Gönderen Konu: Bilgisayar Oyunları ...  (Okunma sayısı 21647 defa)

Ynt: Bilgisayar Oyunları ...
« Yanıtla #90 : 17 Ağustos 2008 - 16:26:29 »

Çevrimdışı by_haxan

• Yönetici
  • anonymous
    • http://www.ozlemtekin.biz

war ben oynuyorum noldu?

bişi sorcaktım sonu geldi ama neyseki...

crysisin yeni versiyonu çıkmış hayırlı olsun
SAFKAN TEKİNİZM...

Eskilerden.... Çok Eskilerden değişmeyen tek şey  Sadece SAFKANTEKİNİST'lik kaldı...

Özlem Tekin

« Yanıtla #90 : 17 Ağustos 2008 - 16:26:29 »

« Yanıtla #91 : 17 Ağustos 2008 - 19:13:58 »

Çevrimdışı marjinal kız

• Deneyimli Üye
  • Nasihat kesmez bizi,bize tecrübe gerek!
bişi sorcaktım sonu geldi ama neyseki...

crysisin yeni versiyonu çıkmış hayırlı olsun

ben de sonuna geldim bitti zaten. yenisi ne zaman çıktı yaa ne çabuk. satılmaya baslandı mı
bir sis var önümde hiç bilinmeyen,bir ses var içimde yolu gösteren...

« Yanıtla #92 : 17 Ağustos 2008 - 22:50:25 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
şu aralar deliler gibi seafight oynuyorum sabah akşam..

online oyunlara onyargıyla yaklasan bı kısılık olmama ragmen bu oyun manyak etti.. ama yıne de hala onlıne oyunlara sınır oluyorum (seafight dışında)

::::::Denizlere Hakim Olan Cihana Hakim Olur::::::
hey gidi günler… göz yaşım sel

« Yanıtla #93 : 11 Eylül 2008 - 17:39:54 »

furkiii

• Ziyaretçi
playstation için olsa silent hill ve chase the express derdim,ikisini de bilgisayarda oynamadım bilgisayar oyunu olarak da varlar mı bilmiyorum..silent hill için şifreleri çözmek gerekiyor,oldukça düşündürücü bir oyun..chase the express ise oynadığım en iyi macera oyunu,mutlaka deneyin bence..bunlar haricinde de pes serilerinin playstation'daki hâllerinin bilgisayardaki hâllerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum..

bilgisayar oyunu olarak tercihim cm 01-02 sezonu hâlâ,üstüne başka cm serileri gelse de ordaki havayı bir daha yakalayamadılar..eskiden sevdiğim ve kendini bozan bir başkası da ea sports oyunu nba live..bilgisayarda da pes oynamak fena değil ancak hem playstationdaki hava yok hem de pes oynamanın en zevkli yanı arkadaşınla maç yapmak..

bunların dışında sanırım kasım ayında çıkacak yeni tomb raider ile ilgili olarak övücü eleştiriler okudum,bilmiyorum ama ben tomb raider serilerinden fazla zevk alan ve bitirebilen biri değilim..en sonuncusu yine neredeyse 40 tane tuş ile oynanmaktaydı,bu sefer gelişen özellikler ile herhalde bütün klavyeyi kullanmak gerekir..:D tomb raider'a fazla ısınmış değilim ama lara croft'u çok severim,küçüklüğümde aşık olmuştum kendisine,zamanında aşık olduğum tek bilgisayar oyunu karakteri..:D

bir de şu cern deneyi nedeniyle şu sıralar half of lime oyununu oldukça merak ettim..onu da seven pek çok kişi var..

« Yanıtla #94 : 27 Eylül 2008 - 13:09:44 »

ARGo77

• Ziyaretçi
Alıntı
Starcraft Geri Geliyor..

Starcraft 2 Sonunda Blizzard’dan beklenen haber geldi ve efsane Startcraft oyununun ikincisinin hazırlandığı yönündeki söylentiler teyid edildi. Güney Kore’de yapılan bir etkinlikte ön tanıtımı gerçekleştirilen Starcraft 2 ile ilgili ayrıntılı bilgi verilmezken, yeni oyunun 1998′den bu yana çıkacak ilk yeni sürüm olması, oyunseverleri büyük bir heyecana sevk ediyor.

Oyunda yer alan Terran, Protoss ve Zerg ırklarına yeni bir ilave yapılmasını bekleyen kullanıcılar öyle zannediyoruz ki bir 9 sene daha bekleyecek. Yeni bir ırkın yer almadığı oyun, ırkların özellikleri ve birimlerin geliştirildiği kaydediliyor. Fizik gerçeklik ve 3 boyut desteği ile gelişen oyun, eski sürümde olduğu gibi tek kişi veya multiplayer olarak oynanabilecek.

Starcraft 2 Konuyla ilgili açıklama yapan Blizzard Entertainment kurucusu Mike Morhaime beklentilerin ne kadar yüksek olduğunun farkında olduklarını ifade ederek, yeni oyunun hem eski Starcraft kullanıcılarını hem de oyun ile ilk kez tanışacak strateji oyuncularını tatmin edecek kadar iyi olduğundan emin olunabileceğini ifade etti.

Oyunun Windows ve Mac OS X versiyonlarının aynı tarihte piyasaya sürüleceği belirtilirken, oyunun ücreti ve tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında net bir açıklama gelmezken, Blizzard’dan yapılan açıklamada oyunseverleri tatmin edecek nitelikte daha ayrıntılı açıklamanın önümüzdeki bir ay içinde yapılacağı belirtildi..

