Gönderen Konu: 30.temmuz.istanbul ada buluşması videosu  (Okunma sayısı 8645 defa)

Ynt: 30.temmuz.istanbul ada buluşması videosu
« Yanıtla #75 : 24 Ağustos 2006 - 22:29:48 »

Çevrimdışı serox

• Özcü
  • Soyunuk Yürek
Bak bak neler yapmışlar oralarda.
Shame! You Are Not To Blame!

Özlem Tekin

« Yanıtla #75 : 24 Ağustos 2006 - 22:29:48 »

« Yanıtla #76 : 24 Ağustos 2006 - 22:31:12 »

tanu_ozz

• Ziyaretçi
Bak bak neler yapmışlar oralarda.

yaparız bilirsinnn  :D :D :D

ben eskişehiriçi herhangi bi hareketten habedar diilim fakat olayı şöylece yönlendirebilirim..
o halde 15 eylülden sonra bi buluşma yapalım :)) madem ki bu kaadar olabilir bişiiler var..tarihi eylül başı belirleriz ama kulağımızda eylül ortası kesinlikle buluşacağımız küpesi takılı olur nedersinizzz??

eskişehire gelioruz valla.buluşma ayarlıoz yardımcı olursan seviniriz yaw.valla süper olur.kalabalık olup şöle gezer eğleniriz  :alkıs: :alkıs:

« Yanıtla #77 : 24 Ağustos 2006 - 22:34:07 »

mehhmet

• Ziyaretçi
eğlenirmisiniz lan orasi istanbuldan ve izmitden uzak bizimki gibi bir eğlence bekleme anakaraya daha yakın :D :D :D
saka yapiyorum eskisehirli dostlarim eğlenirsiniz :D
yanliz buluşma basli deyil burasi lutfen burda tesekkur edin :D :D :D

« Yanıtla #78 : 24 Ağustos 2006 - 22:51:43 »

tanu_ozz

• Ziyaretçi
la sen ne karışıon olum  :D :D reklam yapıoz buluşma için  :ıslık: :ıslık: nese yaw buluşmamız güzeldi.bu arada yazı hazırlayalımda sitenin girişe koyalım abi.izmittede yaptık yaw  :D :D

« Yanıtla #79 : 24 Ağustos 2006 - 23:01:20 »

mehhmet

• Ziyaretçi
tamam yaw yapalim reklami tv reklami yapalim medyadaki gözumuzde hemen klip yapsin yakin cok yakinda yeni buluşma videolariyla karşinizdayiz bizi izlemeye devam edin :D :D :D
imza=tanu_özz ve mehhmet :D

« Yanıtla #80 : 24 Ağustos 2006 - 23:03:42 »

tanu_ozz

• Ziyaretçi
hehe güzel olur valla yaw  :D :D fragman filan hazırlıyalım dimi  :D

« Yanıtla #81 : 24 Ağustos 2006 - 23:06:52 »

mehhmet

• Ziyaretçi
hehe güzel olur valla yaw  :D :D fragman filan hazırlıyalım dimi  :D
3 farkli fragman yapalim birini bizim buluşmalara geleceklere biri genen buluşmaya geleceklere birinide anakaradaki tekinistlere izletelim  :D :D

« Yanıtla #82 : 24 Ağustos 2006 - 23:19:31 »

tanu_ozz

• Ziyaretçi
özkorayada yollayak tabe.onun buluşma frgamanında senfonu orkestrası çalardı kesin  :D :D

« Yanıtla #83 : 24 Ağustos 2006 - 23:28:34 »

mehhmet

• Ziyaretçi
özkorayada yollayak tabe.onun buluşma frgamanında senfonu orkestrası çalardı kesin  :D :D
ben yollamam buluşma klibine yazik olur :dill biliyosun bizim buluşmalar cok eğlenceli geciyo onlar anlamazcocuk der :nanik: :nanik: :nanik:
arti hangi buluşmada su savasi yapildi hangi buluşmada evlenme teklifi yapildi hangi buluşmdfa herkeze hediyer verildi söyle bana hhe söylesene :D :D :D
neyse kizdim bak şimdi
bunlar cocukluksa ben hic bir zaman buyumicem :D :D

