Gönderen Konu: 30.temmuz.istanbul ada buluşması videosu  (Okunma sayısı 8655 defa)

Ynt: 30.temmuz.istanbul ada buluşması videosu
« Yanıtla #45 : 03 Ağustos 2006 - 22:40:04 »

m_akin_e

• Ziyaretçi
 arkadaşlar bende yeni izledim buluşma videosunu,, daha iyisini yine biz yapana kadar en iyisi biziz,,
 katılan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim,, vidoyu hazırlayan pyroxevil e ayrıca teşekkür ederim,, üzerimizde büyük bi sorumluluk vardı,, tekinizm ruhunu bi daha gördük,, katılan bütün arkadaşlarım ben hariç ayakta alkışı hakediyo,, daha da söylenecek bi söz yok ,,

tekinizm ruhu,, ve biz bu ruhun içindeyiz,, en büyük platformdayız

Özlem Tekin

« Yanıtla #45 : 03 Ağustos 2006 - 22:40:04 »

« Yanıtla #46 : 03 Ağustos 2006 - 22:52:10 »

mehhmet

• Ziyaretçi
akın abi buluşmayi sen organize ettin neden kendine haksizlik ediyosun sen olmasan kim örgutlicek milleti :D

« Yanıtla #47 : 03 Ağustos 2006 - 22:57:08 »

Çevrimdışı geçersiz

• İl Temsilcisi
harıka bı buluşmaydı emeğı geçen herekeze çok teşekkürler
Forum kurallarını okuyunuz

« Yanıtla #48 : 03 Ağustos 2006 - 22:58:29 »

m_akin_e

• Ziyaretçi
akın abi buluşmayi sen organize ettin neden kendine haksizlik ediyosun sen olmasan kim örgutlicek milleti :D
istanbul temsilcisi sensin,, bi önceki buluşmayı ayarladın bunda da yardım ettim senle tanuya,, ben böyle diyorum ,, o kadar:)

« Yanıtla #49 : 03 Ağustos 2006 - 22:59:41 »

mehhmet

• Ziyaretçi
istanbul temsilcisi sensin,, bi önceki buluşmayı ayarladın bunda da yardım ettim senle tanuya,, ben böyle diyorum ,, o kadar:)
yuzyılın tekinistide sensiz vrlin yeti diyorum o kadar :D

« Yanıtla #50 : 04 Ağustos 2006 - 08:13:42 »

Çevrimdışı Hipokondryak

• Deneyimli Üye
  • Sayid Jarrah
yeliz gözundende hic bişey kacmiyo :dill izmirli metalcite topluca slm söylemeyin kiz korkup tanuyu terk edecek sonra tum gece tanuya teselli msj atacam uykusuz kalcam lutfen korkutmayin
not videoyu indiremeyen arkadslar baska bğir indirmiş arkadstan msn yolu ile alirsa 54dk alabilir ilgililere doyrulur :dill

kesilmiş sahnelerde var mesela tanu ile benim su savaşim gerci pyro benimle uğrascandan savasi ben kaybediyo gözukurum koymasin birde tanu diz cökmuş bişeyler diyo izmirli metalciye :dill

KAçarmı be şu gözlere baksana bi :dill  İzmirli metalcide korkmaz yav Tanunun seveni bol bir yerde Tanunun akrabası oluyoz biz :D hehe öp kız elimi dicem ayıp olcak neys sustum D:

Su olayına ggelincede görmeden inanma hatta inanmayız kardeşim :D

mehhmet benden cektiğini kimseden cekmedi zaten..tüm fotolarda " mehhmet arkanı dön" olayı oldu..onun tshirtte sırtındaydı baskısı çünkü..ama bi süre sonra   "arkadasım mehhmet arkasını dönse "   geyiğine çevirdim olayı...
:)))

Tamamdır o geyiğe ortağım atık..hu huu mehmet arkanı  bi dönü versene bakalıım bi baskıyaa  :D

valla film tuttu..bi 2.film çekelim mi.....ADAYA DÖNÜŞ...
:))

Puahhaa :D İlerkki zamanlarda Adada savaş ( bkz su savaşı ) Ada Alkolikleri ( bkz buluşmada içenler ) Adanın aşkı ( bkz İzmirli metalci Ve tanuu :D )
Eğer sende mutLuysan Kapıyı Çek !!!

« Yanıtla #51 : 04 Ağustos 2006 - 13:21:22 »

Çevrimdışı ozz_witch

• Bizden Biri
  • tanıdık yanlızlık... evelallah tanıştık evvelden..
bende şimdi tekrar tekrar izliycem baya hoş bişi olmuş
:dewil tek bir canın var cehennem dibinde  :dewil <br />                                         wampreeee:<br /><br />Sitenin Cadısı

« Yanıtla #52 : 04 Ağustos 2006 - 22:52:10 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
üstad, yine güzel bi kurgu yapmışın, istanbul ne güzel şehirmiş yaf.... süper çıkmışssın ayrıca pyrox abim benim kameraya çok yakışıyonnn
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #53 : 05 Ağustos 2006 - 17:04:44 »

