Gönderen Konu: Mucizeler Komedisi Üzerine/Milliyet Sanat Aralık 2004(Fotoğraflı)  (Okunma sayısı 2940 defa)

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
                                                                                BEKLENEN MÜZİKALİN ÜÇ GÜZELİ

Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği Mucizeler Komedisinde Sütiye ve melek  karakterini oynayan Meltem Cumbul , Özlem Tekin ve Pamela üçlüsünü bu ay dergimizin  sayfalarında  ağırlıyoruz..

-Önce rollerinizle başlayalım. Ne oynuyorsunuz?
Özlem Tekin: Benim rolüm Sütiye. Kanalın çaycısı. Çok saf, hayalperest, her şeyi yapabileceğine inanan bir kız. Berbat bir sesi var ve şarkıcı olacağım diye tutturmuş. Kanaldaki diğer bütün temizlikçilerin alay konusu olmuş. Ama onun umrunda değil. Bir yarışmaya çıkıp şarkı söylemek ve popstar olmak istiyor. Bir şekildede oluyor ama görmeniz lazım.

- Şarkıcı olarak kötü şarkıları sölemeyi nasıl becerdiniz?
 Çok zor oluyor. Bakın sesim kısıldı kötü şarkı söleyeceğim diye. Notayı doğru basmaya entenasyon denir ona alışmışsan bunu yapamazsın. Beni en çok zorlayan bu oldu. Tabii ki oyun kısmı da çok zordu, oyuncu olmadığım için. Hala da çok kötü şarkı söleyemiyorum!

- Meltemle aynı rolü paylaşıyorsunuz. İkinizin ortak bir oyun tutturması gerekiyor değil mi?
- Meltem tutturuyor ben arkadan geliyorum. Benim için çok büyük  avantaj oldu, tek başıma çıkaramazdım. Çok ağırlıklı çok değişken bir rol. Meltem çok tecrübeli. Girdisini çıktısını çok güzel şekillendiriyor, ben aynısını not alıp aynen onun adımlarından gidiyorum. İki kişi tabiî ki kendi yorumlarını koyuyor belki ama bana çok destek dayanak oldu.

- Özlem Hanım, filmlerde kısa denemeler, sonra dizi, müzikal , neler oluyor?
- Valla sormayın ne uyku kaldı ne bir şey. Perişan vaziyetteyim stresten. Geçen sene ilk müzikalle başlayacaktım oyunculuk deneyimine. Allahtan gecikme oldu ve araya dizi girdi. Çok şey kattı bana.

-Müzikalin çeken yanı neydi hepininizi?
- Şarkı, tiyatro ya da dansla ilgili herkesin tek hayali vardır : Müzikal. Sahne şahane. Bunların hepsinin bir arada olması, hepsini bir miktar yapıyor olabilmek büyük bir zevk. Bunun provası yeter. Burası okul gibi.

- Işıl Kasapoğlu’nun yönetmenliğinde olmak nasıl bir şey?
- Çok değişik yöntemleri var odunu bile oynatır yani. İlk kez I.Kasapoğluyla çalışıyorum. Hergün başka bir şey çıkartıyor içinizden, bir bakıyorsunuz basamak basamak  başka yere gitmişsiniz. Çok şanslıyız.

-İkinci şans da Şener Şen galiba?
- her sahnemiz neşe ve öğrenim altında geçiyor. Şu kadar  insanı bir arada tutuyor o enerjisiyle. Büyük şans! Bu iki adam bir arada olunca kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Asla korku yok yani.

- Komedi yapan oyuncu her şeyi yapar derler sizce?
- oO da başıma gelen en iyi şeylerden. Çünkü dizide o kadar çok üzüldüm ki… ağla ağla aylardır.. Azıcık gülelim istiyorum. Oh ne güzel neşeli ; hopluyoruz, dans ediyoruz.

-Mucizelere inanır mısınız?
-Bizim görebildiğimizden daha geniş bir plan olduğunu ve her şeyim o şekilde hareket ettiğine inanabiliyorum ama mucize olarak adlandırmıyorum. Belki bu oyundan sonra adlandırırım.