« Yanıtla #84 : 24 Ağustos 2006 - 23:34:31 »

tanu_ozz

• Ziyaretçi
ben yollamam buluşma klibine yazik olur :dill biliyosun bizim buluşmalar cok eğlenceli geciyo onlar anlamazcocuk der :nanik: :nanik: :nanik:
arti hangi buluşmada su savasi yapildi hangi buluşmada evlenme teklifi yapildi hangi buluşmdfa herkeze hediyer verildi söyle bana hhe söylesene :D :D :D
neyse kizdim bak şimdi
bunlar cocukluksa ben hic bir zaman buyumicem :D :D

bak o konuda haklısın valla.bende büyümicem.ana okulu gezisi yapmak eğlenceli oluo bencedee  :ıslık: :ıslık: :ıslık:  heyecanlı kıpır kıpır dakkalar yaşıoz  :D :D

« Yanıtla #85 : 24 Ağustos 2006 - 23:38:28 »

mehhmet

• Ziyaretçi
bak o konuda haklısın valla.bende büyümicem.ana okulu gezisi yapmak eğlenceli oluo bencedee  :ıslık: :ıslık: :ıslık:  heyecanlı kıpır kıpır dakkalar yaşıoz  :D :D
şimdi ana okulunda olsak gezsez görsek eğlensek gerci bunlar biz gine yapiyoruz yapamayanlar dert yansin :D :D

« Yanıtla #86 : 25 Ağustos 2006 - 15:41:00 »

Çevrimdışı ozlemTekinnn

• İl Temsilcisi
  • ESKİŞEHİR TEMSİLCİSİ
eğlenirmisiniz lan orasi istanbuldan ve izmitden uzak bizimki gibi bir eğlence bekleme anakaraya daha yakın :D :D :D
saka yapiyorum eskisehirli dostlarim eğlenirsiniz :D
yanliz buluşma basli deyil burasi lutfen burda tesekkur edin :D :D :D

uff hemde nasıl eğlenirizz..ilk buluşmamızıda düşünürsekk coğrafi koşullara göre diildee üyelere hass bi eğlence yapıcazz..size raks eden kızlarda bulucam :PpPp

ha buarada haklısın ama sadece buranın buluşma forumu olmadığı konusunda :PpPp buluşmalar forumundan yazmaya devam edelim arkadaşlar..

mehhmet senide bekliyoruzzz!!ama elinde özlem tekin tişörtüyle ona göre :))

başımı ellerimin arasına alarak,ürkek,korkak ve yavaşça geçiyorum aranızdan..dilimde Tori Amos'dan bi hayat..sırf şu düşünemeyişlerinize inat!!üzgünüm aynı zamanda olmaktan,iyi niyetimi paylaşmaktan..tuhaf!!!

« Yanıtla #87 : 29 Ağustos 2006 - 06:26:57 »

mehhmet

• Ziyaretçi
uff hemde nasıl eğlenirizz..ilk buluşmamızıda düşünürsekk coğrafi koşullara göre diildee üyelere hass bi eğlence yapıcazz..size raks eden kızlarda bulucam :PpPp

ha buarada haklısın ama sadece buranın buluşma forumu olmadığı konusunda :PpPp buluşmalar forumundan yazmaya devam edelim arkadaşlar..

mehhmet senide bekliyoruzzz!!ama elinde özlem tekin tişörtüyle ona göre :))

yaw cok isterdim gelmeyi harbidende istiyorum ama tarih cok ters hafta sonu yapsaniz ben diyorumki ilerde bir gun tum il temsilcileri toplanalim buyuk bir buluşma yapalim 1. www.ozlemtekin.biz buluşmasi olsun istanbul,izmit,izmir,eskisehir,antalya,bursa,canakkale,adana,gaziantep,ankara bunu yapalim nedersiniz :D :D
not istedin tişört olsun adresi at bana ö.m. ile yollayim sana
yaw birde kiz konusunda citdimisin :PpP :dill
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2006 - 09:24:35 Gönderen: pyroxevil »

« Yanıtla #88 : 09 Eylül 2006 - 08:53:14 »

Çevrimdışı Beatlemania

• Yepyeni Üye
  • *
bi dahakıne bende gelmezzsem

« Yanıtla #89 : 09 Eylül 2006 - 08:54:10 »

Çevrimdışı Beatlemania