Çevrimdışı SeZzZ

• Yönetici
  • Delicious Demon!
izledim videoyu süper olmuş, ne güzel eğlenmişsiniz
10...     9...     8...     7...     6...     5...     4...     3...     2...     1...     0...    BOO!! :çiçeeK:    :dans:    :yeehu     

« Yanıtla #54 : 05 Ağustos 2006 - 17:04:09 »

Çevrimdışı ozz_witch

• Bizden Biri
  • tanıdık yanlızlık... evelallah tanıştık evvelden..
ahh ahh şimdi nasılda adaladarda olmak istiyorum deniz piknik güneş kumsal :cry1: :asssK
:dewil tek bir canın var cehennem dibinde  :dewil <br />                                         wampreeee:<br /><br />Sitenin Cadısı

« Yanıtla #55 : 05 Ağustos 2006 - 17:06:51 »

Çevrimdışı scream2000

• Üye
  • **
ya şöyle adalarda bi özlem tekin konseri olsan ne güzel olur demii özelm sesimi duyyyyy
HeRşEy ÖzLeM İçİn İtİrAzI OlAn BaNa BaŞvUrSuN....

« Yanıtla #56 : 05 Ağustos 2006 - 21:16:35 »

tanu_ozz

• Ziyaretçi
yeliz gözundende hic bişey kacmiyo :dill izmirli metalcite topluca slm söylemeyin kiz korkup tanuyu terk edecek sonra tum gece tanuya teselli msj atacam uykusuz kalcam lutfen korkutmayin

kesilmiş sahnelerde var mesela tanu ile benim su savaşim gerci pyro benimle uğrascandan savasi ben kaybediyo gözukurum koymasin birde tanu diz cökmuş bişeyler diyo izmirli metalciye :dill

:cry1: mehhmet izmit buluşmasındaKİ cumartesi günü içioz kardeşim  :cry1: :cry1: ben dinliceniz bütün gece  :cry1:     

yaw şaka hee şimdi ciddiye alıp gelmemezlik etmeyin  :D  hem bak açtın ağzını kızla ayrıldık.yaw geliolar soldan soldann  :cry1:

daha iyisini yine biz yapana kadar en iyisi biziz,,

tekinizm ruhu,, ve biz bu ruhun içindeyiz,, en büyük platformdayız

yaa o izmit buluşmamızın sözüüüü.hem onuda yanlış yazmışsınn  :D :D  hem bizim sözleri almayın bakem aaaa  :D  nese istanbulu izmite bağladıkya ondan sorun değil kullanabilirsin gönlünce  :D :D

yaw bu buluşmada benim hiç bi katkım olmadıkiii.ama bi istanbul buluşması ayarlıcaz ortağım ve ben.istanbul temsilcisininde katkılarıyla tabee  :alkıs: :alkıs:

KAçarmı be şu gözlere baksana bi :dill  İzmirli metalcide korkmaz yav Tanunun seveni bol bir yerde Tanunun akrabası oluyoz biz :D hehe öp kız elimi dicem ayıp olcak neys sustum D:

Puahhaa :D İlerkki zamanlarda Adada savaş ( bkz su savaşı ) Ada Alkolikleri ( bkz buluşmada içenler ) Adanın aşkı ( bkz İzmirli metalci Ve tanuu :D )

:cry1: :cry1: kuzenn  :ühüh :ühüh   kuzen senle tanıştırcaktım izmir buluşması yapcaktık resimlerimizi siteye koycaktıkk  :cry1: :cry1: :cry1:

adada aşk filmi çekilmeden bitti  :ühüh :ühüh başrollerde biz olcaktık büyük aşkımız anlatılcaktı  :cry1:  nese tmm sustum sustumm  :ühüh :ühüh :ühüh

ahh ahh şimdi nasılda adaladarda olmak istiyorum deniz piknik güneş kumsal :cry1: :asssK

pınarcım sen ada etrafında bi tur at istersen ozmn piknği güneşi kumsalı görürsün  :D :D

« Yanıtla #57 : 06 Ağustos 2006 - 01:30:45 »

mehhmet

• Ziyaretçi
tanu uzuldum ya barişirsiniz olmadi gideriz izmire af delirsin niye kızdirdin yengeyi bak yenge bu adada sana askkini dillere getirdi diz coktu benimle evlenirmisin bile dedi affet su garibani pyro abi sende o sahneyi  uplat edermisin bak bir yuva yapcan hayirli  bir iş nolur yazik bu asiklara yoksa bu tun gece tanuyu cekemem ya birde beni duşun zati pinardanbile cok iciyo biliyolar beni nolur ekle o sahneyi
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2006 - 11:23:54 Gönderen: mehhmet »

« Yanıtla #58 : 06 Ağustos 2006 - 11:22:58 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
izmirli metalci..bu video senin için...

http://rapidshare.de/files/28365247/tanu_ozz.wmv.html

« Yanıtla #59 : 06 Ağustos 2006 - 11:25:25 »

mehhmet

• Ziyaretçi
izmirli metalci..bu video senin için...

http://rapidshare.de/files/28365247/tanu_ozz.wmv.html
sevgili izmirli metalci bak tanu senin icin neler yapmiş affet su garibani cocuk diz coktu senin icin