Gönderen Konu: Bilgisayar Oyunları ...  (Okunma sayısı 21635 defa)

Ynt: Bilgisayar Oyunları ...
« Yanıtla #120 : 11 Haziran 2009 - 22:03:30 »

furkiii

• Ziyaretçi
driver sevenler için burnout paradise mükemmel bir oyun,zira takıldım kaldım..=)

Özlem Tekin

« Yanıtla #120 : 11 Haziran 2009 - 22:03:30 »

« Yanıtla #121 : 29 Temmuz 2009 - 23:09:07 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
''mario forever'' diye bi oyun buldum internetten, bildiğimiz mario'dan biraz daha değişik ama güzel yine de tavsiye ederim..
schhh..

« Yanıtla #122 : 29 Temmuz 2009 - 23:19:35 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
''mario forever'' diye bi oyun buldum internetten, bildiğimiz mario'dan biraz daha değişik ama güzel yine de tavsiye ederim..

oynamıştım ama ... eski keyfini vermedi bilgisayarla oynayınca...
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #123 : 29 Temmuz 2009 - 23:21:28 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
oynamıştım ama ... eski keyfini vermedi bilgisayarla oynayınca...

evet, ateri lazım :D oyunda 6. seviyede tıkandım kaldım, internette gezinirken şunu buldum oynayacaklara tavsiye :D :
''3-1'deki boruların içine değil de diplerine girmeye çalışırsanız (normalde girmenin mümkün olmadığı, borunun toprakla birleştiği yerde sağa doğru devam edin mario ile) beklenmedik bir borudan doğrudan 8-1'e geçebileceğiniz efsane oyun. "gizli bir geçit buldunuz" diyor oyun ama siz şoktan bir süre kurtulamıyorsunuz. ne geçitmiş be arkadaş, 5 world ileri, son world'e gidiliyor direk. ha, mantıklı mı? bence değil... maksat ara bölümleri oynayıp eğlenmek çünkü.''

sözlüğün birinde demiş biri iyi de demiş :D ..
schhh..

« Yanıtla #124 : 30 Temmuz 2009 - 10:27:00 »

Çevrimdışı schulechan

• Deneyimli Üye
  • dark is the sunlight
merak ettim ya bi deneyelim bakalım işin içinde mario var çocukluk aşkım .hmm.

« Yanıtla #125 : 31 Temmuz 2009 - 20:11:22 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
Mario ' nun müziğinin gitarla çalınmış halini dinledim facebookta ... :)
Güzel olmuş ...
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #126 : 31 Temmuz 2009 - 21:19:49 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin

Eski atari oyununun tadı bambaşka...Hatta telefonumada yükledim atari versionun aynısını hey gidi günler heyyy  :D

« Yanıtla #127 : 31 Temmuz 2009 - 23:53:40 »

ARGo_

• Ziyaretçi
ne marioymuş behh züper mario..:)ya eskiden tvde veriyorlardı yoshi diye bi yaratık vardı onun üzerine filan biniyorlardı(binek hayvan, damızlık dinozor:)işte oyunun o sürümünü bilen varsa tvdeki versiyonu tabiki çok makbule geçerdi oynamak..Ben bulamadım nette hep dandik mario sürümleri denk geldi..:)

« Yanıtla #128 : 08 Eylül 2009 - 19:51:35 »

ARGo_

• Ziyaretçi
Oyun denilince aklıma Command & Conquer: Red Alert 2 ve akabinde çıkartılan Command & Conquer: Yuri's Revenge (Red Alert 2'nin Ek Paketi) geliyor.. Bu oyun gerçekten çok iyi Guiness Rekorlar Kitabındaki 12 milyon ile en fazla satılan gerçek zamanlı strateji konumunu korumaktadır. Halen daha oynarım tabikide Yuri's Revenge: Secrets Revealed moduyla..

« Son Düzenleme: 08 Eylül 2009 - 20:07:38 Gönderen: ARGo_ »

« Yanıtla #129 : 09 Eylül 2009 - 18:05:49 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Deli gibi Street Fighter 4 oynuyorum şu aralar. Capcom yine yapacağını yaptı 10 yıl sonra çıkardığı bu devam oyunuyla. Championship Mode'da Cammy'le (Aşkım  .a.) milleti pataklamaktan daha zevkli bi şey daha bilmiyorum.

Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #130 : 08 Şubat 2010 - 15:48:00 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
ikariam.. yeni başladım hayırlısı bakalım...
lanet olası seafight illetinden kurtulduktan sonra artık durgun sularda yüzüyorum, daha sabır işi çok caba ıstemeyen herşeyi sadece birkaç tıklama atraksıyonuyla yapabıldıgınız bı oyun...
iş yerindede rahat rahat oyanayabılırsınız, klavyeye yumulmadan...
hey gidi günler… göz yaşım sel

« Yanıtla #131 : 08 Şubat 2010 - 16:17:42 »

Çevrimdışı gümüş

• Bizden Biri
devil may cry
çok hoşuma gidyo başından ayrılamıyorum oyunun
BENİM GÜZEL HATALARIM VAR

« Yanıtla #132 : 08 Şubat 2010 - 19:11:30 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
ikariam.. yeni başladım hayırlısı bakalım...
lanet olası seafight illetinden kurtulduktan sonra artık durgun sularda yüzüyorum, daha sabır işi çok caba ıstemeyen herşeyi sadece birkaç tıklama atraksıyonuyla yapabıldıgınız bı oyun...
iş yerindede rahat rahat oyanayabılırsınız, klavyeye yumulmadan...

Sana Travian diye uyduruk bi oyunu tafsiye ederim :) Aynı oyun gibi ama bu daha iyisi (kötünün iyisi :)

« Yanıtla #133 : 09 Şubat 2010 - 08:31:03 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod

ikaariam in şoyle güzel bi koyun genel gorunusu var.. travına baktım kabaca, ama hem her ne kadar 3 d bı oyun olmasada ikariam, yıne cızgıfılm tadında olması ıtıbarıyle gorsellıgı guzel, hemde server restart gıbı bı olaylarının olmaması güzel yanlıs bılmıyorsam...
travıanın ki çok uyduruk geldi bana...(bide bende şoyle bi hastalık var ki, herkesın kullandıgına oynadıgına begendıgıne izledigine okuduguna karşı bi antipati... bide bu yuzden.. travıan oyuncusu o kadar çokki sıradan bı ınterent kafede 10-15 yasında cocukların bıle monıtorlerınde goruyosunuz.. bu yuzden bıde "genellikle" herkesin bilmiyor olması cezbetti birazda.. :D söz
m meclisten dışarı elbette.. seni tenzih ederim 5e alınma sakın.. )
hey gidi günler… göz yaşım sel

« Yanıtla #134 : 15 Mart 2010 - 22:14:57 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Capcom firması Super Street Fighter IV oyununa ilk Türk dövüşçüyü ekleyerek oyun dünyasında bir ilke imza attı! Bir yağlı güreşçi olan Hakan'ın oyunda bir eşi, sekiz de kızı var ve Hakan sekiz kızını da çok seven bir baba olarak gösteriliyor. Oyun içinde hayli güçlü görünen Hakan, hareketlerini daha da güçlendirmek için üzerine yağ dökebiliyor. Şahsen ülkemizin tanıtımı açısından oldukça güzel bir jest olduğunu düşünüyorum Capcom'un oyuna Hakan'ı eklemesinin. Yabancı forumlarda da yaptığım araştırmalar sonucu gördüm ki Hakan, bence şaşırtıcı bir şekilde, oyuna eklenen 10 yeni karakterden en çok beğenileni olmuş. Zira diğer karakterler 5-10 oyu geçemezken Hakan'ın 40 civarı oyu vardı en son baktığımda. Hadi hayırlı olsun Türk Milleti'ne Street Fighter gibi çoğu oyuna temel atmış bir seri içindeki ilk Türk karakter! :D

Bu da gurur kaynağımızın oyunun resmi sitesindeki yeri:

http://www.capcom.co.jp/sf4/hakan.html#character_btn
Kalbim pusula, sen kuzey!