yazamadım bişey çünkü nedense bi durgunluk var üzerimde..belki hayalkırıklığının verdiği bi ruh hali olsa gerek..
neyse kaçış yok açıklıycaz..umarım özlem okumaz bu yazdıklarımı..ilk defa dua ediyorum siteye girmiyodur umarım diye...
katılan sayısı 30 kişiyi bulmadı arkadaşlar..28 kişi beni bu konuda bilgilendiren kişi sayısı...
gereken paranın sadece yarısı toplanabildi bu kampanya süresince..
şimdi nolucak diyorsanız;8 aralıkta tema vakfında randevum var..gidip projenin finalini yapıcam..bana net rakamları çıkarıp vercekler..ben de geri kalan eksik rakamı kendim tamamlayıp imzalıcam proje için gereken presedurleri...
bunu neden yapıyorum derseniz:
1- hiçbir işi yarım bırakmayı sevmem...
2-başarısız olduk demem - dedirtmem
3-özlem bizden haber beklerken onu da hayalkırıklığına ugratmak istemem...
4-bu projede yüreğini ortaya koyan sayıca az da olsa birey olarak benim için çok değerli olan arkadaşlarımın emeğini boşa çıkartıp üzülmelerine izin vermem...
bugün özleme mesaj attım:dedim ki;
"orman işi tamamdır.bu dünya senin isminle biraz daha oksijene kavuşup nefes alacak.bundan şahane bişey varmı bizim için?acaip mutluyuz,senin için bişey yaptık sonunda;hem de yaşadığımız dünyaya faydamız dokunarak.iyi ki varsın.."
özlemin cevabı da şöyle oldu;
"harika bi haber..nefis bişey yaptınız hem de..."
8 aralık tarihinde temadaki görüşmem sonrasında tarihler falan tam anlamıyla netleşmiş olur...ne zaman başlanır,nasıl yapılır..açılış olur mu..olursa özlem gelir mi...bunların cevabını ancak görüşmeden sonra verebilirim arkadaşlar..