Anket

Aşk Her Şeyi Affeder Mi?

Affeder
6 (33.3%)
Affetmez
9 (50%)
Duruma Göre Değişir
3 (16.7%)

Toplam Oy Verenler: 18

Gönderen Konu: Aşk Her Şeyi Affeder mi?  (Okunma sayısı 42984 defa)

Ynt: Aşk Herşeyi Affeder mi?
« Yanıtla #225 : 23 Mart 2009 - 20:00:12 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
şimdi dediklerimden sonra bu da her şeye karşı çıkıyo diyceksiniz de :D

dikkatinizi sündürürüm ki özlemden daha fazla süredir albüm çıkartmayıp da o listede olanlar da var.Bahane aramaya da gerek yok.Tamam herbirinin listesinde bir özlem şarkısı olmalıydı amma ve lakin eğer listede yoksa da albüm çıkarmadı diye unutuldu demek saçmalık, çünkü dediğim gibi özlemden fazla süredir albüm çıkartmayıp da listeye girenler niye unutulmadı!?!

Evet buda doğru.Şimdi sana herşeye karşı çıkıyo diye banada herşeye katılıyo diye kızcaklar :D :D
Ama Bu Aşk Fazla Sana her listede var ve çok yeni bir şarkı değil.Aslında listeye pek güvenmek doğrumu oda belli değil ama her sanatçı albüm yapıncamı hatırlanmak zorunda Özlem içinde aynısı.Yeni albüm yok diye hatırlanmıcak değil ya.

Yaw Özlem TEKİN unutulurmu hiiiiiiiiiiiiiiç :D

Özlem Tekin

« Yanıtla #225 : 23 Mart 2009 - 20:00:12 »

« Yanıtla #226 : 23 Mart 2009 - 22:47:23 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin

evet...

aşk herşeyi affeder mi?

hayır...
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #227 : 24 Mart 2009 - 19:14:40 »

Çevrimdışı Alfredo_James_Pacino1

• Deneyimli Üye
şimdi dediklerimden sonra bu da her şeye karşı çıkıyo diyceksiniz de :D

dikkatinizi sündürürüm ki özlemden daha fazla süredir albüm çıkartmayıp da o listede olanlar da var.Bahane aramaya da gerek yok.Tamam herbirinin listesinde bir özlem şarkısı olmalıydı amma ve lakin eğer listede yoksa da albüm çıkarmadı diye unutuldu demek saçmalık, çünkü dediğim gibi özlemden fazla süredir albüm çıkartmayıp da listeye girenler niye unutulmadı!?!

evet herşeye karşı çıkıyon listedekilerin çoğu ya öldüler sıksık anılıyolar yada yaşıyolar aktif olarak hala müzikle uğraşıyolar özlemden ne haber yaşıyo ama okyonus altındaki volkan gibi kimse görmüyo ya sönücek kaybolucak yada patlıcak herkes onu konuşucak ama şuanda birinci seçenekte sönmüş ve kimse hatırlamıyo

Evet buda doğru.Şimdi sana herşeye karşı çıkıyo diye banada herşeye katılıyo diye kızcaklar :D :D
Ama Bu Aşk Fazla Sana her listede var ve çok yeni bir şarkı değil.Aslında listeye pek güvenmek doğrumu oda belli değil ama her sanatçı albüm yapıncamı hatırlanmak zorunda Özlem içinde aynısı.Yeni albüm yok diye hatırlanmıcak değil ya.

evet sende her konuda varsın ve sende her konuda karşı taraf durumundasın yeni albümü olmayanlar unutulur herkes ölümüne tekinizim demiyo benimde özlemden başka dinlediğim bi sürü şarkıcı var ama eğer yeni çalışmaları gelmezse püf diye aklımdan uçup giderler demekki ordakiler ölümüne tekinst değilll unuttular püfff oldu
İlahi bir aşktır bu şakayla karışmasın...

