Gönderen Konu: Bilgisayar Oyunları ...  (Okunma sayısı 21663 defa)

Ynt: Bilgisayar Oyunları ...
« Yanıtla #105 : 31 Ocak 2009 - 14:15:22 »

Çevrimdışı drown

• Cool
belki biraz komik gelecek ama goal 3 oyununu bilgisayarında oynayan var mı..=) hani şu arjantin takımının muz,brezilya takımımın balık şutlar attığı,oyuncuları yıldırım çarpan eski atari oyunu..:D aslında bu gece biraz uğraştım,indirdim de ama bir türlü çalışmadı;muhtemelen vista kullanmam ile alakalı bir sorundur diye düşünüyorum,ne yapabilirim vista'da oynayan var mı bu oyunu..:D

Ben de var abi o oyun benim ki de vista vistayla alakalı bi durum değildir o 

http://www.youtube.com/watch?v=x4Ek-sznxbc 

Burdaki linkten indir abi oyunu ben burdan indirmiştim çalışıyo oyun :D
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Özlem Tekin

« Yanıtla #105 : 31 Ocak 2009 - 14:15:22 »

« Yanıtla #106 : 31 Ocak 2009 - 14:23:46 »

ARGo_

• Ziyaretçi
belki biraz komik gelecek ama goal 3 oyununu bilgisayarında oynayan var mı..=) hani şu arjantin takımının muz,brezilya takımımın balık şutlar attığı,oyuncuları yıldırım çarpan eski atari oyunu..:D aslında bu gece biraz uğraştım,indirdim de ama bir türlü çalışmadı;muhtemelen vista kullanmam ile alakalı bir sorundur diye düşünüyorum,ne yapabilirim vista'da oynayan var mı bu oyunu..:D
vista uyumlu emülatörünü ara..yoksa,kullandığın emülatörün özelliklerinden girip uyumluluk seçeneğini aktifleştir..

baktın halen daha olmuyor xp yi de yükle hem vista hem xp kullanmış olursun..bunlarda kesmedi,ek olarak 98'i kapak olarak yüklersin..:) geriye dönmüşken şöyle 95 ve 3.1 unutma..explorer destekli...:D bu arada abaküsü bulan amcama desteklerim sonsuzdur.....neyse, güzel oyundur goal 3, fifa tarzı yapsalar daha bi güzel olurdu diyorum... .islik. .islik.

« Yanıtla #107 : 31 Ocak 2009 - 20:02:19 »

furkiii

• Ziyaretçi
youtube bende hâlâ engelli olduğu için ve tunnellerden girdiği için yorumlar kısmına tam bakamadım;ama sağol drown..

aslında oyunla emülatörüm varda artık bendeki emülatörle biraz daha oynayayım,sen de sağol argo..=)

« Yanıtla #108 : 31 Ocak 2009 - 22:43:45 »

Çevrimdışı SeDaEnGiN

• Aktif Üye
  • (๏̯͡๏)
    • SeDa
Spore: Evrim yakında

Sims'in yaratıcısı Maxis'in bir türlü çıkamayan oyunu "Spore"da geri sayımın son günlerine geldik. Gamer'ların ağızlarının suyunu akıtan oyun hakkında ısınma turlarına başlayalım.

Bakteri olarak başlayıp tanrı gibi bitirdiğiniz oyun, bir nevi Darwin simülasyonu. Tek hücreli başladığınız hayatınızı sosyal bir varlık olarak, nereye götürmek isterseniz oraya götürerek evrimleştirdiğiniz bir garip, multi-janr, tek kişilik ama online bir oyun Spore. Arkasındaki beyin de, Sims'in yaratıcısı Will Wright.

Önce Will Wright'ın oyunu anlattığı videoya bir göz atmanız gerekiyor. Spore; bir meteordan sıçrayan minik bir organizma olarak hayatına başlayan kahramanınızı, istediğiniz yerinden evrimleştirip ona uygun yeni özellikler kazandırarak zaman içinde bambaşka bir kahraman haline getirdiğiniz bir oyun. Tek hücreden uzay çağı uygarlığına kadar yolunuz var yani. Bu arada tasarım tamamen size ait. "Sekiz kanadım olsun" derseniz sekiz kanadınız oluyor. "Popom kafamdan çıksın" derseniz hoop, poponuz kafanızda.

Oyunda etrafınızda gezinen diğer yaratıklar da, diğer oyuncuların karakterleri. Aslında Spore, kötü oynanabilirlik yüzünden pek kimsenin keşfetmediği "Evolution"un fikrinin kolay oynanan hale getirilmişi. Wright, oynanabilirlik için "Simülasyon meraklıları dışında normal insanların da oynayabilmesini istediğimiz için bu kadar uzun sürdü, yoksa iki haftada bitirirdik bunu" diyor. Oyunun şimdiye kadar dört çıkış tarihi verip ertelenmesine de açıklık getiriyor bu açıklama.

