Gönderen Konu: "Özlem TEKİN Bahar Ormanı"  (Okunma sayısı 49464 defa)

Ynt: "Özlem TEKİN Ormanı" Projesi!!
« Yanıtla #105 : 08 Kasım 2006 - 11:44:06 »

Çevrimdışı by_haxan

• Yönetici
  • anonymous
    • http://www.ozlemtekin.biz
yok kıyma filan yok sadece gerekli prosedürler halledilior..
SAFKAN TEKİNİZM...

Eskilerden.... Çok Eskilerden değişmeyen tek şey  Sadece SAFKANTEKİNİST'lik kaldı...

Özlem Tekin

« Yanıtla #105 : 08 Kasım 2006 - 11:44:06 »

« Yanıtla #106 : 08 Kasım 2006 - 14:45:51 »

Çevrimdışı by_haxan

• Yönetici
  • anonymous
                                                      !!!!!!!ÖZLEM TEKİN  ORMAN PROJESİ BAŞLIYOOORRR!!!!

tema vakfı ile görüşmeler sonucunda , projemiz hayata geçiyor...
fidan bağış kapmyası 1 hafta sürecek.. yani bu demek oluyorki 1 hafta kim nekadar bağış yapmak istiyorsa yapacak..
fidan bağış kampanyası başlangıç tarihi  ve bitiş tarihi : 15.11.2006-22.11.2006 

ayın 14 dünde hangi banka ve şube ye yatırılacağı duyurulacaktır.. öncesinde yatırmıyoruz çünkü bizim yatırdığımız paralar tema tarafındandan kontrol edilecek.

parayı yatırırken en önemli husus açıklama olarak muhakkak ÖZLEM TEKİN Adına yatıracaksınız... yani asla kendi adınızı değil sadece açıklama kısmı olarak parayı yatıran kısmına  ÖZLEM TEKİN    yazdırıcaksınız...

SAFKAN TEKİNİZM...

Eskilerden.... Çok Eskilerden değişmeyen tek şey  Sadece SAFKANTEKİNİST'lik kaldı...

« Yanıtla #107 : 08 Kasım 2006 - 14:55:49 »

Çevrimdışı by_haxan

• Yönetici
  • anonymous
bu proje evrenseldir... biz sebep oluruz herkes destek olur...
kim nerde iyi bir proje yapmaya niyetleniyorsa hepimiz destek oluruz... !
bu proje BÜTÜN TEKİNSTLERE AÇIKTIR..
SAFKAN TEKİNİZM...

« Yanıtla #108 : 08 Kasım 2006 - 14:59:40 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
Proje benden çıkmıstır,ben de özlemtekin.biz in bi parçası oldugum için projenin oluşum ve gelişim yeri bizim sitemiz olmustur..ancak proje tabiata saygısı özleme sevgisi olan herkese açıktır..proje tamamlandığında  
ÖZLEM TEKİN ORMANI olacaktır..bu yüzden site sadece bu projenin şekillenmesini sağlayarak misyonunu tamamlamış olacak..sonuçta kimsenin böyle kutsal ve güzel bir olaydan rant sağlamak gibi amacı yoktur ,olmayaktır..biz tüm özlem tekin hayranları bununla eşit ölçüde gurur duyacağız..

« Yanıtla #109 : 08 Kasım 2006 - 15:07:28 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
tesekurler daha acik bir anlatim olmus, kutlarim seni cok super bi bproje gerceklestirmek uzeresin
"GERÇEKLEŞTİRMEK  ÜZEREYİZ " diyelim buna..çok daha dogru olur...

« Yanıtla #110 : 08 Kasım 2006 - 16:42:31 »

Çevrimdışı özlemfan

• Deneyimli Üye
  • herkes karşı bu gidişime
bedri abiii ben nasıl destek vericemm???
кıℓıƒℓαяıуℓα кαραℓı gєяçєк üѕтü ναяℓıк ѕριкєя σℓмυş нєя ∂єηуσ ѕαναşı güℓєяєк ѕυηмυş...

