Gönderen Konu: Metallica  (Okunma sayısı 27730 defa)

Ynt: Metallica
« Yanıtla #210 : 29 Temmuz 2008 - 09:36:06 »

furkiii

• Ziyaretçi

Özlem Tekin

« Yanıtla #210 : 29 Temmuz 2008 - 09:36:06 »

« Yanıtla #211 : 29 Temmuz 2008 - 12:16:21 »

Çevrimdışı drown

• Cool
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #212 : 29 Temmuz 2008 - 13:02:23 »

Çevrimdışı SeDaEnGiN

• Aktif Üye
  • (๏̯͡๏)
    • SeDa
KAfam kaldırmıo yaw çok gürültülü müzikleri

Soulmates never die   

« Yanıtla #213 : 31 Temmuz 2008 - 09:17:27 »

furkiii

• Ziyaretçi

« Yanıtla #214 : 31 Temmuz 2008 - 10:15:00 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
bn çok severim metallica yı :D konseride izleyemedik zaten mtv türkiye verdimi konseri? bilen varmı

« Yanıtla #215 : 31 Temmuz 2008 - 13:38:09 »

Çevrimdışı haykoist_guray

• Üye
  • **
hiç bi kanal vermedi konseri:S

« Yanıtla #216 : 01 Ağustos 2008 - 09:41:12 »

furkiii

• Ziyaretçi

« Yanıtla #217 : 05 Ağustos 2008 - 11:38:09 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
saool furkiii

« Yanıtla #218 : 04 Eylül 2008 - 10:21:26 »

furkiii

• Ziyaretçi
Alıntı
Amerika'da resmi olarak satışa sunulan şarkının klibini, film yönetmeni Dane Thomas Vinterberg çekti. Klipte, Ortadoğu'da bulunan bir grup Amerikan askerinin yaşadıkları ve duydukları güvensizlik, korku anlatılıyor.

Sıradan müzik videolarının dışına çıkıp film tadında bir şeyler yapmak istediklerini, bu yüzden film yönetmeni Dane Thomas Vinterberg'le çalıştıklarını, ortaya çıkan eserin ise akıllarını başlarından aldığını belirtiyor.

« Yanıtla #219 : 04 Eylül 2008 - 22:26:48 »

Çevrimdışı porcelainxheart

• Üye
  • **
son albümü fena değil
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2008 - 22:33:23 Gönderen: furkiii »

« Yanıtla #220 : 05 Eylül 2008 - 00:09:16 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
son albümü fena değil

metallica 2008 "Death Magnetic" 

'That Was Just Your Life'
'The End Of The Line'
'Broken, Beat & Scarred'
'The Day That Never Comes'
'All Nightmare Long'
'Cyanide'
'The Unforgiven III'
'The Judas Kiss'
'Suicide & Redemption'
'My Apocalypse'

şuan msn iletimde de yazdıı üzre( metallica'nın 2008 model b***)

aşağı yukarı bir senedir bu albümün şişirmesini yapıo mtlca nın plak şirketi tarafından.. ulrich ve hatfield da yok master of puppets gibi bi albümle gelioruz yok efendim eski fanlarımızda bu albüme bayılıcak vs vs dierek müthiş bi gaz verdiler piyasaya.. bu gazla sanırım  sadece usa da on milyon satarlar:)) (düşünüorumda bu adamların b*** en az on milyon satsa harbiden m.o.puppets gibi bi albüm kaç satar) :)))))

albüm hakkında ilk izlenimlerimi aktarmak istiorum.. kesinlikle sert bi albüm ama sadece sert  bi albüm işte hepsi bu:) yani metallica beni hiç şaşırtmadı açıkcası black albümünden buyana( oda eh işte) sergilediii kötü performansına bir yenisini daha ekledi kanımca..inanın dikkat çeken hiç bişi yok albümde yaa yine sıradan bol baslı ve dıstorşınlı   parçalar..hatfield ın sesini duymadan müziin metallica olduunu iddaa etmek cidden zor( bu bi grup için  en büyük kayıptır bence)

asıl bomba ise the unforgiven III :)) ahaahaha ya bitane yaptın güzeldi eyv.. sora ikincisini yaptın rezil ettin  abi bu nedir yaa b*** çıkardılar harbiden başımıza bide unforgiven III çıktı ... artık bu sözüm ona metal sitelerine yeni bi anket başlıı ( en ii unforgiven hangisi? I II III? hepsi ? hiçbiri?)) puhahahaha
master of puppets e benzeme konusunuda baya ii yapmışlar harbiden:))) son parça my apocalypse, damage inc e benzetmeye çalışmışlar:)) ondan önceki suicide redemption ise hani p.o.p ta orion u yaptıkya burdada uzun bi enstrumental  parça koyalımki p.o.p gibi albüm lafımız havada kalmasın hesabı :)
lars ulrich in and justes for all albümünde çalan davulcuyla aynı insan evladı olduuna inanamıorum ben :) bizamanlar dünyanın en ii davulcusu die lanse edilen adam sanki müzie yeni başlayan çaylaklar gibi basit bi performanta...hamme t a ise dicek laf bulamıorum artık ben :) ( lan ben seni öölemi eğittim dallama) ahahaha
hep aynı hep aynı bi gram gelişme kaydetmemiş adam yaa yazık...
hatfield ise bu kelimenin sonlarını uzatma konusunda sanırım hastalıklı hale geldi iice bazen abartıo çünkü(haaa bide nnnnhaaaa ı var meşhur:))))
 ii şeyler sööliceim tek eleman sanırım bascı trujillo:) çldıı ikinci albüm olmasına karşın ( hani futbolcular için kullanılan bi deim vardırya kırk yıllık ... sporlu gibi die:) aynen ööle işte:) kolay deil newsted gibi birinin yerine geçmek...

en başta söölediimgibi metallica yine s**** !!!

« Son Düzenleme: 20 Eylül 2008 - 12:17:35 Gönderen: satriani »
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #221 : 20 Eylül 2008 - 12:04:54 »

furkiii

• Ziyaretçi
Alıntı

Metallica basçısı Kirk Hammett solo kariyerine yoğunlaşabilmek için gruptan ayrılabileceğinin sinyallerini veriyor.

Aslında planının 2003 yılında çıkan St Anger albümünün ardından gruptan ayrılmak olduğunu açıklayan Hammett bir röportajında şöyle konuştu: "Dürüst olmak gerekirse solo albümüm için çalışmaya başlayacağım. Kendimi artık bunun için hazır hissediyorum. Hatta eğer kabul ederse Lars'a da albümümde davulları çalıması için teklifte bulunacağım."

bu arada hâlâ yeni albümlerini dinleyemedim,oldukça meraktayım..:D yakın bir tarihte dinleyip değerlendirmeyi düşünüyorum..:D

« Yanıtla #222 : 25 Eylül 2008 - 14:30:29 »

Çevrimdışı selmanogun

• Üye
  • **
nasıl yorum yazacam bilmiyorum yani harika desem daha ileri muhteşem desem daha öte bişey bu grup (:
BİZ BU YOLA BAŞKOYDUK!!

« Yanıtla #223 : 26 Ekim 2008 - 11:54:52 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
yeni klipleri güzel tüm Müslümanlar terörits değildir..
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #224 : 13 Aralık 2008 - 21:45:20 »

Çevrimdışı carcass_

• Deneyimli Üye
  • yokum artık..
onlar için sınırları kat kat aştım. tam onlardan kopmaya( :mm:) başlamışken ''konser'' haberi beni kendime getirmişti.
müthiştiiii....