carrots
How `bout that ever elusive kudo

Thank you india
Thank you terror
Thank you disillusionment
Thank you frailty
Thank you consequence
Thank you thank you silence

How `bout me not blaming you for everything
How `bout me enjoying the moment for once
How `bout how good it feels to finally forgive you
How `bout grieving it all one at a time

Thank you india
Thank you terror
Thank you frailty
Thank you consequence

The moment I let go of it was the moment
I got more than I could handle
The moment I jumped off of it
Was the moment I touched down

How `bout no longer being masochistic
How `bout remembering your divinity
How `bout unabashedly bawling your eyes out
How `bout not equating death with stopping

Thank you india
Thank you providence
Thank you nothingness
Thank you clarity

Yeah yeah
Ahh ohhh
Ahhh ho oh
Ahhh ho ohhhhhh
Yeaahhhh yeahh
Kimin, kimin bu sessiz eller
Mor halkalı yaralı gözler

« Yanıtla #33 : 29 Ocak 2006 - 00:15:45 »

Çevrimdışı GÖKmen

• Bizden Biri
  love you  alanis , wonderfull

« Yanıtla #34 : 22 Şubat 2006 - 02:02:08 »

Çevrimdışı shafuck

• Aktif Üye
  • görünüş3 aldanma!!!
müziini de daha çok kendisini de 1 türlü sevemedim...  :ı-ı:
1 ark var sabah akşam dinliyor  çekilmez be abii  :ıy:
tabiii zevk meselesi... :wink:
TH3 FRAG!L3 ART OF 3X!ST3NC3...               
'n3fr3t3 s3vg!d3n daha fazla güv3n!yorum' DED! Ş3YTAN 'çünkü onun saht3s! olmuyor'
'!nsan k3nd!n! kayb3tm3d3n tanrıyı
tanrıyı kayb3tm3d3n k3nd!n! bulamaz'

« Yanıtla #35 : 09 Mart 2006 - 11:13:36 »

Çevrimdışı GÖKmen

• Bizden Biri

dinlerim  sıkılmadan ,  müthiş bi  yetenek .... :D

müziği  güzell , harikaaa ,  kendide  güzel :D  :alkıs:

« Yanıtla #36 : 18 Mart 2006 - 12:04:34 »

Çevrimdışı GÖKmen

• Bizden Biri
Alanis Morisette ,Liz Phair ve Tori Amos ile birlikte müziğe yeni bir soluk getirdiler.
Doğduğu ve büyüdüğü Kanada'da, gençliği boyunca piyano çaldı, şarkı sözleri yazdı. On yaşındayken, "You Can't Do That" isimli bir çocuk programında rol almaya başladı. Programdan kazandığı parayı kullanarak bir 45'lik: "Fate Stay With Me"yi çıkardı. Televizyon işini bıraktıktan sonra, müziğe odaklandı ve ilk kontratına 14 yaşında MCA/Canada ile imzasını attı. 1991'de Toronta'ya yerleşen sanatçının ilk albümü burada piyasaya sürüldü: "Alanis".
Kanada'da 100,000'i aşkın kadar satan ve kendisini "En Genç Yetenek" dalında Juno Ödülü'ne *****üren "Alanis" pop-tabanlı dans ezgiler ve ağır ritimli parçalar içeriyordu. Ancak diğer ülkelerden albüme hiç ilgi gösterilmedi. 1992'de ilk albümüne benzeyen "Now Is The Time" piyasaya sürüldü. Daha önceki albümü gibi "Now Is The Time" da, her ne kadar "Alanis"in yarısı kadar satsa da Kanada'da büyük ilgi gördü. Bu albümden sonra Morissette 1994'ün başlarında Glen Ballard ile tanışacağı Los Angeles'a taşındı. Ballard daha önceleri Michael Jackson'ın hit parçası "Man In The Mirror"ı yazmış, Wilson Phillips'in ilk albümünün yapımcılığını üstlenmiş ve David Hasselhoff ile birlikte çalışmıştı. İkilinin tarzı pop olsa da, birlikte daha uç, alternatif rock'a daha yakın müzik yapmaya karar verdiler. Çalışmalarının sonunda Maverick Records'dan "Jagged Little Pill" ortaya çıktı.
"You Oughta Know" 45'liğinin etkisiyle "Jagged Little Pill" 1995 yazında çıkar çıkmaz büyük yankı uyandırdı. Çok geçmeden, MTV ve radyolarda en çok istenilen parçalardan oldu, böylece daha geniş kitlelerce de tanınan "You Oughta Know" İlk On'a kolayca girdi ve bir çok platin plak ödülü aldı. "Jagged Little Pill"deki ikinci ve üçüncü 45'likler "Hand in My Pocket" ve "All I Really Want"ın da yardımıyla albüm uzun süre listelerde kaldı. 1996'nın başlarında, altı Grammy'ye aday gösterildi. Kısa süre sonra dördüncü 45'liği ve en başarılı bulunan çalışması olan "Ironic"i çıkartan Alanis Morissette o yıl "Yılın Albümü" ve "Yılın Şarkısı" dallarını da kapsayan bir çok Grammy Ödülü'nün sahibi oldu.
1998 sonbaharında çıkardığı "Supposed Former Infatuation Junkie" ise yayınlanmasından çok önce, büyük yankı uyandırdı. 2002 de Under Rug Swept ve  2004 de So Called Chaos isimli albümleriyle  yoluna  devam ediyor  halennn :alkıs:

