Gönderen Konu: maNga  (Okunma sayısı 46590 defa)

Ynt: maNga
« Yanıtla #285 : 23 Haziran 2009 - 10:48:55 »

furkiii

• Ziyaretçi
bu çarşamba günü yüxexes'in sezon finalinin konuğu olacaklarmış..

bu arada bazı arkadaşların işine yarayabilecek bir bilgi vereyim..dream tv'yi artık uydudan şifresiz izleyebilmek mümkün..kendileriyle aynı yayın kuruluşuna bağlı olan kanald,star,vs. ile aynı frekans değerlerine sahip..uydu alıcınızın tipine bağlı olarak direkt kanal ekleyerek,kanalları taratarak veya olmazsa da daha önce -kanald,star,vs gibi kanalların ayarlanmış olduğunu düşünüyorum burda- yüklenmiş bu frekansı önce silip sonra tekrar eklediğinizde gelen kanallar arasında bularak izleyebilirsiniz..=)
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2009 - 10:51:44 Gönderen: furkiii »

Özlem Tekin

« Yanıtla #285 : 23 Haziran 2009 - 10:48:55 »

« Yanıtla #286 : 19 Temmuz 2009 - 17:39:11 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Rock'n Coke'deki performansını izledim ve iğrenç ötesi bişi olduğunu söyleyebilirim..Yanlarında Cartel diye bir grup daha vardı ve onlar yüzünden Manga'da berbat bi performans sergiledi...Sırf Rap söylendi diyebilirim.

« Yanıtla #287 : 19 Temmuz 2009 - 19:27:52 »

Çevrimdışı SeDaEnGiN

• Aktif Üye
  • (๏̯͡๏)
    • SeDa
84 ile konser performansları izledim youtubeden 84 olmasaymış gerçekten berbatlar

Soulmates never die   

« Yanıtla #288 : 19 Temmuz 2009 - 19:33:52 »

Çevrimdışı Alfredo_James_Pacino1

• Deneyimli Üye
Rock'n Coke'deki performansını izledim ve iğrenç ötesi bişi olduğunu söyleyebilirim..Yanlarında Cartel diye bir grup daha vardı ve onlar yüzünden Manga'da berbat bi performans sergiledi...Sırf Rap söylendi diyebilirim.

izlemedim ama anlattığın gibi rap yaptılarsa Rock'n Coke'ta ne işleri var pasaj aralarında dans edip söyleselerdi Cartel de Rock - Rap karışımı bişeyler yapıcak yetenek varmı ki mangayla birlikteler

Özlemde bi ara eminem hayranıydı dağları deldim çıktı nekadar başarılı oldu bilinmez ben aşığı olduğum için güzel gelebilir ama Manga ve Cartel evdeki ses ile başarısız
İlahi bir aşktır bu şakayla karışmasın...

« Yanıtla #289 : 20 Temmuz 2009 - 16:41:05 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
rock'n coke'da cartel çıkana kadar çok iyiydiler, onlar geldi battı, bir de 2010'da cartel'le albüm çıkartacaklarmış..  .huh.
schhh..

« Yanıtla #290 : 20 Temmuz 2009 - 17:07:50 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
rock'n coke'da cartel çıkana kadar çok iyiydiler, onlar geldi battı, bir de 2010'da cartel'le albüm çıkartacaklarmış..  .huh.

aman eksik olsun..Bide albüm yaparlarsa tam rap'çi bi grup olurlar...

« Yanıtla #291 : 20 Temmuz 2009 - 17:08:23 »

furkiii

• Ziyaretçi
rock'n coke'da cartel çıkana kadar çok iyiydiler, onlar geldi battı, bir de 2010'da cartel'le albüm çıkartacaklarmış..  .huh.

izlemedim ama cartel'in çok büyük hayranı olduklarını biliyorum,ondan doğal karşıladım..=) yalnız daha önce okulda izlediğim konserde maNga'yı tek başına beklentimin oldukça üstünde bulmuştum,ferman ilk albüme oranla daha geliştirmiş kendini,özellikle de dream tv'de daha önce izlediklerimle okulda izlediğimi karşılaştırınca bu kanıya varıyorum..=)

« Yanıtla #292 : 20 Temmuz 2009 - 20:15:23 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin

« Yanıtla #293 : 20 Temmuz 2009 - 20:18:08 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
rock'n coke'u sunan iki gevezeden biri 2. klip ''cevapsız sorular''a gelecek dedi, 'beni benimle bırak'a çekilmeliydi bence..
schhh..

« Yanıtla #294 : 21 Temmuz 2009 - 16:41:49 »

furkiii

• Ziyaretçi
rock'n coke'u sunan iki gevezeden biri 2. klip ''cevapsız sorular''a gelecek dedi, 'beni benimle bırak'a çekilmeliydi bence..

cevapsız sorular iyi tercih bence..=) dünyanın sonuna doğmuşum'dan sonra daha iyi bir parça..

« Yanıtla #295 : 21 Temmuz 2009 - 19:55:00 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Bencede "cevapsız sorular" iyi bir seçim olmuş.

« Yanıtla #296 : 31 Temmuz 2009 - 10:25:54 »

furkiii

• Ziyaretçi
yeni klip gelmiş;ancak "beni benimle bırak"a..=)

http://www.youtube.com/watch?v=WbPXdivJylY

« Yanıtla #297 : 31 Temmuz 2009 - 10:52:53 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
yeni klip gelmiş;ancak "beni benimle bırak"a..=)

http://www.youtube.com/watch?v=WbPXdivJylY

pöff, bu ne şimdi :D kayalıkların arasında falan, şimdi bunu duman'ın son klibine de benzetirler, daha yaratıcı fikirler beklerdim onlardan, olmamış..
schhh..

« Yanıtla #298 : 31 Temmuz 2009 - 10:55:20 »

furkiii

• Ziyaretçi
pöff, bu ne şimdi :D kayalıkların arasında falan, şimdi bunu duman'ın son klibine de benzetirler, daha yaratıcı fikirler beklerdim onlardan, olmamış..

klibi ben de sevmedim;ama neticede senin istediğin şarkıya geldi,memnun olmalısın..:p artık 3.klip daha slow bir şarkıya gelir,muhtemelen cevapsız sorular'a ya da alışırım gözlerimi kapamaya da olabilir..=)

« Yanıtla #299 : 31 Temmuz 2009 - 11:11:35 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
klibi ben de sevmedim;ama neticede senin istediğin şarkıya geldi,memnun olmalısın..:p artık 3.klip daha slow bir şarkıya gelir,muhtemelen cevapsız sorular'a ya da alışırım gözlerimi kapamaya da olabilir..=)

böyle olacağını bilseydim hiç istemezdim :D yanlız manga hayranları da bunlar ne yapsa bize uyar gibisinden, hiç mi beğenmeyen olmaz :D bir de şu efektlerde 'cehennem' dedikleri zaman illa ki yeri ayırmak zorundalarmıydı, efektlerde saçma olmuş, neticede olmamış, o zaman şarkı tv'de çıktığı zaman ben de ''alışırım gözlerimi kapamaya'' .lol.
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2009 - 11:12:09 Gönderen: rock_ö.tekin »
schhh..