Aynı durum Sims için de geçerliydi, bilgisayar oyunlarına zerre ilgi duymayanlar bile başından kalkamıyordu. Ancak Sims, hard core gamer'ların ilgisini de sırf bu yüzden çekememişti. Spore'un da, hype, yani o ilk heyecan dalgası geçtikten sonra Sims sendromuna maruz kalıp kalmayacağını zaman gösterecek.

Hype derken abartmıyoruz. Oyun dünyasında dev dalgalar şeklinde Spore heyecanı yayılıyor. National Geographic, oyunla ilgili "How to Build a Better Being" adlı belgesel çekiyor, resmi sitede bulunan Creature Creator ile yaratılan yaratıklar internetin her yerinde, sadece ilk gününde 250.000 yaratık tasarlandı. Xbox 360 pad'i ve X-Wing çok popüler. Spore'un YouTube kanalının izlenme sayısı milyona yaklaştı. Daha çıkmadan E3 fuarında üç yıl boyunca "En iyi oyun" ödülünü kazandı. Robin Williams'ın oynarken oyunu çökertip "Doğal seleksiyon" diyerek izleyicileri yerlere yatırdığı video ise bir milyondan fazla izlendi. GameSpy, Spore'u "tüm zamanların en heyecanla beklenen oyunu" ilan etti.

Soulmates never die   

« Yanıtla #109 : 04 Şubat 2009 - 14:30:03 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
ya arkadaşlar 'age of empires 3' ün ilk cd yi yükledim. baya bişeyler yaptı kendi kendine.sonra 2. cd de yüklencek bişey yoktu heralde.ya da ben bulamadım.çok karışıktı.neysem, 2. cd yi çıkardım, hiç cd yokken ordan tıkladım işte oyunun açılacağı yere, şifre istedi  :höö: , zannımca 25 karakterli, amma ve lakin bulamadım karakteri, oyunu oynayan ya da bilen varsa lütfen bi yardım edebilirmi acaba???
schhh..

« Yanıtla #110 : 04 Şubat 2009 - 16:02:46 »

ARGo_

• Ziyaretçi
age of demişken bizim arkadaşın yeğeni oynuyor 5 yaşında gayette başarılı bir performans sergiliyor..şöle nebilim kendi çapında savaş çıkartabiliyor..vay beav ben beş yaşındayken mario oynayamazdım:) biraz zaman geçsin multiplayer oynayacağız o veletle...:)

« Yanıtla #111 : 04 Şubat 2009 - 16:46:32 »

Çevrimdışı gThCmR

• Üye
  • **
  • anıların önemi kalmadı
ohh be uzun zaman sonra yine ben  .lol.=) [internetim kapanmıştı da]  ya arkadaşlar güzel bi korku oyunu istiyorum ismini yazar mısınız? a.n.

puT mE ouT oF mY F..kiNg miSeRy!!

« Yanıtla #112 : 04 Şubat 2009 - 16:50:47 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
ohh be uzun zaman sonra yine ben  .lol.=) [internetim kapanmıştı da]  ya arkadaşlar güzel bi korku oyunu istiyorum ismini yazar mısınız? a.n.

'serious sam' oyna :D korkarmısın bilmem ama gerileceğin kesin.ben zamanında oynayamazdım oyunu korkumdan.önce derin bi sessizlik, sonra ayak sesleri, sonra ölüyosun :D çok korkunç dimi..
schhh..

« Yanıtla #113 : 04 Şubat 2009 - 20:23:05 »

Çevrimdışı hebelehobolo

• Deneyimli Üye
  • Öslem bir çiçek .....
    • www.
Michael Jackson'in moonwalker diye bi oyunu var duydunuz mu cok komedi oyun eski ama dansederek uzaylilari dovuyosunuz :D
Biz garbinkini hürmetle dinlediğimiz gibi, bizim musikimiz de bütün dünyada hürmetle dinlenecek bir halde olmalıdır.<br />Bir milletin yenileşmesinde ölçü, musikide değişikliği alabilmesi, kavrayabilmesidir.<br />Milletin, ince duygularını, düşüncelerini anlatan, yüksek deyişleri, söyleyişleri toplamak, onları bir an önce, genel son musiki kurallarına göre işlemek gerekir. Mustafa Kemal Ataturk

« Yanıtla #114 : 05 Şubat 2009 - 01:33:10 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye

Resident Evil 2, 3. Psikolojini falan etkilemesi kuvvetle muhtemel. Bu ikisini beğenirsen Dino Crysis 1 oyna, onu da beğenirsen korku dolu atmosferden uzaklaşan ama ilk oyundaki karakterlerin devam hikayelerini anlatan Dino Crysis 2 oyna. Hepsi benim için baş yapıt nitteliğinde bu saydığım oyunların ve hepsinde korkup sıçradığım anlar olmuştur.

