Anket

En beğendiğiniz Rammstein albümü hamgisi?

Herzeleid (1995)
0 (0%)
Sehnsucht (1997)
0 (0%)
Live aus Berlin (1999) - KONSER ALBÜMÜ
0 (0%)
Mutter (2001)
1 (33.3%)
Lichtspielhaus (2003) - KONSER ALBÜMÜ
0 (0%)
Reise, Reise(2004)
1 (33.3%)
Rosenrot (2005)
0 (0%)
Völkerball (2006) - KONSER ALBÜMÜ
1 (33.3%)
Liebe ist für alle da (2009)
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 3

Gönderen Konu: Rammstein  (Okunma sayısı 7911 defa)

Ynt: Rammstein
« Yanıtla #30 : 16 Mart 2006 - 21:44:31 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
o bahsettiğin kilbi bende izledim giga...
:ıy: iğrenç yaaf... zaten tamamını izleyemedim, midem izin vermedi, altüst oldu...
hey gidi günler… göz yaşım sel

Özlem Tekin

« Yanıtla #30 : 16 Mart 2006 - 21:44:31 »

« Yanıtla #31 : 16 Mart 2006 - 22:15:56 »

Çevrimdışı rockergirl_seçil

• Yepyeni Üye
  • *
  • TANRIM TOM İLE TANIŞMAK İSTİYOM.KABUL ET DUAMI!!!!
tanrım rammstein için ölürüm.mann gegen mann yedi bitirdi beni.zaten du hast mükemmeldi.benzin,rosenrot  dehşet bir şekilde.rammstein i dinlemeyenler ayıp ederler.

bu arada her rockçı biraz manyaktır.çılgın demiyorum çünkü rockçılar çılgın olmalıdırlar.ben yıllarımı rock müziğe wermişim be.

Lütfen ard arda mesaj yollamayınız...Düzenle butonunu kulanınız... Q_zen
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2006 - 10:30:13 Gönderen: mel »
ORPHANED LAND-RAMMSTEIN-STRATOVARIUS UND TOKIO HOTEL.ICH LIEBE TOM KAULITZ.(DURCH DEN MONSUN)

« Yanıtla #32 : 28 Mart 2006 - 01:46:21 »

Çevrimdışı __sCoRpIoN__

• Üye
  • **
türkiyede geniş hayran kitlesine sahip ender gruplardan biri ..
benim en sevdiğim parçaları ''Benzin''
öz ümüz de seviyormuş madem..  :D
AkReP AsİL BiR HaYvAnDıR. GuRuRLu Ve GeReKTiĞiNdE  KeNdİ  ÖLüMüNü HaZıRLaYaBiLeCeK  KaDaR CeSuR....

__sCoRpIoN__

« Yanıtla #33 : 14 Haziran 2006 - 18:33:52 »

furkiii

• Ziyaretçi
çok kaliteli bi grup..konser performansları da mükemmel..en yakın zamanda kendilerini türkiyeye bekliiyorum..:):):)

« Yanıtla #34 : 17 Haziran 2006 - 00:15:47 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
bence tam bi konser grubu, ama çok politik şarkı sözleri var( ben azbuçuk almanca bilrimde :dill) :höö:
sanırım adamların en büük hayran kitlesi türkiyede dir, biçok grubun olduu gibi, özellikle avrupalı bu nümetal dedikleri tarzı yapan biçok neüüdü belirsiz grup nedense türkiyede pek bi fazla sevilio :hıh:
açıkcası mangadan du hast ı  duymak ilginç olsa geerek, dinlicem en kısa zamanda( yıllar sora mesela :dill)
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #35 : 17 Haziran 2006 - 04:17:27 »

m_akin_e

• Ziyaretçi
bence tam bi konser grubu, ama çok politik şarkı sözleri var( ben azbuçuk almanca bilrimde :dill) :höö:
sanırım adamların en büük hayran kitlesi türkiyede dir, biçok grubun olduu gibi, özellikle avrupalı bu nümetal dedikleri tarzı yapan biçok neüüdü belirsiz grup nedense türkiyede pek bi fazla sevilio :hıh:
açıkcası mangadan du hast ı  duymak ilginç olsa geerek, dinlicem en kısa zamanda( yıllar sora mesela :dill)

kardeşim senin aklın alıyo mu manganın böyle bişeyi tek başına yapabilecegi,, bahsedilen klibi izledim,, hani sana another brick in the wall'u yolladım yaa dumandan ,, ona benziyo, sen hesap et kalitesini,, :dill
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2006 - 04:18:06 Gönderen: m_akin_e »

