Ulaşım...
Muhtemelen Ankara'dan İstanbul'a dönüşte otobüs rahatlıkla bulunur. Saklıkent'ten Aşti'ye taksi 15 YTL istiyor gece tarifesi ama ben "10 Liram" var olur mu dediğimde olmuştu(: Bi de 3-5 kişi binerseniz külfeti olmaz fazla(:
İstanbul'dan gelenler şanslı tabi. ilk Şebo konserim Saklıkent'teydi ve Zonguldak'tan gelmiştim. Konser 00.50'de bitti, vestiyerden montu alana kadar 01.30 oldu. Atladım taksiye. Aşti'ye vardığımda son otobüsün 1'de olduğunu, bi sonraki otobüsün ise sabah 7.30'da olduğunu öğrendim. Yapabileceğimin en iyisi bekleme salonundaki banklardan birine kıvrılıp sabahı beklemek oldu. Öyle yaptım. Koynumda konserin afişi, kulaklarımda Şebo'nun haykırışları... Daha ne isterdim ki(:
Demem o ki dert etmeyin kalıcak yeri... Aşti sıcacık. Alın konser afişini koynunuza bekleyin sabahı gitmek için. Yapın bunu. Nasıl kıymetleniyor konser o zaman anlarsınız.
Metro Turizm'in 01.15'ten itibaren hemen hemen 1 saat aralıkla İstanbul'a seferi var. Bilet 30 YTL. İndirmli bilet 27 YTL. Detaylar için;
Metro Turizm Online Satış