Gönderen Konu: Deep Larynx( izmir )  (Okunma sayısı 594 defa)

Deep Larynx( izmir )
« : 28 Ocak 2007 - 09:50:32 »

cansu

• Ziyaretçi
Beste grubu olarak müzik hayatina baslayan Deep Larynx malum parasizliktan dolayi piyasa repertuarina da el atti.. Grubun bestesi olan Gevrek internet üzerinden 7000' e yakin download almistir.. Su anda barlarda çesitli organizasyonlarla müzik hayatina devam eden Deep Larynx çesitli barlarla gelecek programlar için anlasmalarini imzaladi.Su an sizlere daha iyi kaliteli kayitlarla ulasabilmek için maddi açidan birikim yapan grubun bestelerde de hissedildigi gibi asil HARDCORE'dur..

Konserlere Ücretsiz Bilet Dagitiyoruz... çesitli site forumlarinda yonja adresimizde (deeplarynx@gmail.com) myspace te (myspace.com/deeplarynx) aktif olan kullanicilara, deep larynx konserleri ve hadescold organizasyonun düzenledigi çesitli gezi, konser ve aktivitelerine ücretsiz giris hakki sagliyoruz sistem söyle olucak. çaylak aktiflere : bilet verilicek orta dereceden aktiflere : bilet ve çesitli armaganlar fan derecesinde aktiflere : her aktivitede kullanabilcei bir yillik ücretsiz giris kimligi verilicektir! aktifliklerini kanitlamak isteyen arkadaslar, örnek: duvara yazdii deep larynx yazinin resmini çekip gönderebilir örnek2: forumlarda yazdigi yazilarin screenshot'ini alarak gönderebilir örnek3: deep larynx konserlerinde bizi sevdigini bi pankart ya da bu tarz seylerle gösterebilir... not: sehirdisi aktiviteleri ve dier ünlü gruplarin konserleri vb. bunlara dahildir!!! not2: çesitli armaganlardan kastimiz death house, çaput, stagg hediye çekleri; deep larynx tshirtleri, ünlü gruplarin kulislerinde takilma firsati!

şarkılarını dinlemek ve daha fazlasını öğrenmek için tıklayın:))  özellikle gevrek şarkısını dinleyin :)))

http://www.myspace.com/deeplarynx   

Özlem Tekin

Deep Larynx( izmir )
« : 28 Ocak 2007 - 09:50:32 »

Ynt: Deep Larynx( izmir )
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2007 - 10:03:56 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
gevrek demek...  :D :D
eee izmirce bi şarkı yani :D

« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2007 - 10:05:44 »

cansu

• Ziyaretçi
gevrek izmir de simit demekmiş  :şok:  :D

« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2007 - 10:27:46 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
evet biz simit demeyiz.simit biz izmirliler için denize gireren şişirdiğimiz şey(çocukken tabe :D )
çıkıp gevrek alayım bari canım çekti,peynirlen gevrek yiyim bu sabah ..
tabii mecburen "simit diye isticem alırken adamdan :D
yoksa ben bi gevrek itiyorum desem adam yanlış anlayabilir  :D :D

« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2007 - 19:44:06 »

Çevrimdışı kanatsız melek

• Gold Üye
cansu attmıştı bana şarkıyı
eğlenceli bi şarkı..
başarılar ne diyelim..
Tesadüflerle başlar her şey.