Gönderen Konu: Aşık olduğum adamın ayağının altına kırmızı halılar sererim(Vatan,18 Nisan 2004)  (Okunma sayısı 2327 defa)

Çevrimdışı SeZzZ

• Yönetici
  • Delicious Demon!
Aşık olduğum adamın ayağının altına kırmızı halılar sererim

VATAN 18.04.2004

Acaba o hep aynı kadın mı? Özlem Tekin'i uzaktan yakından takip ediyorsanız, böyle bir soru sorabilirsiniz. Bugüne kadar dört farklı albüm dört farklı müzik tercihiyle karşımıza çıkan Tekin, kısa bir süre sonra beşinci albümünü çıkaracak. Sürekli tarzını, tipini değiştiren bir kadın o. Bir yandan da oyunculuğa heves eden Tekin'le yeni dizisi "Sil Baştan" dolayısıyla konuştuk. Dizide Hale Soygazi ve Ceyda Düvenci ile birlikte oynayan Tekin, Ağustos ayı sonunda da Şener Şen'in müzikalinde sahneye çıkacak

* Müzik bir yana oyunculuk kariyerinde de mi ilerliyorsunuz?
Yo, müziğe de devam, yeni albümüm çıkacak.

* Karaoğlan dizisinden sonra şimdi Sil Baştan dizisinde oynuyorsunuz. Bu işi sevdiniz galiba?
Karaoğlan'daki rolüm aslında efekt gibiydi. Ama oyunculuk devam edecek gibi görünüyor. Şener Şen'in projesi nedeniyle derslere başlamıştım. Most Prodüksiyon yapıyor müzikali. Müzikale ara verdiğimizde Sil Baştan için teklif geldi, ben de atladım.

Dizinin isim annesiyim

* Diziyle ilgili açıklamalarınızda "Özlem Tekin'den çok farklı bir kadın" demişsiniz. Sürekli değişiyorsunuz. Hangi özlem Tekin'den farklı?Karakterin benle alâkası yok Ayfer adında çocuklu bir kadın. Erkek Fatmalık var içinde, o anlamda beni andırıyor. Çok fena biçimde erkek düşmanı. Yokluk içinde yaşayan çok gerçek bir kadın ama çok umutlu. Hapiste dost olup sonra hapisten çıktıktan sonra arkadaşlıklarını devam eden kadınların hikâyesini anlatıyor dizi.

* O yüzden mi Sil Baştan?
Doğrusu, dizinin isim annesiyim. Jenerik için müzik gerekiyordu. Oturup yazınca Sil Baştan çıktı. Hayat insanı acayip yerlere götürüyor. Hop diye o şarkıyı yaptım. Albüme koymayı da düşünüyorum.

* Dizinin yönetmeni kadın, oyuncuların çoğu kadın. Kadınlarla çalışmaya alışık mısınız?
Erkeklerle çalışmaya daha çok alışığım. Bu kadar çok kadınla Volvox'tan beri çalışmamıştım.

* Hiperaktif misiniz?
Sabah kalktıktan sonra gittikçe artan bir enerjim var. Sette de enerjim hiç bitmiyor. Arkadaşları da motive ediyorum.

* Bunu nasıl başarıyorsunuz? Yorulmaz mısınız?
Hep çok istediğim şeyleri yapıyorum. Mutsuz olduğum hiçbir şeyi yapmıyorum.

"Motor" lafımdan alındılar

* Kimse yapmak istemez ama zorunda kaldığımız olur, sizin olmaz mı?
Bu lafı daha önce de söylemiştim. Hülya Avşar "çalışılmış bir yanıt" demiş. (Gülüyor ve Hülya Avşar pozu veriyor). Ben o modellerden değilim.

* Aşk herşeyi affeder mi, sorusu çok soruldu. Peki "Erkekler de sever mi" de çok soruluyor mu?
Aşk herşeyi affeder mi geyiği gibi olmadı.

* Erkekler de sever mi, sorusuna yanıtınız ne?
O sorunun yanıtı galiba yok. Hep soracağız.

* Beni çok güldüren, son albümünüzde bir şarkı sözü var: "Magazin malı güllü dallı motorlar..." Size "kim bu motorlar" diye soran olmadı mı?
Birinin bunu söylemesi gerekiyordu. Plak şirketi polemik çıkar diye ürkmüştü ama içimden geldiği için öyle yazdım. Komik olan şuydu. Plak şirketine böyle bir şeyi kim üstüne alınır, dedim. Çıkıp açıklama yapanlar oldu. Yani motor olmayı üstüne alınanlar oldu. Bana "ay o kendine baksın" diyenler oldu.

* Siz neden böyle bir söz yazdınız, karıştırıldığınızı mı düşünüyordunuz?
O kadar üstüme üstüme geldi ki bu konu, yazıverdim. Karıştırma konusuna gelince, sizin gibiler karıştırmaz ama bazıları da karıştırıyor. Sonuçta aynı televizyon ekranına çıkıyorsunuz. Ben zaten aynı ekranda görünmemeye de dikkat ediyorum.

Beğendiğim erkek tipi değişiyor

* Hayatınıza giren erkeklerin tarzları farklı. Onlara göre değişiyor musunuz?
Yok, öyle değil. O konuda yanlış anlaşılıyorum. Ben kendim değişiyorum.

