Gönderen Konu: Evanescence  (Okunma sayısı 28975 defa)

Ynt: Evanescence
« Yanıtla #345 : 29 Ekim 2008 - 14:59:09 »

ARGo77

• Ziyaretçi
My Immortal ve Going Under şarkılarından başka şarkısını bilmiyorum veya dinlemiyorum..

Özlem Tekin

« Yanıtla #345 : 29 Ekim 2008 - 14:59:09 »

« Yanıtla #346 : 02 Kasım 2008 - 17:19:50 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
'Hello' şarkısı güzel.

soğuğum amy'e karşı. Bi moruk gördüm bugün adamda rock/metal dinleyen biri tipi yoktu. evanescence tişörtü giymiş. heheh :D  yakışmıştı amcaya..
Herkes biliyor ya bu grubu, albenisini yitirdi bence.

:D artık yaşlılarda rock dinlio :D :D nesem amy nin imajı goth mu ne imiş bilmiyom artık orasını evet biras soğuk bi tip gibi ama süper piyano çalıyor  .music.
schhh..

« Yanıtla #347 : 05 Eylül 2009 - 23:05:23 »

Çevrimdışı SeDaEnGiN

• Aktif Üye
  • (๏̯͡๏)
    • SeDa
Grubun gitaristleri dğeişmiş yeni albümmü ne çıkarcaklaarmışş

Soulmates never die   

« Yanıtla #348 : 10 Eylül 2009 - 14:02:54 »

Çevrimdışı carcass_

• Deneyimli Üye
  • yokum artık..
bu grup hala yaşıyor demek ki.  :höö: .hıh.

« Yanıtla #349 : 08 Kasım 2009 - 15:53:11 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin

Evanescence’dan yeni bir albüm haberi

Geçtiğimiz günlerde New York'ta hayranlarına 'gizli' bir konser veren Evanescence, konserlerinin sonunda yeni albüm müjdesini verdi. Son olarak 2006 yılında "Open Door" albümünü yayınlayan grup, albümün turnesi kapsamında İstanbul'a gelmiş ve Kuruçeşme Arena'da hayranlarının unutamayacağı bir konser vermişti. Yeni albüm üzerine çalıştıklarını söyleyen Amy Lee, albümün çıkış tarihi, ismi gibi konularla ilgili detaya girmedi.

http://www.dreamtv.com.tr/haberler/1793

« Yanıtla #350 : 01 Ocak 2010 - 08:07:32 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri

Evanescence�dan yeni bir albüm haberi

Geçtiğimiz günlerde New York'ta hayranlarına 'gizli' bir konser veren Evanescence, konserlerinin sonunda yeni albüm müjdesini verdi. Son olarak 2006 yılında "Open Door" albümünü yayınlayan grup, albümün turnesi kapsamında İstanbul'a gelmiş ve Kuruçeşme Arena'da hayranlarının unutamayacağı bir konser vermişti. Yeni albüm üzerine çalıştıklarını söyleyen Amy Lee, albümün çıkış tarihi, ismi gibi konularla ilgili detaya girmedi.

http://www.dreamtv.com.tr/haberler/1793
hadi yeni albümm =)

« Yanıtla #351 : 23 Ocak 2010 - 17:15:41 »

furkiii

• Ziyaretçi
albümleri çıkmış gördüm,adı da "together again"..

bu grubun tek bir şarkısına dahi tahammülüm olmadığı için dinlemedim ve dolayısıyla albümle ilgili bir yorumum yok..=)

« Yanıtla #352 : 28 Ocak 2010 - 08:30:02 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
albümleri çıkmış gördüm,adı da "together again"..

bu grubun tek bir şarkısına dahi tahammülüm olmadığı için dinlemedim ve dolayısıyla albümle ilgili bir yorumum yok..=)
yok ya albüm çıkmadı daha..çıktıysa bile hiçbiryerde haberi yok ...
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2010 - 08:31:44 Gönderen: w-lion »

« Yanıtla #353 : 06 Mart 2010 - 21:23:31 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Evanescence’ın yeni albümünde elektro esintileri

Evanescence üçüncü albümünü Steve Lillywhite’ın yapımcılığında kaydetmeye başladı. Grubun sesi Amy Lee yeni albümün elektronik esintiler içereceğini belirtti. Tarzında değişiklik yapacağını belirten Amy Lee bu kez hiçbir şey kanıtlamaya çalışmadığını, eğlenerek müzik yapacağını açıkladı.

