Arkadaşlar bu süper albümün tanıtımı bu kadar özensiz yapılır mı ? Özlemi o kadar çok seviyorum ki ama bazı özensizlikleri beni çok üzüyor.albümü çok bekledik, baya rötarlı da olsa çıktı, aldık ve çok beğendik (hatta Şebocular bile beğendi

) ve tüm Türkiyenin bu şarkıları dinlemesini istedik.Ama sonuç ne?
klip 2 ay sonra çekilebildi ve sadece kablolu yayın ve digitürkte yayınlanan Powerturk te yayınlanıyo yani ben de dahil,Türkiyenin çoğu özlemin klibini izleyemiyor hatta bi sürü insanın albümden haberi bile yok.Hem de kral tvnin gün boyu bütün rock gruplarının kliplerini defalarca yayınladığı bi ortamda SADECE özlemin klibi yok.Bu nasıl albüm tanıtımıdır?Rock müziğin patladığı bi ortamda Özlem tekinin bağlı olduğu firma neden klibi Kral da veya Flash ta yayınlatamaz?Bakın şebonun albüm tanıtım reklamları bile defalarca kralda dönüyor.Herkesin Şebonun albümünün çıktığından haberi var ama 2 ay önce çıkan özlemin albümünden haberleri olmayan bi sürü kişi var.
Cyberjack eğer Özlemle irtibata ğeçme şansın varsa sorar mısın klip neden kral ve flash ta dönmüyo yoksa bu süper albüm hakettiği ilgiyi göremeden promosyonu kapatacak.harbi üzülüyorum. :(