« Yanıtla #111 : 08 Kasım 2006 - 17:48:52 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
..
                                                     !!!!!!!ÖZLEM TEKİN  ORMAN PROJESİ BAŞLIYOOORRR!!!!

tema vakfı ile görüşmeler sonucunda , projemiz hayata geçiyor...
fidan bağış kapmyası 1 hafta sürecek.. yani bu demek oluyorki 1 hafta kim nekadar bağış yapmak istiyorsa yapacak..
fidan bağış kampanyası başlangıç tarihi  ve bitiş tarihi : 15.11.2006-22.11.2006 

ayın 14 dünde hangi banka ve şube ye yatırılacağı duyurulacaktır.. öncesinde yatırmıyoruz çünkü bizim yatırdığımız paralar tema tarafındandan kontrol edilecek.

parayı yatırırken en önemli husus açıklama olarak muhakkak ÖZLEM TEKİN Adına yatıracaksınız... yani asla kendi adınızı değil sadece açıklama kısmı olarak parayı yatıran kısmına  ÖZLEM TEKİN    yazdırıcaksınız...

yarın temaya gidicez Little Hercules 'le..projeyi son haliyle bir konuşacağız..ama hasan ın yazdığı gibi,temanın vereceği
hesap numarasına belirttiğimizz tarihler arasında gidip "ÖZLEM TEKİN" adıyla yatıracağız gönlümüzden kopan rakamı...
ama çok çok önemli,bu iş belirtilen tarihler arasında ve özlem tekin adıyla yapılmalı...
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2006 - 17:50:00 Gönderen: pyroxevil »

« Yanıtla #112 : 08 Kasım 2006 - 22:53:57 »

Çevrimdışı tanerkok

• Yepyeni Üye
  • *
arkadaşlar ben taner kok sebnemferahnet.com sitesinin yöneticisiyim   bizde geçen sene sebnem ferah ormanı projesi başlattık  ve tamamlandı .

sizleri yürekten tebrik ediyorum dogaya sahip çıktıgınız için

elimizden gelen yardım olursa yardıma hazırız gerekirse site olarak destek veririz

saygılar sevgiler hürmetler

umarım başarırsınız

« Yanıtla #113 : 08 Kasım 2006 - 23:42:39 »

Çevrimdışı nihaL

• Deneyimli Üye
  • Hiç gelme gideceksen...
 Özlem Tekin Ormanı Proje'si gerçekten çok güzel bir fikir. site üyelerinden bu konuya fazla cvp gelmesede bence proje kesinleştikten sonra tüm herkez destek olacaktır. zaten burda amaç özlem tekin adı altında yitip bitmekte olan doğamızı güzelleştirmek,katkıda bulunmak ve benim gördüğüme göre sadece özlem tekin fanları nın desteği değil,şebnemferah.net sitesi ve belkide duyan kim olursa olsun herkezin destek vereceği bi proje bu.konuyu başlatan ve peşini bırakmadan sonuca ulaştırmaya çalışan tüm arkadaşlarımıza da bu projeye destek veren arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.

« Yanıtla #114 : 09 Kasım 2006 - 01:04:44 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
arkadaşlar ben taner kok sebnemferahnet.com sitesinin yöneticisiyim   bizde geçen sene sebnem ferah ormanı projesi başlattık  ve tamamlandı .
sizleri yürekten tebrik ediyorum dogaya sahip çıktıgınız için
elimizden gelen yardım olursa yardıma hazırız gerekirse site olarak destek veririz
saygılar sevgiler hürmetler
umarım başarırsınız

tesekkürler ilgin için.biz de sizi tebrik ederiz...hatta bizim ormanımız kurulduğunda  sizi kardeş orman seçelim..seviyorum ben şebocuları..gerçek hayranlık hayranı oldugun kişi için böyle güzel projelere imza atabilmektir..keşke tüm sanatçıların fanları bilmem ne forumlarında hayranı oldugu kişinin meslektaşlarını rakip belleyip çamur atmak yerine ,bi fidanın dibine toprak atmayı düşünecek kadar duyarlı olsa..
bunun gibi faydalı  daha birçok projelere  imza atmanız dileğiyle..
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2006 - 01:11:41 Gönderen: pyroxevil »

