Gönderen Konu: 1 Temmuz ENKA Konseri  (Okunma sayısı 3097 defa)

Ynt: 1 Temmuz ENKA Konseri
« Yanıtla #15 : 28 Haziran 2005 - 17:42:02 »

Çevrimdışı O

• Emekli Mod
    • http://ozlemtekin.biz
Bir sorun çıkmazsa bende geliyorum...
Sen Olmasanda Yaşatırım Ben Bu Aşkı!...
SONSUZA DEK ÖZ!

Özlem Tekin

« Yanıtla #15 : 28 Haziran 2005 - 17:42:02 »

« Yanıtla #16 : 01 Temmuz 2005 - 11:13:53 »

Çevrimdışı olamaz

• Yepyeni Üye
  • *
ben aradığımda tam 10 demişlerdi valla.

« Yanıtla #17 : 01 Temmuz 2005 - 16:11:34 »

Çevrimdışı olamaz

• Yepyeni Üye
  • *
bu konserle ilgili bi başlık açtım.konsere gidecek olup da bileti olmayan arkadaşlara sesleniorum.ilgilen irseniz sewinirim.

« Yanıtla #18 : 02 Temmuz 2005 - 18:11:28 »

Çevrimdışı deepscream

• Emekli Mod
Arkadaşlar kimler geldi O ve burçin dışında merak ediyorum. Bi toplu konsere gidemedik.
Bi de biri bağırdı "Evet sitede gördük" diye klip haberi hakkında kimdiniz abi merak ettim.

« Yanıtla #19 : 03 Temmuz 2005 - 02:53:47 »

Çevrimdışı cyberjack

• Kurucu
ben gelemedim konsere,

fotoğrafları ve tyorumlarınızı şiddetle bekliyorum :)

« Yanıtla #20 : 03 Temmuz 2005 - 19:50:47 »

Çevrimdışı O

• Emekli Mod
Şimdiye kadar izlediğim en tatlı ve neşeli ÖZ konseriydi.
Sahne küçücüktü ve kalabalıktı.
İlk 3-4 şarkıda herkes oturuyordu.Çünkü yerler oturmalıydı ve yaşı 30 un üstünde ve 15 in altında çok kişi vardı.Ama 3-4 şarkıdan sonra ÖZ belliki durumdan pek memnun değildi.Sahne önüne gelebilirsiniz dedi.Oooo doldu sahne hemen.Neyse işte ya çok güzeldi.ÖZ acaip neşeliydi,şarkıları söylerken acaipde hareketliydi.Yere yatmalar,kendine öz sahne hareketleri,insanlarla şarkı aralarında muhabbeti....bambaşka.

Konser sonrası deepscream ın sayesinde kulise girdik.Rahat 15-20 dakika ÖZ le aynı mekandaydık.Ya ÖZ resmen etrafına pozitif enerji saçıyor.Bu kadar sıcakkanlı,bu kadar sempatik bir insan yok ya...

Sitede neler yapıyorsunuz diye sordu...

Birde Sibel in kurukafa kolyesini hediye ettik.Takdırdı hemen boynuna.Oğum kaç kere öptü Sibel i ya...

Ya Efe sen harbi harikasın...

Adam olayı koparmış,kanka olmuş ÖZ le...
SONSUZA DEK ÖZ!

« Yanıtla #21 : 03 Temmuz 2005 - 20:04:37 »

Çevrimdışı SeZzZ

• Yönetici
  • Delicious Demon!
aaa efe bende isterim bende...
10...     9...     8...     7...     6...     5...     4...     3...     2...     1...     0...    BOO!! :çiçeeK:    :dans:    :yeehu     

« Yanıtla #22 : 03 Temmuz 2005 - 20:29:11 »

Çevrimdışı deepscream

• Emekli Mod
Ya Efe sen harbi harikasın...