« Yanıtla #228 : 24 Mart 2009 - 22:14:40 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
Bu da  diğerlerinin müzikten anlamadoğını gösteriyo

kesinlikle...!!
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #229 : 24 Mart 2009 - 22:37:37 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Yahu tamam ÖZ ü hepimiz seviyoruz da bu adamlar bi ÖZ parçası listeye koymadı diye müzikten anlamıyor damgası yapıştırmak ne kadar mantıklı.Burdaki herkes müzikten anlıyor Deniz Durukan ve diğerleri müzikten anlamıyor öyle mi ben buna gülerim :D

Aşk Herşeyi Affeder mi? listede olmalıydı bence de hatta başka ÖZ parçaları da olabilirdi ama bu zevk meselesidir adam sevmek zorunda değil.Hem listeleri dikkate alan kim?Koysalar da olur koymasalar da olur (:
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #230 : 24 Mart 2009 - 22:55:56 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Yaw belki Özlemin belli başlı şarkılarından başka şarkıları pek bilinmeyebilinir fakat Özlem TEKİN yinede herkez tarafından bilinir.Benim dediğim beğenme veya beğenememe konusu değil özlem tarzıyla,değişikliği ile herkezin aklında bence.Bu anlamda ÖZLEM TEKİN ismi unutulmaz amaa şarkı derseniz,müzikal anlamda dersenir o olabilir.Benim şimdiye kadar özlemi oyuncu veya sunucu olarak tanıyan arkadaşım çok oldu fakat unutan kimse olmadı :D
« Son Düzenleme: 24 Mart 2009 - 22:59:09 Gönderen: 5E »

« Yanıtla #231 : 25 Mart 2009 - 15:57:52 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
evet herşeye karşı çıkıyon listedekilerin çoğu ya öldüler sıksık anılıyolar yada yaşıyolar aktif olarak hala müzikle uğraşıyolar özlemden ne haber yaşıyo ama okyonus altındaki volkan gibi kimse görmüyo ya sönücek kaybolucak yada patlıcak herkes onu konuşucak ama şuanda birinci seçenekte sönmüş ve kimse hatırlamıyo

athena 3 senedir albüm yapmıyo, kurban 4 senedir albüm yapmıyo, manga 4 senedir albüm yapmıyo, duman'ın daha düne kadar yeni albümü yoktu, ve diğerleri de var hadi onlar anılıyorlar, hatırlanılıyorlar, peki bu saydıklarım, hadi kurbanı da geçtim athena nerde, manga nerde, manga stüdyoda dersen özlem de stüdyoda sözde, anladık çok seviyon özlemi de  'eğri oturup doğru konuşmak' lazım.. Aradıktan sonra her şeye bahane bulunulur,
 bir diğeri ordakilerin görüşü kendine, onlardan sadece biri özlemi listeye aldı, diğerleri almadı diye ne yapalım toplanıp yürüyüş falan mı yapalım niye büyütüyosunuz ki, ordakiler emin olun çoğunuzdan daha iyi anlıyo müzik konusunda, ve ayrıcana özlemin ormanı var,gene unutulmaz o :D
schhh..

« Yanıtla #232 : 25 Mart 2009 - 19:51:47 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye

athena 3 senedir albüm yapmıyo, kurban 4 senedir albüm yapmıyo, manga 4 senedir albüm yapmıyo, duman'ın daha düne kadar yeni albümü yoktu, ve diğerleri de var hadi onlar anılıyorlar, hatırlanılıyorlar, peki bu saydıklarım, hadi kurbanı da geçtim athena nerde, manga nerde, manga stüdyoda dersen özlem de stüdyoda sözde, anladık çok seviyon özlemi de  'eğri oturup doğru konuşmak' lazım.. Aradıktan sonra her şeye bahane bulunulur,
 bir diğeri ordakilerin görüşü kendine, onlardan sadece biri özlemi listeye aldı, diğerleri almadı diye ne yapalım toplanıp yürüyüş falan mı yapalım niye büyütüyosunuz ki, ordakiler emin olun çoğunuzdan daha iyi anlıyo müzik konusunda, ve ayrıcana özlemin ormanı var,gene unutulmaz o :D

"Özlem müzikten anlamıyo" bunu mu diyosun? Bunu demiyosan sence o listede neden yer edinmemiş açıklar mısın? Ayrıca beş sene büyüktür dört sene, üç sene.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2009 - 19:53:25 Gönderen: Super Sonic »
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #233 : 25 Mart 2009 - 20:18:57 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
"Özlem müzikten anlamıyo" bunu mu diyosun? Bunu demiyosan sence o listede neden yer edinmemiş açıklar mısın? Ayrıca beş sene büyüktür dört sene, üç sene.

burhan altıntop'un deyimiylen alakaya çay demle, ben özlem müzikten anlamıyo demedim, özlem niye yok listede, onu gidip listeyi hazırlayanlara sorun, ben sadece arkadaşın birinin albüm çıkarmadığı için unutulduğu konusundaki yorumuna yorum yaptım, görünüyor ki bazıları da albüm çıkarmamalarına rağmen listedeler, demek ki albüm bahane olamaz, bana göre değil ama listeyi hazırlayanlara göre 'özlem müzikten anlamıyo' olabilir, ama listeyi hazırlayanların anladıkları kesin!..
« Son Düzenleme: 25 Mart 2009 - 20:19:48 Gönderen: rock_ö.tekin »
schhh..

« Yanıtla #234 : 25 Mart 2009 - 20:35:15 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
burhan altıntop'un deyimiylen alakaya çay demle, ben özlem müzikten anlamıyo demedim, özlem niye yok listede, onu gidip listeyi hazırlayanlara sorun, ben sadece arkadaşın birinin albüm çıkarmadığı için unutulduğu konusundaki yorumuna yorum yaptım, görünüyor ki bazıları da albüm çıkarmamalarına rağmen listedeler, demek ki albüm bahane olamaz, bana göre değil ama listeyi hazırlayanlara göre 'özlem müzikten anlamıyo' olabilir, ama listeyi hazırlayanların anladıkları kesin!..

o da bi düşünce ....  .hıh. katılmasamdaa....  :höö:

« Yanıtla #235 : 26 Mart 2009 - 00:04:01 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye

O deyim çoktan beridir var yav, ne zamandan beri Burhan Altıntop'la özdeşleştiriliyomuş :P Ben de "Sen Özlem müzikten anlamıyo dedin!!!" demedim zaten. Yazdıklarından yorumladığım kadarıyla o fikri yansıtmaya çalışıp çalışmadığını SORDUM. Bazıları belki albüm çıkarmayıp aynı zamanda başka şeylerle de (sinema, tiyatro -_-) uğraşmadıkları için listede? Kimisi Yonca Evcimik'i (başka örnek gelmedi aklıma =/) şarkılarıyla hatırlar, kimisi Çılgın Bediş'le, kimisi de garip gurup bi dansla ilgilenmişliği falan vardı heralde, onla hatırlar. Aynı olay burda da söz konusu diye düşünüyorum.
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #236 : 26 Mart 2009 - 18:41:15 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
O deyim çoktan beridir var yav, ne zamandan beri Burhan Altıntop'la özdeşleştiriliyomuş :P Ben de "Sen Özlem müzikten anlamıyo dedin!!!" demedim zaten. Yazdıklarından yorumladığım kadarıyla o fikri yansıtmaya çalışıp çalışmadığını SORDUM. Bazıları belki albüm çıkarmayıp aynı zamanda başka şeylerle de (sinema, tiyatro -_-) uğraşmadıkları için listede? Kimisi Yonca Evcimik'i (başka örnek gelmedi aklıma =/) şarkılarıyla hatırlar, kimisi Çılgın Bediş'le, kimisi de garip gurup bi dansla ilgilenmişliği falan vardı heralde, onla hatırlar. Aynı olay burda da söz konusu diye düşünüyorum.

Bu yorumun aynısını bende bu başlığa yazdığımı hatırlıyorum.Özlem eğer bazı şarkıları hariç (Dağları Deldim,Aşk Herşeyi Affeder mi ? vb..)tanınmaya bilir ama Hokkabazla,Yar Bana Varmadı daki cem yılmazla,dizilerle,tiyatrolarla,saç rengiyle vb..... yönleriyle yine akıllarda kalır.Unutulması zor ama müzik yönünü unutanlar olabilir bu da çok normal aradan 4 sene geçti ve hiçbiryerde yoook.Yeni albümlerle inşallah yeniden listelere girer tek umut buu :D

« Yanıtla #237 : 10 Nisan 2009 - 19:35:45 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
asma köprü diye bi grub söylemiş number one vardı klip
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #238 : 10 Nisan 2009 - 21:08:05 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
asma köprü diye bi grub söylemiş number one vardı klip

hmm .... ilk defa duydum öyle bi grup var mıydıı yaa ?? nasıl söylemişler barii ?

« Yanıtla #239 : 10 Nisan 2009 - 21:33:34 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
hmm .... ilk defa duydum öyle bi grup var mıydıı yaa ?? nasıl söylemişler barii ?
sonuda yetiştim tam anlamadım ama çok sertti
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)