yeni albüm battle for the sun'ı dinledim,dinliyorum ve uzun süre de dinleyeceğim sanırım..=) meds albümünden oldukça farklı bir albüm olmuş,ben meds albümünü de sevenlerdenim;ancak bu albümü şu an itibariyle daha fazla sevdiğimi söylemeliyim..bana daha önceleri en sevdiğim albümleri olan "sleeping with ghosts" albümlerini anımsattı,burada daha önceleri dememin sebebi de bu albümün o albümün yerini dahi alabilecek nitelikte olması elbette,belki de uzun süredir placebo'dan yeni bir şeyler beklediğim için böyle çok hoşuma gitti,bilmiyorum..=)
favorilerim tam oluşmadı aslında,yine de "julien","kitty litter","battle for the sun" başlangıçta en fazla dikkatimi çeken parçalar oldu,diğer şarkılar da kendilerini sevdireceklermiş gibi duruyor..=) bu arada albümde yeni davulcunun da gruba çok iyi oturduğunu hissetmek mümkün,ayrıca brian molko'nun vokalleri de daha bir başarılı olmuş sanki önceki albümlere göre..çok üzülüyorum istanbul konserine gidemeyeceğim için,meds albümü tanıtımını yaptıkları rock'n coke'dan daha başarılı bir performans (yeni albüm nedeniyle,çoğunlukla yeni şarkıları çalacaklarını tahmin ediyorum doğal olarak) olacağını düşünüyorum..bu yaz güzel güzel dinlenecek bir albüm geldi,çok da iyi oldu..=)