« Yanıtla #95 : 27 Eylül 2008 - 13:21:45 »

ARGo77

• Ziyaretçi
Alıntı

Ea Games 14 Şubat Sevgililer Gününe özel bir açıklama ile milyonların sevgilisi, Efsanevi Red Alert Serisinin 3 versiyonunu duyurdu Red Alert 2 üzerinden yıllar geçti ve milyonlar bu anı bekliyordu hakkında çok yazıldı çizildi spesifikasyonlar üretildi. Çıkacak denildi, devam etmeyecek çıkmayacak denildi. Hatta öyle ki Command & Conquer oyunları hep Red Alert adı ile anıldı Generals serisine Red Alert 3 diye isimler takıldı alakası olmadığı halde Tiberion War Red Alert diye adlandırıldı. Fakat EA games bugüne özel bir açıklama ile Red Alert Serisinin 3. versiyonu Red Alert 3′ü Resmi olarak duyurdu.

« Yanıtla #96 : 28 Eylül 2008 - 15:49:06 »

Çevrimdışı belgins

• Deneyimli Üye
Ben diil kardeşim manyagı oldu :D

Ayakkabıyla Bush vurmaca(: (Flash game)
« Yanıtla #97 : 16 Aralık 2008 - 13:27:59 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
http://bushbash.flashgressive.de/

ben bu oyunu oynarım arkadaş! :v :v aahahaha:D kesinlikle  çok zevkli.. deneyin  .lol.
I\'m going slightly mad

Ynt: Ayakkabıyla Bush vurmaca(: (Flash game)
« Yanıtla #98 : 16 Aralık 2008 - 13:39:27 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Nerden buldun Satriani ben sevdim gayet eğlenceli :D
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #99 : 16 Aralık 2008 - 13:55:40 »

ARGo_

• Ziyaretçi
http://bushbash.flashgressive.de/

ben bu oyunu oynarım arkadaş! :v :v aahahaha:D kesinlikle  çok zevkli.. deneyin  .lol.
süper bir oyun..hedef 12 tam isabet..noksansız vuruşlar..:)

« Yanıtla #100 : 27 Aralık 2008 - 16:23:24 »

ARGo_

• Ziyaretçi
Metal Slug serisi bugüne kadar oynamış olduğum ve halende stres atmak için oynadığım süper oyunlardan biri...

değişik silahlar ve makinalarla savaşmanız, hayal gücünüzün farklı bir boyuta taşınarak farklı bir haz almasını sağlıyor..

(Oyun esnasındaki müziklerini çok seviyorum.. Adı gibi:)

:v :v :v :v

http://www.youtube.com/watch?v=ilzeg_-UoOY
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2008 - 16:33:05 Gönderen: ARGo_ »

« Yanıtla #101 : 04 Ocak 2009 - 22:09:09 »

Çevrimdışı by_haxan

• Yönetici
  • anonymous
    • http://www.ozlemtekin.biz
Prince of persia Son ayların vazgeçilmezi
SAFKAN TEKİNİZM...

Eskilerden.... Çok Eskilerden değişmeyen tek şey  Sadece SAFKANTEKİNİST'lik kaldı...

« Yanıtla #102 : 29 Ocak 2009 - 16:42:53 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
Age of Empires III yavaş çalışıyor:(:(:(:(:(:(  hızlandırma gibi bir durum olabilirmi..çok takılıyo:(:(:(:(
bilgisayarımın özellikleri:
ADM sempron(TM) 2500+ 1.75 Ghz 256 MB RAM
Harddisim 80

Bağdaştırıcı bilgisi
Yonga türü:  GeForce FX 5200
DAC türü: IntegratelRAMDAC
bellek boyutu: 128 MB
bağdaştırıcı dizesi: GeForce FX 5200
Bios Bilgileri: Version 4.34.20.42.00
Bağdaştırıcı türü:NVIDIA GeForce FX 5200 (MİCROSOFT CORPORATİON)
oyuna 7 millon verdim:(:(:(:(
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #103 : 31 Ocak 2009 - 02:14:54 »

furkiii

• Ziyaretçi
belki biraz komik gelecek ama goal 3 oyununu bilgisayarında oynayan var mı..=) hani şu arjantin takımının muz,brezilya takımımın balık şutlar attığı,oyuncuları yıldırım çarpan eski atari oyunu..:D aslında bu gece biraz uğraştım,indirdim de ama bir türlü çalışmadı;muhtemelen vista kullanmam ile alakalı bir sorundur diye düşünüyorum,ne yapabilirim vista'da oynayan var mı bu oyunu..:D

« Yanıtla #104 : 31 Ocak 2009 - 03:20:48 »

Çevrimdışı crowling

• Deneyimli Üye
Age of Empires III yavaş çalışıyor:(:(:(:(:(:(  hızlandırma gibi bir durum olabilirmi..çok takılıyo:(:(:(:(
bilgisayarımın özellikleri:
ADM sempron(TM) 2500+ 1.75 Ghz 256 MB RAM
Harddisim 80

Bağdaştırıcı bilgisi
Yonga türü:  GeForce FX 5200
DAC türü: IntegratelRAMDAC
bellek boyutu: 128 MB
bağdaştırıcı dizesi: GeForce FX 5200
Bios Bilgileri: Version 4.34.20.42.00
Bağdaştırıcı türü:NVIDIA GeForce FX 5200 (MİCROSOFT CORPORATİON)
oyuna 7 millon verdim:(:(:(:(

Bu özelliklere göre yavaş çalıştırmaması lazım... Fakat sanırım sanal belleği yükseltirsen daha iyi olabilir. Sorun kalmaz... Bilgisayarın temasını değiştirmen yada görünümü düşürmen bile hızlandırır...
Oppss!