Gönderen Konu: Dream TV'de Özlem Tekin Haftasonu başlatalım  (Okunma sayısı 12480 defa)

Ynt: Dream TV'de Özlem Tekin Haftasonu başlatalım
« Yanıtla #105 : 30 Eylül 2007 - 00:38:06 »

Çevrimdışı -tarzan-

• Bizden Biri
  • tekinist
o kadar önemli birşey değil o kanalda hafta sonu başlatmak.. hala patlıcan konserinde mor ve ötesinden 6-7 şarkı verip özden 4 tane verdiklerini , hep yekin adını tek başıma diye yazdıkları
gün aklıma geliyor.. bu yüzden de istemiyorum..  fakat güven özü sever..yüksekseste güzel bi şekilde vakti geldiğinde ağırlayacaktır..
« Son Düzenleme: 30 Eylül 2007 - 00:39:38 Gönderen: -tarzan- »
SANAT SANAT İÇİNDİR.

Özlem Tekin

« Yanıtla #105 : 30 Eylül 2007 - 00:38:06 »

« Yanıtla #106 : 30 Eylül 2007 - 13:55:30 »

Çevrimdışı osmanotkenal

• Yepyeni Üye
  • *
  • -_-_-_-_-_-_-_-FOREVER aLMy-_-_-_-_-_-_-_-
bilmiyorum ama mor ve ötesi hadi neyse ama geçen gün serj tankian(system of a down) ı bile yayınladılar. o türk düşmanlarını yayınlayıp da özlem tekini yayınlamamak çok garip doğrusu.

« Yanıtla #107 : 30 Eylül 2007 - 15:56:12 »

Çevrimdışı mavitilki

• Aktif Üye
evet bu özlem tekin düşmanlığını anlamak gerçekten zor şebnem ferahı da severim ama onun arkasındaki medya desteğinin binde biri özlemde olsa her şey çok farklı olurdu A şık şarkısını birçok kişi ilk kez sınav filminde farketti ve bayıldı ama klibi bile çekilmedi bence artık özlem de bıktı kilp çekip yayınlanmamasından biliyor ve çekmiyor arkadaşlarımın çoğu değmezi bile ilk kez rock n coke da duydular ama diğerlerinin şarkılarını herkes ezbere söylüyor ümitsiz olmak istemem ama dream tvde bir haftasonu çok zor bence bir klip bile yok resmen görmezden geliyorlar  özlem de bunu bildiği için dizilerle filmlerle kendini gösteriyor yine de onu çok seviyorum tüm sahtekar medyaya rağmen

« Yanıtla #108 : 30 Eylül 2007 - 16:58:39 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
evet bu özlem tekin düşmanlığını anlamak gerçekten zor şebnem ferahı da severim ama onun arkasındaki medya desteğinin binde biri özlemde olsa her şey çok farklı olurdu A şık şarkısını birçok kişi ilk kez sınav filminde farketti ve bayıldı ama klibi bile çekilmedi bence artık özlem de bıktı kilp çekip yayınlanmamasından biliyor ve çekmiyor arkadaşlarımın çoğu değmezi bile ilk kez rock n coke da duydular ama diğerlerinin şarkılarını herkes ezbere söylüyor ümitsiz olmak istemem ama dream tvde bir haftasonu çok zor bence bir klip bile yok resmen görmezden geliyorlar  özlem de bunu bildiği için dizilerle filmlerle kendini gösteriyor yine de onu çok seviyorum tüm sahtekar medyaya rağmen
Aslında tüm suçu medyaya yüklemek yanlış olur.Bence suçun yarısından çoğu yapım şirketinin...Ben bunu bilir bunu söylerim.Albüm çıktığından beri promosyon,dağıtım,klip vs. hiç ilgilenmediler.

