Ya Efe sen harbi harikasın...
Bak bişey sanıcam kendimi demedi demeyin

Konser....
Konser öncesi babam Enka'da çalıştığı için kulis görevlisiydim(haha

). Maalesef burada söylemedim çünkü izin veren bayan kimseye söyleme dedi. Özlem soundcheckte yoktu ama en azından Ozz'u izledik, onlarında prova resimlerini çektik, yakında yükliycem ama henüz arkadaşım fotoları vermedi CD'ye koyup. Neyse işte Öz geldi, konuştuk biraz "Kulis görevlisi oldum işte" fln dedim, konser sonrası çok dalga geçti bu sözümle

Onlara içkilerini fln koştum getirdim, harbi garson gibi, bi ara foto çektirdik. Sordum konserden sonra sitedekilerle beraber gelebilir miyiz diye, olur dedi. Neyse arkadaşım ve ben yerlerimize geçtik ama etrafa baktım kimse yok siteden. Yanımdaki kadınlar en az 60 yaşındaydı, ikinci sırada oturuyoduk (protokol

) ve önümüze Haldun Dormen geldi... ne alaka ben de çözemedim. Neyse Cengiz(O)'i ve burçin'i gördük, azdık ama ÖZdük ;)
Neyse Ozz yerini aldı, Özlem fırladı yine "Yol" eşliğinde, sonra "Değmez" ve "Vurma"yla devam etti. Ardından "Gezegen X", "Bahar", "Aşka Dair"i fln söyledi ama kimse zıplamıyo fln dedi. İsteyen öne gelebilir dedi (sahneye yani) Fırladım yerimden, bi baktım kimse gelmiyo sahneye sonra 50 kişi fln doluştu. "Herkes Şanslı Doğmuyor", "Cinayet", "Belki", "Kaf Dağı", "Yazmamışlar", "Dene", "Dağları Deldim", "Değmez (bi daha)" ve "Aşk Herşeyi Affeder Mi?"yi söyledi.
Konserde bi kaç kişiyle beraber zıpladık, bilmiyorum kimler ama buradalarsa süper olur

Neyse konser bitti, gittik kulise bi baktık Öz yine sahnede. Koştuk geri bi daha dinledik "Cinayet"i sonra tekrar kulis kapısına. Almadılar içeri ilk 15-20 dk fln, sonra bi kalem arıyolardı ben dedim bende var ama çantam içeride. Girdik arkadaşımla içeri önce parkorman'da çektirdiğimiz fotoları imzalattık. Sonra O ve kardeşi girdi, foto çektirdik (son anda atladım poza

). Biraz sohbet ettik.... Sonra....
sonrası sonra yoruldum

edit: sezgin takıl abi bana yaparız bişeyler :evil: