Gönderen Konu: Bilgisayar Sorunlarınıza Çözüm (Teknik Servis)  (Okunma sayısı 30130 defa)

Ynt: bilgisayar sorunlarınıza çözüm(teknik servis)
« Yanıtla #120 : 04 Şubat 2009 - 19:20:33 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
ya aslında bu daha ilk değil. ben bunu kaç kere yakaladım hakim bey diyesim geldi birden :D
ya bu olalı baya bi oluyodu, nasıl becerdim bunu onu bile unuttum, menüye bi geri girebilsem çıkıcamda giremiorum ya :D şindi önceden sağ ok+menü düğmesine basınca menüye dönüyodu, sonra ben bi şekilde çıkıyordum,ama şimdi o da olmuya, dediğim gibi sadece sağ ok + exit diyince kayboluyo, ta ki elimi çekene kadar :D, bide o zamandan beri çok yeniden başlattım ama nafile :D
schhh..

Özlem Tekin

« Yanıtla #120 : 04 Şubat 2009 - 19:20:33 »

« Yanıtla #121 : 04 Şubat 2009 - 19:25:12 »

furkiii

• Ziyaretçi
monitördeki tuşlarında sorun olabilir,muhtemelen de öyledir..bilgisayarına imkânın varsa başka bir monitör bağla,bakalım olacak mı o zaman anlarsın sorun nerden kaynaklanıyor..bir de sağ ok+menü derken sağ okla exit'e getirip menüye basmaktan bahsettin değil mi..:D

« Yanıtla #122 : 04 Şubat 2009 - 19:39:30 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
monitördeki tuşlarında sorun olabilir,muhtemelen de öyledir..bilgisayarına imkânın varsa başka bir monitör bağla,bakalım olacak mı o zaman anlarsın sorun nerden kaynaklanıyor..bir de sağ ok+menü derken sağ okla exit'e getirip menüye basmaktan bahsettin değil mi..:D

hehe, yok ben daha o aşamaya gelemedim,

bak bu resimdeki tuşlara basarken, ekranda normal ekran ve bi önceki resimdeki contrast yazısı var, menü yok, eskiden o contrast yazısı dururken ben resimdeki tuşlardan menüyle sağ ok'a basıp menüyü açardım, sonrada exit'e gelirdim dediğin gibi, şimdi menüyede gelmiyo, anca resimdekilerden sağ ok ile exit'e basınca contrast yazısı gidio, elimi çekince geri geliyo, öyle bi durum :D
(bu arada resim anca o şekil oldu, yazılar okunmadıysa soldan sağa doğru ; exit,solok, sağok, menü :D )
schhh..

« Yanıtla #123 : 04 Şubat 2009 - 19:51:52 »

furkiii

• Ziyaretçi
benim demek istediğim tamamen çıkmayı sağlayan exit değil yalnız,contrast bölümünden çıkmayı sağlayacak olan bir exit var mı onu merak ettim..contrast bölümünde bir exit varsa sağ okla ona ilerleyip menüye basıp contrast bölümünden çıkarsın ve asıl menüye gelirsin,asıl menünün exiti ile de tamamen işlemlerden çıkarsın çünkü mesela bende her girdiğin özel bölümün kendi exiti var;ama xp'de aynı mıydı hatırlayamıyorum..:D

« Yanıtla #124 : 04 Şubat 2009 - 19:57:51 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
Şimdi contrastın exit'i  yok, bide diyelim ki contrast'ı düşürcem ya, sol ok lada düşmüo, sağ ok'a basılı tutup sol ok'a basarsam düşüyo, yane herşey sağok'ta bitio galiba, neyse biraz daha bekliyim kendi kendine gitmezse başka monitörde denerim, tuşlarda olsa gerek sorun, bilgisayarcı da yapamazsa artık sağ oku çivilicem monitöre :D :D herşey için teşekkür furkii de xp olduğunu nerden anladın hemen bea??
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2009 - 19:58:32 Gönderen: rock_ö.tekin »
schhh..

« Yanıtla #125 : 04 Şubat 2009 - 19:59:50 »

furkiii

• Ziyaretçi
rica ederim..vista'da contrast diye bir bölüm yok,ismi daha ayrı ve her bölümün de kendi exiti var;oradan anladım..:D

« Yanıtla #126 : 30 Aralık 2009 - 16:48:50 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
samsunk L-760 marka telefonum var bu hangi tip videoları gösteriyo bileen varmı..özlem kliplerini atıyom desteklenmeyen dosya tipi diyo

hadi yardom bekliyorum..
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #127 : 30 Aralık 2009 - 21:19:46 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
bi videou 3GP ye nası çevirebilirim
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2009 - 21:25:07 Gönderen: shiver »
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #128 : 30 Aralık 2009 - 21:25:15 »

furkiii

• Ziyaretçi
yardım eden yok mu 2 gün içinde

belirttiğin telefon için özel bilmiyorum ama wmv formatlı videoyu dene bence melis..

« Yanıtla #129 : 31 Aralık 2009 - 15:51:31 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
hangi video çözünürlüğü küçültme programını öneririsiniz...video tipi uyuyo ama bu seferde çöznürlük fazla videoların telefon çözünürlüğünü geçiyo....

« Yanıtla #130 : 31 Aralık 2009 - 16:11:27 »

furkiii

• Ziyaretçi
hangi video çözünürlüğü küçültme programını öneririsiniz...video tipi uyuyo ama bu seferde çöznürlük fazla videoların telefon çözünürlüğünü geçiyo....

total video converter'da video tipi değiştirme gibi çözünürlüğü (kaliteyi) düşürerek de işlem yapabilirsin..

« Yanıtla #131 : 31 Aralık 2009 - 20:53:07 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
total video converter'da video tipi değiştirme gibi çözünürlüğü (kaliteyi) düşürerek de işlem yapabilirsin..
olmazsa kulağını ıssrrrım ama .hıh.

« Yanıtla #132 : 31 Aralık 2009 - 22:00:20 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
adamaın kralısın furkii...çok sexsisin çok saol olduuu

« Yanıtla #133 : 31 Aralık 2009 - 22:39:20 »

furkiii

• Ziyaretçi
melis dikkatli mesaj yazarsan sevinirim,bu konuyu burada kapatalım şimdi..rica ederim ama bir şey demek istiyorsan artık buradan değil,özel mesajdan devam edelim..

Ynt: Bilgisayar Sorunlarınıza Çözüm (Teknik Servis)
« Yanıtla #134 : 15 Nisan 2010 - 19:02:59 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
klipten kesme yapıp yeni resimler yapılyomuş furkiide kendine bu yolla avatar yapmış bende fotodan kesme yapıp avatar olcak güzellikte resim bulmak istiyorum nasıl olacak şu klipten kesme işi..