http://www.dreamtv.com.tr/haberler/2200

« Yanıtla #354 : 12 Mart 2010 - 04:31:42 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
Evanescence’ın yeni albümünde elektro esintileri

Evanescence üçüncü albümünü Steve Lillywhite’ın yapımcılığında kaydetmeye başladı. Grubun sesi Amy Lee yeni albümün elektronik esintiler içereceğini belirtti. Tarzında değişiklik yapacağını belirten Amy Lee bu kez hiçbir şey kanıtlamaya çalışmadığını, eğlenerek müzik yapacağını açıkladı.

http://www.dreamtv.com.tr/haberler/2200
elektronik esintiler.. hmm güzel :)

« Yanıtla #355 : 24 Mart 2010 - 23:27:08 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Yeni Evanescence Albümü Sonbaharda Çıkıyor
Evanescence, 3. stüdyo albümleri için Grammy ödüllü yapımcı Steve Lillywhite ile stüdyoya girdiklerini açıkladı.

Evanescence, 3. stüdyo albümleri için Grammy ödüllü yapımcı Steve Lillywhite ile stüdyoya girdiklerini açıkladı.

2010 sonbaharında piyasaya sürülmesi beklenilen yeni albümün oluşum süreciyle ilgili çok heyecanlı olduğunu söyleyen Amy Lee, grubun hayranlarını birçok sürprizin beklediğini belirtti. Dünya çapında 20 milyonun üzerinde albümü satılmış olan grup, debut albümleri "Fallen" ile 2 Grammy ödülünün de sahibi olmuştu.

İkinci albümleri "The Open Door" ile ise Grammy adaylığı elde etmişlerdi. 'Bring Me To Life', 'My Immortal', 'Going Under' ve 'Call Me When You're Sober' hit'leri ile milyonlarca dinleyiciye seslenmiş olan grubun bu yeni çalışması merakla bekleniyor...

« Yanıtla #356 : 05 Nisan 2010 - 06:50:10 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri

2010 sonbaharında piyasaya sürülmesi beklenilen yeni albümün oluşum süreciyle ilgili çok heyecanlı olduğunu söyleyen Amy Lee, grubun hayranlarını birçok sürprizin beklediğini belirtti. Dünya çapında 20 milyonun üzerinde albümü satılmış olan grup, debut albümleri "Fallen" ile 2 Grammy ödülünün de sahibi olmuştu.

İkinci albümleri "The Open Door" ile ise Grammy adaylığı elde etmişlerdi. 'Bring Me To Life', 'My Immortal', 'Going Under' ve 'Call Me When You're Sober' hit'leri ile milyonlarca dinleyiciye seslenmiş olan grubun bu yeni çalışması merakla bekleniyor...

farklı bir albüm olucağı kesinde..dahada meraklandım :)
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2010 - 06:50:41 Gönderen: w-lion »

« Yanıtla #357 : 26 Ağustos 2010 - 01:09:17 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
her dinlediğimde dahada büyüleniyorum.Amy'nin sesi harika ötesi..the only one bu ara sık dinliyorum

« Yanıtla #358 : 26 Şubat 2011 - 21:07:35 »

Çevrimdışı keremm88

• Aktif Üye
fallen hayatımda dinlediğim en iyi albümlerden biridir,birçok grup ve şarkıcı için dediğim evanescence için de geçerli,fallenın başarısını yakalyabilmek,o kalitede bir albüm yok çok zordu,evanescence de ikinci albümünde bunu başaramadığı için,biraz geri planda kaldı son zamanlarda,ama üçüncü albümleride çıkıyormuş meraklada bekleniyor zaten,umarım fallen kalitesinde olur

whisper,haunted,my tourniquet,everybody's fool,bring me to life olağanüstü parçalar.

« Yanıtla #359 : 27 Mart 2011 - 02:36:24 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Rock müzikle yeni tanışan herkesin illa ki bir dinlediği grup. Şebnem Ferah'ın yurtdışı versiyonu ya da varyasyonu ya da Şebnem Ferah bunların yurtiçi versiyon veya varyasyonu. Bu konuyu kim açmış ki?
Kalbim pusula, sen kuzey!