« Yanıtla #109 : 30 Eylül 2007 - 18:41:38 »

Çevrimdışı mavitilki

• Aktif Üye
haklısın ama bazı müzik kanallarını biliyorsunuz hiç kimsenin aklına gelmeyecek alternatif  marjinal isimler bile var ama özlem yok yok yok  anlayamıyorum umarım müzik şirketini değiştirdiğinde medyanın da özleme bakışı değişir

« Yanıtla #110 : 02 Ekim 2007 - 10:14:33 »

furkiii

• Ziyaretçi
dream'de haftasonu olsa bile artık pek çok kişi için bi anlamı olmayacak..dream türk'ün ardından dream tv de şifrelenmiş..:s

« Yanıtla #111 : 02 Ekim 2007 - 10:59:15 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
şifremi..digiturktede mi..d smart di mi onlar :s

« Yanıtla #112 : 02 Ekim 2007 - 11:02:10 »

furkiii

• Ziyaretçi
d smart bedri abi ama herkese açıktı,bugün dream şifrelenmiş sanki çok özel bişey yayınlıyo da şifre koymuşlar..:s

« Yanıtla #113 : 02 Ekim 2007 - 11:19:49 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
digiturk de var hala..baktım şimdi

« Yanıtla #114 : 08 Ekim 2007 - 23:32:59 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
öff ya eskiden anolog uydu vardı o bitti dijitale geçtik şimdi bide bumu çıkacak başımıza bela....

« Yanıtla #115 : 08 Ekim 2007 - 23:37:31 »

furkiii

• Ziyaretçi
sitedeki ilk mesajımı bile bu konuya atmışım.. :pışık: bunu görünce anladım artık bu dream tv hafta sonu falan yapmaz.. :D

« Yanıtla #116 : 18 Mart 2008 - 11:57:24 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
dream tv özlem tekinle ilgili bişeymi yapacak gülerim sadece
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #117 : 18 Mart 2008 - 15:05:09 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Kral tv bile yaptı dreamtv niye yapmasın???

« Yanıtla #118 : 18 Mart 2008 - 15:34:10 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
iste ben de onu diyorum niye yapmıyolar
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #119 : 18 Mart 2008 - 17:33:56 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
iste ben de onu diyorum niye yapmıyolar

:D:D:D:D:D...

Ben de mavitilki'ye katılıyorum, medyadan hiç destek yok Özlem'e :( Kendimden biliyorum, bir sitenin anketlerinden birinde Bahar'ın en sevilen Özlem Tekin şarkısı seçilmesinden sonra şarkıyı bulup dinleyip eskiden çok sevdiğim bir şarkı olduğunu görmeseydim şu an ne bu sitede olacaktım ne tüm Özlem Tekin albümlerini edinip arkadaşlarıma da almalarını tavsiye edecektim ne de onun "kazanması" için başka şeyler de deneyecektim. Yani resmen küçüklüğümde kulağıma şans eseri çalınmış bir iki şarkı sayesinde ve can sıkıntısından anket sonucu bakarken farkına vardım ben onun. TAMAMEN ŞANS! Arkadaşlarıma da dinletiyorum orda burda ve çok ön yargılı olduklarını kendileri de kabul ediyor. Liseden "Öcü gibi beah, onun neresini seviyon??" diyen bi arkadaşa "Belki" dinlettim, önce "Öyle korkunç birinden nasıl böyle güzel düşünce ve yorum çıkar?" demeye başladı sonra, radyoda "Niye Bana Bu Ceza" dinlemiş (yine şans eseri tabi ki) ve o arkadaş 2008 yılında Almanya'dan "Kime Ne" albümünü buldurup Türkiye'ye yollatacak kadar koyu bi Öz hayranı oldu :) Yine "Özlem'i çok sevmem." diyen başka bir arkadaşa "Biri Var", "Yazmamışlar" ve "A) Şık" dinlettim "zorla". Şimdi o arkadaş Özlem Tekin'in konser vermesini bekliyor:D Gülüyorum falan ama çok kötü bi durum bence :( Özlem iyi ve doğru tanınmıyor :(
Kalbim pusula, sen kuzey!