« Yanıtla #37 : 19 Mart 2006 - 12:57:56 »

Çevrimdışı alanis

• Yepyeni Üye
  • *
  • And isn't it ironic... Don't you think?
alanise laf sölemeyin alınıorum ya kraliçem o benim...ı'm a bitch ı'M A LOVER:) ne şarkı ama yaa.....cranbeeries le yaptığı düet müthiş onun hakkında bişi bilmeden yorum yapmayalım lütfen 1şarkısını bilio bazıları atlıo yok kötü yok bilmem ne çok ayıp...
Öz_SÜZ ASLA!

« Yanıtla #38 : 31 Mayıs 2006 - 00:37:05 »

Çevrimdışı MarMan

• Deneyimli Üye
  • !!! AzgıN ŞeytaN & GelGit Tanrısı !!!
valla şahsen ben de bir albümü bile tam yok amma mtv unplugged albümü var ki i was hopping e bayılırım ki çok dinledirici bir ses sahip olması da beni çeken hoş özelliklerinden biridir umarım bi ara diğer albümlerini de dinleme fırsatı bulabilirim ...
:} Düş Ağrısı {:

« Yanıtla #39 : 20 Temmuz 2006 - 01:47:00 »

Çevrimdışı 11:14

• Gold Üye
  • Durma öyle...
"under rug swept"ten sonrasını bilmiyorum yaa... "crazy" dönmekte ortalıkta da yetmez ki... "jagged little pill"e takılmasın artık yaa...

« Yanıtla #40 : 14 Eylül 2006 - 10:17:34 »

Çevrimdışı serox

• Özcü
  • Soyunuk Yürek
Alanis ablam bir kere harika sanatçıdır. Söz müzik düzenleme hepisiciği vardır onda. Yani eşsiz bir müzisyen. Avril ablamızında idolüdür kendileri. Bazı arkadaşlar spice girls ile aynı kefeye sokmuşlar.
Yaw ayıp... :D
Shame! You Are Not To Blame!

« Yanıtla #41 : 14 Eylül 2006 - 10:56:30 »

Çevrimdışı kanatsız melek

• Gold Üye
Alanis ablam bir kere harika sanatçıdır. Söz müzik düzenleme hepisiciği vardır onda. Yani eşsiz bir müzisyen. Avril ablamızında idolüdür kendileri. Bazı arkadaşlar spice girls ile aynı kefeye sokmuşlar.
bencede serox bey
Tesadüflerle başlar her şey.

« Yanıtla #42 : 18 Eylül 2006 - 00:53:52 »

Çevrimdışı nickSİZ

• Üye
  • **
  • Dostlar unutulmaz...

bence de serox bey. katılıyorum aynı zamanda asla çizgisi bozulmayan bir sanatçı. Keşke ona sanatçımız diyebilseydim :D çünkü çok seviyorum. Everything şarkısı çıktığında şoke olmuştum çünkü alanis ablamı takip ettiğim halde single çıkcak die okumadım hiçbir yerde. Nys güzel bir şok olma durumuydu. O hızla zati müzik markete koşup albüm almıştım.
www.ozlemtekin.biz ... tıkla ve hayatını yaşa...

TEKİNİSTLİĞİN TEK MERKEZİ

http://s10.bitefight.net/c.php?uid=9973

« Yanıtla #43 : 18 Eylül 2006 - 11:50:46 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
oturupta  ciddi ciddi a.moris.. dinlemem  ama duyduum dada kapatmam, ii iş yapop çünkü,
ve yıllardır yaptıı müziktem ödün vermemeside takdir edilecek bi  davranış olsa gerek,
valla ben bizim aydilge  isimli genç kızımızı , gün gelirde ilerde a.moris.. yerinde görmek isterim...
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #44 : 04 Ekim 2006 - 16:31:23 »

furkiii

• Ziyaretçi
evet çizgisinden ödün vermemesi takdiri hak ediyo..güzel şarkıları var..uninvited gibi mesela..