Gönderen Konu: Red Hot Chili Peppers  (Okunma sayısı 8386 defa)

Ynt: Red Hot Chili Peppers
« Yanıtla #60 : 13 Mayıs 2008 - 02:14:21 »

Çevrimdışı GrungeRock

• Üye
  • **
  • Kefeni Yırttık Sandık , Hayat Kaf Dağının Ardında.
Rahatsız bu adamlar ya.. harbi severek dinlerim bu grubu

Özlem Tekin

« Yanıtla #60 : 13 Mayıs 2008 - 02:14:21 »

« Yanıtla #61 : 13 Mayıs 2008 - 10:35:22 »

furkiii

• Ziyaretçi
Rahatsız bu adamlar ya.. harbi severek dinlerim bu grubu

aynen benim için de geçerli bu yorum..=) albümlerini dinlerken o kadar anlamasam da yıllar önce bir müzik dergisiyle birlikte verilen ve en çılgın konser fotoğraflarını içeren kitapçıkta cidden rahatsız olduklarını anladım,çok eğlenceliler..:D severek dinlerim..

« Yanıtla #62 : 24 Mayıs 2008 - 10:34:19 »

furkiii

• Ziyaretçi
Alıntı
Red Hot Chili Peppers bir süreliğine dağılıyor. Anthony Kiedis grup üyelerinin müzikten biraz uzaklaşıp bireysel hayatlarına yoğunlaşacaklarını belirtti. Bir müzik dergisine yaptığı açıklamada Kiedis 12 aylık bir ara verdiklerini, kendisinin ailesiyle daha fazla vakit geçirmek istediğini, basçı Flea ve gitarist John Frusciante’nin de kendi müzik projeleri üzerinde çalışacaklarını söyledi.

dream tv kaynaklı haber.. :cry1:

« Yanıtla #63 : 25 Mayıs 2008 - 01:46:59 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Ne ya bu :s

Üzüldüm umarım bi yanlış yaptıklarını farkedip vazgeçerler bu kararlarından ...
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #64 : 10 Temmuz 2008 - 10:45:17 »

furkiii

• Ziyaretçi
Alıntı
Geçtiğimiz günlerde daha iyi işler üretebilmek adına yaklaşık bir sene kadar ara verdiklerini açıklayan Amerikan rock grubu Red Hot Chili Peppers ayrılığa çok fazla dayanamadı.İngiliz gazete The Sun'dan gelen haberlere göre grubun Fransız ikili Justice ile birlikte yeni bir albüm çalışmasına başladığı söyleniyor.

The Sun'da yayınlanan metne göre Justice, Red Hot Chilli Peppers'ın yeni albümünün prodüktörlüğünü üstlenmiş durumda.Eğer ki dedikodular doğru ise bu Justice'in ,kendi albümlerindeki hariç, ilk prodüktörlük deneyimi olacak

vazgeçmişler.. .oley.

« Yanıtla #65 : 10 Temmuz 2008 - 23:29:16 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Günün en güzel anı işte bu an sağol furkii (:
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #66 : 15 Ağustos 2008 - 02:41:47 »

Çevrimdışı porcelainxheart

• Üye
  • **
dinlendirici=)

« Yanıtla #67 : 04 Ağustos 2009 - 10:44:38 »

furkiii

• Ziyaretçi
2 yıldır müzik dünyasından uzak kalan Red Hot Chili Peppers Ekim ayında yeni bir albümle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Baterist Chad Smith yeni albümlerinde funk-rock ağırlıklı çalışmaların yer alacağını belirtti. Henüz bir prodüktörle anlaşmamış olan grup en kısa zamanda dinleyiciye ulaşmayı hedefliyor.

http://www.dreamtv.com.tr/haberler/1467

« Yanıtla #68 : 04 Ağustos 2009 - 15:30:21 »

Çevrimdışı drown

• Cool
2 yıldır müzik dünyasından uzak kalan Red Hot Chili Peppers Ekim ayında yeni bir albümle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Baterist Chad Smith yeni albümlerinde funk-rock ağırlıklı çalışmaların yer alacağını belirtti. Henüz bir prodüktörle anlaşmamış olan grup en kısa zamanda dinleyiciye ulaşmayı hedefliyor.

http://www.dreamtv.com.tr/haberler/1467

Evet evet daha güzel bi haber olamazdı heralde (:

« Yanıtla #69 : 30 Ağustos 2009 - 12:53:29 »

furkiii

• Ziyaretçi
rhcp demişken biraz da john frusciante'nin çalışmalarının da gayet hoş olduğunu belirtmek istiyorum..=) biraz geç dinledim kendisini ama "song to sing when i'm lonely" ve "how deep is your love" gayet başarılı,kendisinin çalışmalarını daha yakından takip etmeyi düşünüyorum artık,yıllarca pas geçmişim..=)

« Yanıtla #70 : 30 Ağustos 2009 - 15:50:46 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
Californication ... !

Vazgeçilmez benim için...
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #71 : 22 Eylül 2009 - 11:56:45 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Nasıl bi performanstır bunlardaki ya ağzım açık izliyorum dinliyorum kendilerini sevgim her geçen gün kat ve kat artıyor."Right on Time" gibi bi parçayı bile stüdyo kaydındaki gibi rahat ve gaz söyliyebiliyorlarsa helal olsun derim anca.Seviyorum ulan :D

« Yanıtla #72 : 16 Ocak 2010 - 10:42:10 »

Çevrimdışı drown

• Cool
"By the Way" nasıl güzel bi albümdür ki sabah sabah iğrenç bir finale girecek olmanın rahatsızlığını bile yokedebiliyor :)

« Yanıtla #73 : 02 Şubat 2010 - 11:48:43 »

furkiii

• Ziyaretçi
Red Hot Chili Peppers yeni gitaristi Josh Klinghoffer’la ilk konserine çıktı. 2010 MusiCares Person Of The Year gecesinde Neil Young’ın 'A Man Needs A Maid' isimli şarkıyı çaldı. Klinghoffer’ın grupta John Frusciante’nin yerini aldığı resmi açıklanmazken birçok kaynak bunu doğruluyor. Yapılan haberlere göre Frusciante Red Hot Chili Peppers’ı yaklaşık 1 ay önce bırakmış.

http://www.dreamtv.com.tr/haberler/2078

bakalım john frusciante de solo takılmaya devam edecek mi,nasıl edecek..=)

« Yanıtla #74 : 13 Mayıs 2010 - 22:38:23 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
RHCP'den Yeni Albüm
Red Hot Chili Peppers, yeni albüm için Temmuz'da stüdyoya giriyor.

RHCP'den Yeni Albüm
Red Hot Chili Peppers, yeni albüm için Temmuz'da stüdyoya giriyor.

Rick Rubin'in prodüktörlüğünü yapacak olan albüm, grubun onuncu stüdyo albümü olacak. Grubun davulcusu Chad Smith, yeni albümle ilgili şunları söylüyor: "Şu an hazırda bekleyen 20 şarkımız var. Birkaç aylık bir çalışmanın ardından şarkılar yavaş yavaş ortaya çıkacak."

2006 yılında çıkan Stadium Arcadium albümünün ardından yeni albüm, yeni gitarist Josh Klinghoffer'ın çaldığı ilk albüm olacak. Klinghoffer, geçtiğimiz yıl gruptan ayrılan John Frusciante'nin yerine gelmişti