saklıkent'i aradım ahmet bey'le görüştüm.. keşke görüşmemi kaydetseydim şimdi yazmakla uğraşmazdım hehe
özlemtekin.biz den arıyorum dedim hehe
1- 18 yaş sınırı kesin mi dedim 18 yaşından küçükler giremeyecek mi konsere dedim
yanıt:evet 18 yaşından küçükler alınmayacak konsere.. kimlikler kontrol edilecek , çünkü içkili mekan ve büyük şehir belediyesi ve emniyetin koyduğu kurallar var biz bunlara mecbur uymak zorundayız . yaş sınırı kuralını biz değil emniyet koyuyor dedi.. tanıdğım var falan bi iyilik yap falan gibi talepler asla dikkate alınmayacaktır. kurala uymazsak mekan ceza alır bu açıdan sorun yaşamamak için 18 yaşından küçük olan hiç kimseyi almayacağız içeri taviz verilmicek bu konuda dedi
2- kamera , fotoğraf makinesi yasak mı?
yanıt: hayır serbest istediğinz kaydı yapabilirsiniz dedi
3-biz ÖZlem hayranları olarak konser öncesi ÖZ'le görüşüp çekim falan yapabilir miyiz provalarda bide belki kısa bir röportaj diye sordum
yanıt:bilemiyorum organizasyon GİŞE tarafından yapılıyor ÖZlemin geliş gidişi falan prova onları ilgilendirir biz sadece mekanı ayarlarız servis olayını falan GİŞE'yle görüşün dedi
4-ÖZlem saat kaçta sahneye çıkar acaba dedim
yanıt: sanırım 8'e kadar millet anca girer içeriye kimlik kontrolü falan . pinhani ve 84 bir saat kalıcak sahnede 23'e kalmaz çıkar ÖZlem sahneye dedi aksilik olmazssa tabi diye belirtti
başka sorular olursa arayabilirsiniz dediii
foto ve kamera serbest hehe :alkıs: