bugün saat 16:10- ile 17:00 arasında Şirinnar radyo da özlemtekin ormanı kampanyası için canlı yayında olucam..
radyo şirrinnarı internet den de dinleyebilirsiniz..
.
16:20 itibari ile yayına katıldım. gerekli duyuruları yaptım... çok iyi karşıladılar bizi tebrik ettiler..
işte canlı yayında sitemiz adına aktarılan metin ;
antepli_haxanÖncelikle iyi yayınlar diliyorum. Daha önce tama vakfı yararına yapmış olduğunuz yararlı programlarınızdan yola çıkarak tema vakfı ile ortaklaşa yürütülen bir kampanya başlattık. Kampanyanın startını önce kendi web sitemizden verdik. Kampanyaya özlem tekin hatıra ormanı adını verdik . kampanyamızın 2 amacı var . hem bütün sitelere örnek olması, hem de bu güzelim vatanımıza olabildiğince orman kazandırmak.Biz duyarlı halkımızdan bu kampanyaya destek bekliyoruz. Kampanyaya katılmak için lütfen
www.ozlemtekin.biz adresine girmeleri yada İş bankası levent şubesine havale yaparak açıklama kısmına özlem tekin ormanı yazdırarak kampanyaya desteklerini bekliyoruz.
gazateci yazar, doç dr. orhan mehmet solmaz(maden yüksek mühendisi) sizi tebrik ederiz , kampanyanıza bizde destek veriyoruz. duyarlı vatandaşlarımıza burdan çağrı da bulunuyoruz. tekrar tebrikler.