21 eylül'de ikinci video klip de yayınlanacakmış..video,"ashtray heart"a geliyormuş..açıkçası benim albümde en hoşlanmadığım şarkıydı,sanki pes veya fifa oynarken karşımıza gelebilecek bir şarkı gibi duruyor..=) keşke "the never-ending why" veya "come undone"a gelseydi..her ne kadar ikinci video parçasından memnun olmasam da albümdenc genel olarak hâlen çok memnunum,meds albümünü de çok sevmiştim ama battle for the sun'ı daha çok sevdim..
sadece müzik kimliği olarak değil, hatta belki de daha başarılı olarak söz yazımında (brian molko sayesinde) mükemmel bir grup benim gözüm placebo..i know, 36 degrees, a friend in need, broken promise, nancy boy, pure morning, twenty years, without you i'm nothing, the bitter end, protect me from what i want (protege moi), dark globe, daddy cool, 20th century boy, where is my mind, jackie, leni, bulletproof cupid, english summer rain, i'll be yours, special needs, black-eyed, scared of girls, every you every me, song to say goodbye, meds, space monkey, because i want you, blind, drug, infra-red, battle for the sun, the never-ending why, julien, come undone, kings of medicine ve muhtemelen şu an atladığım diğerleri,mükemmelsiniz..=)