Gönderen Konu: Placebo  (Okunma sayısı 10920 defa)

Ynt: Placebo
« Yanıtla #75 : 15 Kasım 2007 - 21:54:01 »

Çevrimdışı gLoomy

• Üye
  • **
seviyorm ama bi anda herkes placebo mnyağı oldu çıktı ara sıra dnliyorm artk

Özlem Tekin

« Yanıtla #75 : 15 Kasım 2007 - 21:54:01 »

« Yanıtla #76 : 16 Kasım 2007 - 01:21:16 »

furkiii

• Ziyaretçi
broken promise,space monkey ve song to say goodbye hoş şarkılar ama ben yine de sleeping with ghosts albümlerini daha çok seviyorum,ordaki favorim de bitter end..

« Yanıtla #77 : 21 Kasım 2007 - 17:51:39 »

Çevrimdışı ben_melih

• Aktif Üye
iyi gurublar arasında ilginç vokallerden birisine sahip dünya çapında kalitelerini kanıtlamışlar en sevdigim parçası
Pure Morning
9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

« Yanıtla #78 : 04 Mart 2008 - 00:26:16 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
son günlerdeki favorilerim top 10'da 2. sırada...
"song to say goodbye"

henüz dinlemiyorsanız bu grubu, bence bu şarkıdan başalayabilirsiniz...
hey gidi günler… göz yaşım sel

« Yanıtla #79 : 08 Mart 2008 - 00:44:50 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Geçen günlerde dinlemeye başlamıştım kendilerini ama sanırım doğru parçayı bulamadım bana göre değiller şu an ki kararım bu ama belki ilerleyen zamanlarda fikrim değişebilir :D
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #80 : 08 Mart 2008 - 00:56:52 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod

"song to say goodbye"

henüz dinlemiyorsanız bu grubu, bence bu şarkıdan başalayabilirsiniz...

drown... bu alıntım senın ıcın... bundan basla bence... :wink:

« Yanıtla #81 : 08 Mart 2008 - 11:49:54 »

furkiii

• Ziyaretçi
benden de drown'a ve dinlemeyi düşünen herkese tavsiye olarak i know,every me every you,space monkey,broken promise ve the bitter end başlangıç olarak..bu parçaların kimileri farklı albümlerden olduğu için grubun müziğindeki değişmeyi de gösterebilir..:D ayrıca b-side'larından jackie ve leni de çok sevimli şarkılardır..=)

« Yanıtla #82 : 08 Mart 2008 - 11:53:57 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
ooo evet furkiii every me every you'yu unutmuşum...
oda favorimdir ve oda başlangıç şarkısı olabilecek niteliktedir bencede...

« Yanıtla #83 : 08 Mart 2008 - 12:15:11 »

Çevrimdışı drown

• Cool
drown... bu alıntım senın ıcın... bundan basla bence... :wink:

Eyvallah Q_Zen bakıcam en kısa zamanda :D

benden de drown'a ve dinlemeyi düşünen herkese tavsiye olarak i know,every me every you,space monkey,broken promise ve the bitter end başlangıç olarak..bu parçaların kimileri farklı albümlerden olduğu için grubun müziğindeki değişmeyi de gösterebilir..:D ayrıca b-side'larından jackie ve leni de çok sevimli şarkılardır..=)

Sende saol furkii :D bunlara da bakıcam Every You Every Me yi biliyorum sanırım bi de Taste In Men diye bi şarkıları var onu seviorum ben çok :D
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #84 : 22 Nisan 2008 - 19:34:58 »

furkiii

• Ziyaretçi
Hayatımda hiç usanmadan dinleyebildiğim nadir birkaç gruptandır placebo..İlk albümlerinden bu yana takip etmeyi bırakmadığım,bazı şarkılarıyla üzerimde derin etkiler bırakan gruptur da ayrıca..Çoğunlukla depresif ve aşk temalı şarkıların grubu olarak gösterilse de aslında Molko'nun yazdığı sözlerin anlamı bunlarla sınırlı değildir,çok başarılı ve değişik bir tarza sahip söz yazarıdır kendisi,placebo'nun şu günkü hâline gelmesinde büyük bir etmendir,hatta bence en büyük etmendir..Aslında eski şarkıları çok daha özeldir benim için ama "meds" albümü de dinlemekten oldukça keyif aldığım albümler arasındadır..

Grupla ilgili arkadaşlar için dvd albümlerini de tavsiye ederim,aslında ben albümü edineli sanırım üç sene kadar oldu,bu nedenle de sonradan bu tarz kayıt yapıp yapmadıklarını (sanmıyorum) veya albümün şu an bulunabilir olup olmadığını bilmiyorum..En beğendiğim konser performanslarından biridir o dvd'de izlediğim,tavsiye ederim..

« Yanıtla #85 : 01 Mayıs 2008 - 14:06:21 »

Çevrimdışı cakil_taslari

• Üye
  • **
  • bu sabah bir umut var icimde..
the bitter and ve song to say goodbye favorilerim (:
Yerine göre konusmali bazen
Adamina göre susmali
Kimini tutmali ellerinden
Kimini ucuruma birakmali

Anlamazlar;kimileri
Unutulmaz;birileri
İcimde karmasam var benim
Dügümlü ellerim

« Yanıtla #86 : 01 Mayıs 2008 - 16:41:31 »

furkiii

• Ziyaretçi
orta yaş bunalımını anlatan ve insanı hüzünlendiren "twenty years" her dinleyişimde içimi bir acayip yapıyor,bence grubun en iyi şarkılarından biri..daha 20 yaşıma bile gelmemiş olmama rağmen beni bile oldukça etkiledi..=)

but it's you i take cause you're the truth,not i..
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2008 - 16:42:06 Gönderen: furkiii »

« Yanıtla #87 : 24 Ocak 2009 - 09:36:09 »

furkiii

• Ziyaretçi
2006 senesinde yayınladığı “Meds” albümünden beri sessizliğini koruyan şahsına münhasır grubu Placebo, 6. stüdyo albümünün kayıtlarının neredeyse bitmek üzere olduğunu duyurdu.

Albümün ismini daha belirlemeyen grup, albümün prodüktörlüğünde ise “Meds” albümünde de birlikte çalıştığı David Botrill ile bir araya geldi.

Yeni albümün bir diğer önemli özelliği ise gruba yeni katılan davulcu Steve Forrest’in yer alacağı ilk albüm olması. Grubun eski davulcusu Steve Hewitt, 2007 senesinde grup ile yollarını ayırmaya karar vermişti.

Albümü [PIAS] adlı plak şirketinin etiketiyle yayınlayacak olan Placebo, en son albümünü Virgin Records etiketiyle hayranlarına iletmişti.

tam da yeni şarkılar duymak istediğim zamanda,güzel oldu..=)

« Yanıtla #88 : 30 Ocak 2009 - 12:14:35 »

Çevrimdışı ciklet

• Üye
  • **
özlemişim placebo yu meds artık kendi içinde tükenmeye başlamıstı bile...

« Yanıtla #89 : 18 Mart 2009 - 00:04:31 »