Bak bişey sanıcam kendimi demedi demeyin :D

Konser....
Konser öncesi babam Enka'da çalıştığı için kulis görevlisiydim(haha :D ). Maalesef burada söylemedim çünkü izin veren bayan kimseye söyleme dedi. Özlem soundcheckte yoktu ama en azından Ozz'u izledik, onlarında prova resimlerini çektik, yakında yükliycem ama henüz arkadaşım fotoları vermedi CD'ye koyup. Neyse işte Öz geldi, konuştuk biraz "Kulis görevlisi oldum işte" fln dedim, konser sonrası çok dalga geçti bu sözümle :D
Onlara içkilerini fln koştum getirdim, harbi garson gibi, bi ara foto çektirdik. Sordum konserden sonra sitedekilerle beraber gelebilir miyiz diye, olur dedi. Neyse arkadaşım ve ben yerlerimize geçtik ama etrafa baktım kimse yok siteden. Yanımdaki kadınlar en az 60 yaşındaydı, ikinci sırada oturuyoduk (protokol :D) ve önümüze Haldun Dormen geldi... ne alaka ben de çözemedim. Neyse Cengiz(O)'i ve burçin'i gördük, azdık ama ÖZdük ;)

Neyse Ozz yerini aldı, Özlem fırladı yine "Yol" eşliğinde, sonra "Değmez" ve "Vurma"yla devam etti. Ardından "Gezegen X", "Bahar", "Aşka Dair"i fln söyledi ama kimse zıplamıyo fln dedi. İsteyen öne gelebilir dedi (sahneye yani) Fırladım yerimden, bi baktım kimse gelmiyo sahneye sonra 50 kişi fln doluştu. "Herkes Şanslı Doğmuyor", "Cinayet", "Belki", "Kaf Dağı", "Yazmamışlar", "Dene", "Dağları Deldim", "Değmez (bi daha)" ve "Aşk Herşeyi Affeder Mi?"yi söyledi.

Konserde bi kaç kişiyle beraber zıpladık, bilmiyorum kimler ama buradalarsa süper olur :D

Neyse konser bitti, gittik kulise bi baktık Öz yine sahnede. Koştuk geri bi daha dinledik "Cinayet"i sonra tekrar kulis kapısına. Almadılar içeri ilk 15-20 dk fln, sonra bi kalem arıyolardı ben dedim bende var ama çantam içeride. Girdik arkadaşımla içeri önce parkorman'da çektirdiğimiz fotoları imzalattık. Sonra O ve kardeşi girdi, foto çektirdik (son anda atladım poza :D). Biraz sohbet ettik.... Sonra....

sonrası sonra yoruldum :D

edit: sezgin takıl abi bana yaparız bişeyler  :evil:

« Yanıtla #23 : 04 Temmuz 2005 - 18:32:53 »

Çevrimdışı O

• Emekli Mod

azdık ama ÖZdük ;)

Sonra O ve kardeşi girdi, foto çektirdik (son anda atladım poza :D). Biraz sohbet ettik.... Sonra....

Tuttum bu cümleyi,şarkı sözü gibi.Azdık ama ÖZ dük...

Resimi alırız dimi? :huh:
SONSUZA DEK ÖZ!

« Yanıtla #24 : 04 Temmuz 2005 - 18:34:50 »

Çevrimdışı deepscream

• Emekli Mod
Tabi yolliycam buraya elime geçer geçmez ;)

« Yanıtla #25 : 05 Temmuz 2005 - 16:12:25 »

Çevrimdışı olamaz

• Yepyeni Üye
  • *
çok güzeldi konser ya :) ben de 34 yaşına gelince öz gibi bi kadın olucam.bu arada resim koyabiliyomuyuz buraya???konser resimlerini yanii...

« Yanıtla #26 : 05 Temmuz 2005 - 20:35:17 »

Çevrimdışı deepscream

• Emekli Mod
Ben de koymak istiyorum, fotoraflar bölümü altında bi başlık açıyorum şimdi oraya koyarsın ;)