« Yanıtla #115 : 09 Kasım 2006 - 02:04:24 »

Çevrimdışı e.d.a

• Özcü
  • sebepsiz ve sonuçsuz,denek hayatım!!
amin
gerçekten çok yürekledirici,içten bi dawranış ya
umarım bizimde bi ormanımız olur
bak bu tren devrilir,bağırır bu raylar
o sahte o kart düzene....

« Yanıtla #116 : 09 Kasım 2006 - 16:39:41 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
arkadaslar proje tam anlamıyla netleştirilmiştir...
bugün Little hercules-alobar ve ben yine Temadaydık..işte projedeki en son durum..

kampanya için start bildiğiniz üzere 15-22 kasım tarihleri arasında olacak..15 kasımdan itibaren tema ya ait hesap numarasına açıklama kısmına "ÖZLEM TEKİN ORMANI " ifadesiyle bağışlarımızı yapabileceğiz...bu aşamada ben temayla ara ara irtibata geçip proje için toplanan paranın miktarının kontrol edebileceğim..zaten bu bir haftalık süre  bizim en aktif olamız gereken süre olacak...Temaya ait hesap numarasını 13 kasım da bu başlıktan vereceğiz..

Ormanımız Tekirdağ da olacak...Temadan aldığım kroki ve bu krokiye göre aşagı yukarı benim haritada işaretlediğim bölge  ormanımızın kurulacagı bölgedir...
  :alkıs:

tüm tekinist aleme hayırlı ugurlu olsun      :çiçek::alkıs:  :alkıs:

« Yanıtla #117 : 09 Kasım 2006 - 17:06:01 »

Çevrimdışı by_haxan

• Yönetici
  • anonymous
yaz kampını bizim ormanızda yapaca artık.. :D   tellerle çevrili olsa bile korkmayın .. telden içeriye girme kısmını ben hallederimmm :D

bütün tekinst alemine hayırlı uğurlu olsunnnn ....

unutmadan pyronun hatırlattığı gibi...
en önemli kısım budur. bunun dışında yapılan bağışların özlem tekin ormanına katkısı olmayacaktır...

"örnek yatırma şekli :  "

"yatıran: bedri şenyıl
açıklama: ÖZLEMTEKİN ORMANI "
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2006 - 17:20:08 Gönderen: pyroxevil »
SAFKAN TEKİNİZM...

« Yanıtla #118 : 09 Kasım 2006 - 17:15:31 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
söylemeyi unutmadan...
proje sonunda tema tarafından TEK  bir SERTİFİKA yazılacak..özlem tekin adına..ve özlem tekin e yollanacak,hayranlarınız tarafından şurda şu kadarlık alanda sizin adınıza bir orman kurulmustur şeklinde bi sertifika...

şimdi projeyle ilgilenen herkes kendini ve bütcesini 15 kasıma odaklasın...ve lütfen tema hesabına para yatıran herkes,bana mail yoluyla  bilgi versin,adım soyadım budur ve şu kadar yatırdım şeklinde..çünkü ben de toplanan rakamın hesabını tutmalıyım ki,temadan aldığım bilgiyle karşılastırabileyim...
unutmayın..
AÇIKLAMA:ÖZLEM TEKİN ORMANI
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2006 - 22:35:26 Gönderen: pyroxevil »

« Yanıtla #119 : 09 Kasım 2006 - 17:47:55 »

Çevrimdışı ben_melih

• Aktif Üye
abi sonuna kadar yanındayım orman olayı sahidende çok iyi oldu
kampa bende gire bilirim hasan abi 
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2006 - 17:49:34 Gönderen: ben_melih »
9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999