Gönderen Konu: Dream TV'de Özlem Tekin Haftasonu başlatalım  (Okunma sayısı 12530 defa)

Ynt: Dream TV'de Özlem Tekin Haftasonu başlatalım
« Yanıtla #90 : 30 Mart 2007 - 16:30:16 »

Çevrimdışı kanatsız melek

• Gold Üye
ooo ona kalırsa benim için 5 ten sonra başlatmaları gerekir....
10 ders kolay değil... =(
Tesadüflerle başlar her şey.

Özlem Tekin

« Yanıtla #90 : 30 Mart 2007 - 16:30:16 »

« Yanıtla #91 : 27 Eylül 2007 - 16:56:57 »

furkiii

• Ziyaretçi
dream tv'nin sitesinde işimize yarayabilecek bişeylere denk geldim,henüz haftasonu yaptıramadık ama bunu yaptırabiliriz..şöyle denmiş sitede..:

Dream TV’nin bir şarkıcıyı ya da bir grubu dört farklı videosuyla izlemenizi sağlayan programı 4X4 artık önerilerinizi dinliyor.

info@dreamtv.com.tr dresine atacağınız öneri isimleri artık 4x4’lerde görmeniz mümkün olacak. En sevdiğiniz isimlerin dört videosunu birden izlemenin keyfine varmak için önereceğiniz ismi bize mail atın…bizde yayınlayalım…

« Yanıtla #92 : 27 Eylül 2007 - 17:22:52 »

Çevrimdışı kullanıcı adı

• Yepyeni Üye
  • *
dream tv de bi özlem tekin haftasonu imkansız gibi bişi... şafak ongan saolsun...

« Yanıtla #93 : 27 Eylül 2007 - 19:50:59 »

Çevrimdışı crowling

• Deneyimli Üye
Dream Tv ile ilgili benim hatırladıklarım...

Özlem yüxexes programına iki kere konuk oldu.
Ve bir kere de yüxexes programı ilk kez (tekrarı olmadı) bir sanatçı ile konser turnesinde birlikte oldu...
Özlem Tekin Rock'n Dark turnesi...

3. albümde sanırım Özlem Tekin haftasonu yaptılar... Hatta o programda Özlem'in ağırlıkta olduğu Volvox kayıtları ve The Bad grubu kayıtları gösterildi... Ve daha sonrasında şebnem ferah'ın güven erkin erkal ile arası bozuldu çünkü kayıtlar için izin alınmamış ve tabi özlem haftasonunda gösterilmiş...

Ayrıca geceleri Öz'ün videolarına denk gelmek mümkün yayın akışında... ancak yeni klip olunca gündüz kuşağında çok çıkıyor...
Oppss!

« Yanıtla #94 : 27 Eylül 2007 - 21:56:20 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
aman tv de çıksa nolcak ..youtube da ne ararsan var..klip mlip için hiç tv karsısında beklemem yani..hani özel programlar için ancak...

« Yanıtla #95 : 28 Eylül 2007 - 10:52:11 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
valla doğru diyo pyrox. hatta dream tvde olmayan bi ton şey var bizde....ama yükxekses programına mail atsak ve güven de yayınlasa bişiler harika olurdu
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #96 : 28 Eylül 2007 - 11:56:01 »

Çevrimdışı sade

• Deneyimli Üye
güven el atssa çok ii olacak ama
hepsi buyum

« Yanıtla #97 : 28 Eylül 2007 - 12:09:18 »

Çevrimdışı vegateryan

• Genel Moderator
  • that's what she said
    • ÖzbeÖZ
aslında haftasonu için özel bir roportaj falan yapılsa ve eski canlı performanslarından yayınlasalar çok güzel olur
yoksa zaten videoları elimizde var,oturup izleyebiliyoruz

ama sadece klip yayınlasalar bile izlerim o ayrı
Chocolate, Chocolate, Chocolate Aaaack

« Yanıtla #98 : 28 Eylül 2007 - 13:22:14 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
boşuna uğraşamyın bence bu kanalın özlemi sevmediğinden eminim özlemle ilgili bu kadar detaylı bişey yapmazlar ancak 1-2 performansını çalarlar
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #99 : 28 Eylül 2007 - 16:31:26 »

Çevrimdışı byOCEAN

• Deneyimli Üye
bu kadar yıl geçti şimdiye kadar en az 2 kere yapmış olmaları gerekirdi böyle bişey...
ellerinde epey malzeme de var ona rağmen böyle bişey yapmıyorlarsa ben bunun altında başka şeyler ararım...
şafak ongan'ın böyle bişeyde parmağı oalcağını sanmıyorum ama birilerinin bu konuda yetkisi var sanrıım başka olaylar dönüyor işin içinde ama en azından kliplerini performanslarını yayınlıyorlar bu da bişey :)

« Yanıtla #100 : 28 Eylül 2007 - 17:45:19 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
valla doğru diyo pyrox. hatta dream tvde olmayan bi ton şey var bizde....ama yükxekses programına mail atsak ve güven de yayınlasa bişiler harika olurdu

ya ben rock n coke kulisin de Güvenle konustum ,hiç aklıma gelmedi bişey demek...bazen basiretim bağlanıyor :s

« Yanıtla #101 : 29 Eylül 2007 - 00:11:24 »

Çevrimdışı -tarzan-

• Bizden Biri
  • tekinist
güven erkin arkalın özlemi çok sevdiğini biliyorum aslında... yol şarkısının sözlerini
alır t-sortuma bastırır gezebilirm demişti o zamanlar... eko tv zamanlarında yaptığı programda
özün rock listesinin üst sıralarda olmasını savunmuştur.. fakat hafta sonu programında özlü hafta yapacaklarını hiç sanmıyorum.. fakat güzel bir yüksekses olabilir..
SANAT SANAT İÇİNDİR.

« Yanıtla #102 : 29 Eylül 2007 - 00:13:36 »

Çevrimdışı crowling

• Deneyimli Üye
Bence 6. albümle birlikte kesin olur haftasonu... o kadar ök.z değiller sanırım...
Oppss!

« Yanıtla #103 : 29 Eylül 2007 - 19:51:08 »

Çevrimdışı osmanotkenal

• Yepyeni Üye
  • *
  • -_-_-_-_-_-_-_-FOREVER aLMy-_-_-_-_-_-_-_-
bence özlem tekin bütün kanallar tarafından dışlanıyor sadece dream tv değil. en son şahana katıldı ki onda da çok şaşırmıştım. bence de yüxexes çok harika olabilir bence bunun için mail başlatalım :P herkese mail atalım sokaklara dökülelim //==DREAM TV ÖZÜ KÜÇÜMSEME==// :D :D :D bence bu güzel oldu. ama öze karşı yapılan büyük bi haksızlık var yüxexes bu ayıbı kapatmak için bi şeyler yapmalı bence

« Yanıtla #104 : 29 Eylül 2007 - 21:09:31 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
bence küfür yazıp yoolayalım onlara
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)