Röportaj günlerdir elimdeydi ama eklemek içimden gelmemişti. Bu röportaj Adminimiz Haxan'ın şerefine ...   :alkıs:

« Son Düzenleme: 18 Eylül 2007 - 17:54:44 Gönderen: özdry »
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

Özlem Tekin

Çevrimdışı kanatsız melek

• Gold Üye
oooo süper deryaa....
çok teşekkürler röportaj için....
bence link olayı böyle daha iyi oldu sen ne dersin?...
hırsızlar bol biliyorsun ki... :D
neyse tekrar teşekkürler
Tesadüflerle başlar her şey.

Çevrimdışı -tarzan-

• Bizden Biri
  • tekinist
meltemin nasıl oynadığını hiç görmedim ama belki tek taraflı gördüğümüzden olacakki
özü çok beğenmiştik rolünde.  
kötü şarkı hala söylemiyorum demiş. bence çok iyydi.
haber için teşekkürler :çiçek:
SANAT SANAT İÇİNDİR.

Çevrimdışı Franz

• Aktif Üye
meltem cumbulda rolunu cok ıyı oynamıstı tvde ızlemıstım onunkısını.yalnız meltemın özlem tekın kadar buyuk yankı uyandırmamasının sebebı;artık her rolunde sureklı koylu sıvesıyle konusup,ustune yapıstırdıgı ıcındı.özlem hem rockcı hem de bundan oncekı oyunculuk deneyımlerı az olmasına ragmen bu rolu meltem kadar ıyı yaptıgı ıcın cok buyuk yankılar uyandırmıstı bana gore.ee buyuk basarı sonucta...ıkı fılmde oynayıpta turkıyede benım gıbı oyuncu yok dıyenler bıle tıyatro muzıkal gıbı yapımlarda yer almazken,alamazken...
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2007 - 22:54:00 Gönderen: FrAnZ_17_ »

Çevrimdışı zburnu31

• Bizden Biri
  • adamı deli etmeyin
röportaj güzel saol özdry
ama benim için sener şenle ilgili söyledikleri
güzel rahatlatmış hepsini eeee profösyönelle
çalışmak başka güzel bir olay deneyim olmuş öz için güzel

Çevrimdışı vegateryan

• Genel Moderator
  • that's what she said
    • ÖzbeÖZ
cok güzel roportaj
cok tesekkurler
Chocolate, Chocolate, Chocolate Aaaack

Çevrimdışı Memocan

• Deneyimli Üye
  • Kır zincirleri utansın cümle alem
çoooook saol arkadasım ii oldu ya :D :D
Hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da
Her nefes alışımız bayramdı....

Çevrimdışı zburnu31

• Bizden Biri
  • adamı deli etmeyin
yanlız beklenen müzikalin üç güzeli diyor
ama ben oradan öz den güzelini göremiyom
 yani müzikalin tek güzeli denmeliydi şahsımca :nanik: :nanik: :D

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
benim içinde öleydi zburnu o yüzden pamela ve meltam cumbul yok hehe
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

Çevrimdışı DerinSu

• Aktif Üye
  • Onun için uyandım bugün...Belki bi gün O da sever
tesekkürlerr derya
either exist as you are or be as you look

Çevrimdışı zburnu31

• Bizden Biri
  • adamı deli etmeyin
benim içinde öleydi zburnu o yüzden pamela ve meltam cumbul yok hehe
ama çaycı rolü yakıştı daha değişik bir rol

Çevrimdışı by_haxan

• Yönetici
  • anonymous
    • http://www.ozlemtekin.biz
şeref duydum...  derya

çok sağol roportaj için..
SAFKAN TEKİNİZM...

Eskilerden.... Çok Eskilerden değişmeyen tek şey  Sadece SAFKANTEKİNİST'lik kaldı...

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
"fotograflı" diyor başlıkta..hani nerde foto ben görmedim :s

furkiii

• Ziyaretçi
sanırım resim buydu bedri abi..:

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
saol..
görünmüyo di mi resim ilk mesajda..mesajı değiştir yaptığımda bi link var ama mesajda link açmıyor sanırım :s