belki biraz komik gelecek ama goal 3 oyununu bilgisayarında oynayan var mı..=) hani şu arjantin takımının muz,brezilya takımımın balık şutlar attığı,oyuncuları yıldırım çarpan eski atari oyunu.. aslında bu gece biraz uğraştım,indirdim de ama bir türlü çalışmadı;muhtemelen vista kullanmam ile alakalı bir sorundur diye düşünüyorum,ne yapabilirim vista'da oynayan var mı bu oyunu..
ohh be uzun zaman sonra yine ben =) [internetim kapanmıştı da] ya arkadaşlar güzel bi korku oyunu istiyorum ismini yazar mısınız?
Michael Jackson'in moonwalker diye bi oyunu var duydunuz mu cok komedi oyun eski ama dansederek uzaylilari dovuyosunuz
Resident Evil 2, 3. Psikolojini falan etkilemesi kuvvetle muhtemel. Bu ikisini beğenirsen Dino Crysis 1 oyna, onu da beğenirsen korku dolu atmosferden uzaklaşan ama ilk oyundaki karakterlerin devam hikayelerini anlatan Dino Crysis 2 oyna. Hepsi benim için baş yapıt nitteliğinde bu saydığım oyunların ve hepsinde korkup sıçradığım anlar olmuştur.Sega Mega Drive'da Michael Jackson'lı bi oyun oynadım, o mudur?
http://www.blizzard.com/diablo3/Blizzard kendi çapında bir devrim yaparak, oyunun bu serisini iyice bir coşturmuş..İnternet sayfasından gördüğüm kadarı ile oyunun video karaleri, karakterlerin özellikleri vesayre oyunla ilgili herşey on numero...:)vaaaaaaaovvvvvvv diyorum..bir hayranlık çerçevesinde..aga, adamlar yapıyor be..diyesim geliyor.....