« Yanıtla #36 : 17 Haziran 2006 - 13:54:31 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
kardeşim senin aklın alıyo mu manganın böyle bişeyi tek başına yapabilecegi,, bahsedilen klibi izledim,, hani sana another brick in the wall'u yolladım yaa dumandan ,, ona benziyo, sen hesap et kalitesini,, :dill

yok abi ben almıım ozman yaf, zaten  rammstein  in   doru dürüst bildiim tek şarkısıdır du hast, arada bi dinlerim, eğer dediin gibi ise  kalsın ben dinlemiim manga dan, ama duman kadar berbat ta söölemez heralde bea :höö: :D :D
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #37 : 17 Haziran 2006 - 19:23:12 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
yok abi ben almıım ozman yaf, zaten  rammstein  in   doru dürüst bildiim tek şarkısıdır du hast, arada bi dinlerim, eğer dediin gibi ise  kalsın ben dinlemiim manga dan, ama duman kadar berbat ta söölemez heralde bea :höö: :D :D

Duman kadar katledilemez (another brick in the wall) evet haklısın kardeşim... Bu kadarmı kötü olur... Manganın du hast ı ise elektronik müzik parçanın içinde bol olması hehe yani teknoloji kurtarıyo mangayı :dill Kardeşim girişini çok güzel yapmışlar yalnız yani yapmış alet edevat :dill Sanırsın Rammstein geliyo muhahaha
      ▌▐

« Yanıtla #38 : 09 Kasım 2006 - 22:58:21 »

furkiii

• Ziyaretçi
bu kdr hayranları var burda..hayran kitlesinin az sayılmayacak bi bölümünü türkiye oluşturuyo hatta ama konser yok..=(bnce gelseler olay olur..ztn canlı performansları muhteşem..

« Yanıtla #39 : 20 Kasım 2006 - 08:54:47 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
Rammstein severler müjde DVD 17 Kasımda çıkmış... DVD de Londra,Moskova,Tokyo Konserleri Olacak Ayrıca Fotoğraf albümününde yer alacağı DVD nin 3 versiyon olarak yayınlanıyor

Standart Edition: 2 Disk (1 DVD, 140 dakikalık konser videosu + 1 CD, 75 dakikalık konser ses kaydı)
Special Edition: 3 Disk (1 DVD, 140 dakikalık konser videosu + 1 DVD 90 dakikalık görüntü -'Anaconda in the Net' + 'Reise, Reise: The Making Of The Album'- + 1 CD, 75 dakikalık konser ses kaydı)
Limited Edition: Special Edition formatındaki 3 Disk + Fotoğraf albümü

Bilgi için = http://rammstein.de/
      ▌▐

« Yanıtla #40 : 23 Kasım 2006 - 23:56:18 »

Çevrimdışı lidy

• Deneyimli Üye
ilk dinlediğimde almanca söylemelerinden olsa gerek biraz yadırgamıştım..çünkü hiç anlamadığım bir dil ama sonra çok sevdim..uzun bir süre çok fazla dinledim biraz zahmetli oldu gerçi sözlüklere bak, çevirilere bak derken...neyse sanırım en sevdiğim şarkıları da satan...bence dinlenilmesi en azından denenmesi gereken bir grup..

« Yanıtla #41 : 27 Kasım 2006 - 18:08:40 »

Çevrimdışı DeeP__DReaM

• Yepyeni Üye
  • *
    • www.dumanpub.com
Favori gurplarım arasında yer alır,,,,,,Klipleri çok çok güzeldir,,,,,,herşeyiyle kalite bi grup,,,,,,Albümleri de çok çok iyi,,,,,,Canlı dinlemek nasip olmadı Berlin performanslarını pc den izliyorum sahne şovları da çok çok ilgi çekici

« Yanıtla #42 : 27 Kasım 2006 - 18:22:31 »

Çevrimdışı oziozz

• Üye
  • **
süpey süpey süpeyyy!! :alkıs:
sometimes I feel I've got to run away I 've got to get away from the pain you..
TAİNTED LOVE:))

« Yanıtla #43 : 27 Kasım 2006 - 19:10:31 »

Çevrimdışı bu aşk fazla sana

• Aktif Üye
  • ѕσ мυ¢н ƒσя му нαρρу єη∂ιηg
bn bu almanlar kdr manyaq bi grup gormedmm du hast sarkısı süper bişe yaaaaaa :şok:   korn&rammstein bide good god sarkısı var o da süper  :alkıs:
yaLnızLIğa eLbet aLışır bedenim. . yaLnızLıkLa beLkide başa çıkabiLirim. . çok zor geLse biLe yaşar öğrenirim. .    sensizLik benim canımı acıTan. . .

« Yanıtla #44 : 28 Kasım 2006 - 14:15:35 »

Çevrimdışı DipSes

• Yepyeni Üye
  • *
O kadarda sevdiğim bi grup deildir... Şarkıları bana göre soundlarının geneli motomod kalıplaşmış şekilde oluşuyor... Almanların zaten vardır robotlaşma eğilimleri... Rammsteinı dinlerim ama hastası olunacak kadar sevilecek bi grup olduğunu düşünmüyorum...