korkun yersiz merak etme.öz bi konserle dizi furyasına son evercek ve bizi coşturacaktır.
inşallah dediğin gibi olur tarzan...çok özledik ya...coşalım artık ÖZ ümüzle...bu arada derya nerden çokardın durup dururken californiyayı ya...o bırakmaz bizleri....(inşallah..:)))..)
bitmesi iyi oldu bence. bu sayede Öz'ümüz İstanbul'a döner ve belki konser verir çoookk uzun bir aradan sonra. ben diziyi çok sevememiştim. konu zayıftı dürüst olmak gerekirse ve Burhan Öçal'ın oyunculuğu (!) yoktu bile neredeyse. kendini seslendiremiyordu herşeyden evvel. keşke çok daha iyi bir projeyle deneseydi Öz'üm televizyon olayını..
o dizi başladı fakat reytingler düşük oldugu için kapandı arkadaşlar bence o diziyi tekrar yayına getirmek için el birliyi yapmalıyız katılan arkadaşlar mehmetyilmaz32@msn.com eklesin hep birlikte bişiler yapalım ne dersiniz
bişey yapılcaksa bile kanala mail atılır o kadar..adresini bu şekilde vermene gerek yok..ben de bedri abiye katılıyorum artık..bittiyse bitsin..ne güzel işte albüm ve konserleri bekleyelim artık..=))