Michael Jackson'in moonwalker diye bi oyunu var duydunuz mu cok komedi oyun eski ama dansederek uzaylilari dovuyosunuz :D

Sega Mega Drive'da Michael Jackson'lı bi oyun oynadım, o mudur?
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #115 : 05 Şubat 2009 - 03:39:58 »

Çevrimdışı hebelehobolo

• Deneyimli Üye
  • Öslem bir çiçek .....
    • www.
Resident Evil 2, 3. Psikolojini falan etkilemesi kuvvetle muhtemel. Bu ikisini beğenirsen Dino Crysis 1 oyna, onu da beğenirsen korku dolu atmosferden uzaklaşan ama ilk oyundaki karakterlerin devam hikayelerini anlatan Dino Crysis 2 oyna. Hepsi benim için baş yapıt nitteliğinde bu saydığım oyunların ve hepsinde korkup sıçradığım anlar olmuştur.

Sega Mega Drive'da Michael Jackson'lı bi oyun oynadım, o mudur?

herhalde michael jackson'in bi oyunu var dans uzerine kurulu he bi de bebekleri camdan atiyo o da var :D
Biz garbinkini hürmetle dinlediğimiz gibi, bizim musikimiz de bütün dünyada hürmetle dinlenecek bir halde olmalıdır.<br />Bir milletin yenileşmesinde ölçü, musikide değişikliği alabilmesi, kavrayabilmesidir.<br />Milletin, ince duygularını, düşüncelerini anlatan, yüksek deyişleri, söyleyişleri toplamak, onları bir an önce, genel son musiki kurallarına göre işlemek gerekir. Mustafa Kemal Ataturk

« Yanıtla #116 : 06 Şubat 2009 - 00:40:27 »

furkiii

• Ziyaretçi
http://www.vm-manager.org

voleybol seven herkese tavsiye ederim,voleybolda menajerlik yapılmasıyla ilgili olarak gördüğüm ilk oyun ve açıkçası bu kadar kapsamlı olması da çok şaşırttı beni..üye olduktan sonra 2 günlük süre içinde size ismini daha önceden vermiş olduğunuz takımı atıyorlar,takım atanınca zaten maille de bildiriyorlar..daha sonra elinizde olan oyuncularınızla,onları satarak veya yeni transfer yaparak,antreman türünü seçerek,genç takımı ayarlayarak,scout faaliyetlerini kullanarak ve bir menajerlik oyununda olması gereken diğer her şey ile oyununuzu oynuyorsunuz..:D ayrıca gerçek bir fikstür varmışçasına maçlar belirlenen gün ve saatte oynanıyor,böylece gerçek bir sezon geçirmiş oluyorsunuz bir nevi..:D çok beğendim,çok sevdim..:D

« Yanıtla #117 : 06 Nisan 2009 - 20:43:59 »

Çevrimdışı marjinal kız

• Deneyimli Üye
  • Nasihat kesmez bizi,bize tecrübe gerek!
bildiğiniz güzel bi vampir oyunu varmı?
bir sis var önümde hiç bilinmeyen,bir ses var içimde yolu gösteren...

« Yanıtla #118 : 06 Nisan 2009 - 22:44:01 »

ARGo_

• Ziyaretçi
http://www.blizzard.com/diablo3/

Blizzard kendi çapında bir devrim yaparak, oyunun bu serisini iyice bir coşturmuş..İnternet sayfasından gördüğüm kadarı ile oyunun video karaleri, karakterlerin özellikleri vesayre oyunla ilgili herşey on numero...:)

vaaaaaaaovvvvvvv diyorum..bir hayranlık çerçevesinde..aga, adamlar yapıyor be..diyesim geliyor.....

« Yanıtla #119 : 07 Nisan 2009 - 00:34:48 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
http://www.blizzard.com/diablo3/

Blizzard kendi çapında bir devrim yaparak, oyunun bu serisini iyice bir coşturmuş..İnternet sayfasından gördüğüm kadarı ile oyunun video karaleri, karakterlerin özellikleri vesayre oyunla ilgili herşey on numero...:)

vaaaaaaaovvvvvvv diyorum..bir hayranlık çerçevesinde..aga, adamlar yapıyor be..diyesim geliyor.....

Az sabahmadım Diablo 2'yle. Dial-up'a elimiz mahkumdu o zamanlar; 70 milyon telefon parası getirtmiştim netten Diablo 2 oynamak uğruna. Evlatlıktan reddediliyodum ki ADSL geldi. Uzun süre 1.10 yamasını beklemiştik. O çıktı, oynadık, suyunu çıkardık. Dile kolay 4 yılımı falan yemiştir. Bi yerlerden ilk oyunu da bulup bitirdim. Şimdi 3'üncüsünü bekliyorum. Facebook'ta "Goodbye Life, Hello Diablo 3" grubuna bile katıldım, o derece :D
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2009 - 00:36:01 Gönderen: Super Sonic »
Kalbim pusula, sen kuzey!