* "Kimseye bağlanmıyorum" demişsiniz, bu çok iddialı bir laf değil mi?
Evet iddialı.

* Aşık olmuyor musunuz, yoksa aşık olup da bağlanmaz mısınız?
Aşık olunca herşeyi yaparım, ayağının altına kırmızı halı sererim. Ama yapışmam, onsuz yapamam demem.

« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2006 - 20:44:59 Gönderen: SeZzZ »
10...     9...     8...     7...     6...     5...     4...     3...     2...     1...     0...    BOO!! :çiçeeK:    :dans:    :yeehu     

Özlem Tekin

Çevrimdışı GÖKmen

• Bizden Biri

* Beni çok güldüren, son albümünüzde bir şarkı sözü var: "Magazin malı güllü dallı motorlar..." Size "kim bu motorlar" diye soran olmadı mı?
Birinin bunu söylemesi gerekiyordu. Plak şirketi polemik çıkar diye ürkmüştü ama içimden geldiği için öyle yazdım. Komik olan şuydu. Plak şirketine böyle bir şeyi kim üstüne alınır, dedim. Çıkıp açıklama yapanlar oldu. Yani motor olmayı üstüne alınanlar oldu. Bana "ay o kendine baksın" diyenler oldu.

gülünmicek gibi deill  :D :D  olanlar varmış  yanii  :D :D
saol Sezz.
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2006 - 21:30:36 Gönderen: GÖKmen »

Çevrimdışı kanatsız melek

• Gold Üye
gülünmicek gibi deill  :D :D  olanlar varmış  yanii  :D :D
saol Sezz.

hehehe cidden çok saf kızlar var yaa "ayy o kendine baksın" :ıy: :öö:    :D :D :D
ÖZe laf yokk
Tesadüflerle başlar her şey.

Çevrimdışı notneedapprovaL

• Üye
  • **
eee yane özlem tekin'e de bu yakışır:)
bu hayat benm benMSE eER kimse karIŞMazsa yaŞAMAya DEeerr!!!!

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
saol sezz..sayende geçmiş röp.larıda okuyoruz:)canım ÖZ'üm ya bitanesin sen.. köpek olsun er'ler kapında
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

Çevrimdışı GOKCE

• Aktif Üye
Bence ,en guzel roportajlardan bırı cok samımı buldum

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
gerek yok ÖZ'üm ayaklarıma kırmızı halı sermene...ben mucurlu yoldanda gelirim sana... :D :aşk: aşkım beniiim...
hey gidi günler… göz yaşım sel

Çevrimdışı cerensarsilmaz

• Yepyeni Üye
  • *
kesinlikle çok samimi bir röportaj
 sen onların değil ama onlar senin ayaklarına sersin canım öz üm

ARGo77

• Ziyaretçi
" * Beni çok güldüren, son albümünüzde bir şarkı sözü var: "Magazin malı güllü dallı motorlar..." Size "kim bu motorlar" diye soran olmadı mı?
Birinin bunu söylemesi gerekiyordu. Plak şirketi polemik çıkar diye ürkmüştü ama içimden geldiği için öyle yazdım. Komik olan şuydu. Plak şirketine böyle bir şeyi kim üstüne alınır, dedim. Çıkıp açıklama yapanlar oldu. Yani motor olmayı üstüne alınanlar oldu. Bana "ay o kendine baksın" diyenler oldu."

yaww memleketimizde salak kıtlığı çekmiyoruz ki sallasan mala çarpıyo zaten bu konuda Özlem Tekin ablama katılıyorum..mator olmayı kabullenen bunca mal varken bu alemde nediyeyimm..bu tür salaklar bide sanatçıyım diye geçiniyorlar..Özlem Tekin ne yapsın ülke dengesizle doluysa...hepsiyled e uğraşamazki hadi teker teker gelseler uğraşılır....:D :D

Çevrimdışı onur(bjk)

• Yepyeni Üye
  • *
sen bana asık olm öz
gözleri yeşil gibi,sözleri şiir gibi,dalgalı deniz gibi yasadığım sehir gibi,çöllerde nehir gibi sanki beni sever gibi biri vaar

Çevrimdışı sil_baştan

• Deneyimli Üye
:)paylaşımın için teşekkürler..gerçekten çok ii olmuş:)
sil_baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak
sil_baştan sevmek gerek bazen her seyi unutmak
................... ................... ................... ................... ................

Çevrimdışı ozz_witch

• Bizden Biri
  • tanıdık yanlızlık... evelallah tanıştık evvelden..
evet bu röportaj çok samimi ve özlem yine kendine has tavrı ve cevapları müthiş işte ben bu özleme bayılıyorum
:dewil tek bir canın var cehennem dibinde  :dewil <br />                                         wampreeee:<br /><br />Sitenin Cadısı

Çevrimdışı dark_34

• Deneyimli Üye
Sağol Sezzz özün sözlerini okumak bile güzel be(:( beni sevmez mi be:))
forever özlem
sevmek suçsa gördüğünüz en büyük suçlu benim
...extracity...team ...

Çevrimdışı deniz21

• Daimi Üye
harikaya çok samimi olmuş 
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
tam kendini ifade etmiş süper röportaj