Gönderen Konu: Özlem Tekin - Rock'n Coke 2007 Dream Tv Kaydı (Logo Silindi)  (Okunma sayısı 5300 defa)

Ynt: Özlem Tekin - Rock'n Coke 2007 Dream Tv Kaydı (Logo Silindi)
« Yanıtla #60 : 10 Eylül 2007 - 19:18:34 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
şu an videoları izliorum furkii çooook teşekkür ederim!!! gerçektende sabır ii bişimişş...;) :)
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

Özlem Tekin

« Yanıtla #60 : 10 Eylül 2007 - 19:18:34 »

« Yanıtla #61 : 10 Eylül 2007 - 19:21:31 »

furkiii

• Ziyaretçi
şu an videoları izliorum furkii çooook teşekkür ederim!!! gerçektende sabır ii bişimişş...;) :)

öyledir..:D

bu arada bu youtube olayına anlam verebilmiş değilim,sonuçta bu konser canlı verilen bi konserdi;öyle gizli saklı kayıt yapılacak bi yanı yok..diğer sanatçıların rock'n coke videoları youtube'da yer alırken ve bu sayede pek çok kişinin izlemesi sağlanırken neden özleminki de olmasın..?ayrıca yollayan arkadaşın ismi de videolarda var..bu durumda bence bi sorun yok..
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2007 - 19:22:26 Gönderen: furkiii »

« Yanıtla #62 : 10 Eylül 2007 - 19:38:11 »

Çevrimdışı igves

• Daimi Üye
  • Ay karardı Tam da günah işlemenin zamanı...
az önce izledim performanslarııı yaa bütün fikrim değiştii.. gerçekten olmamış busefer özz.. bu grup olayını çok ssevemedim baştan beri..i inş.. kemansız yaylıısz kısacası eskisi gibi olursunn... ben senin alternatif müzik yapmandan çokk gerçektenn güzel sözlerle ve gerçekten rock yapmanı istiorummmmm.....
"Gel sevişelim gitsin Sonumuz zindan"
https://twitter.com/SevgiGozaydin

« Yanıtla #63 : 10 Eylül 2007 - 21:24:01 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
öyledir..:D

bu arada bu youtube olayına anlam verebilmiş değilim,sonuçta bu konser canlı verilen bi konserdi;öyle gizli saklı kayıt yapılacak bi yanı yok..diğer sanatçıların rock'n coke videoları youtube'da yer alırken ve bu sayede pek çok kişinin izlemesi sağlanırken neden özleminki de olmasın..?ayrıca yollayan arkadaşın ismi de videolarda var..bu durumda bence bi sorun yok..

furkii bu konuda çok haklı bence yaa ama siz bilirsiniz tabii... ;)
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #64 : 11 Eylül 2007 - 08:38:33 »

Çevrimdışı siyah_inci

• Yepyeni Üye
  • *
benim tavrım youbeye, adamlar sizin eklediğiniz klipler konserler her neyse onlar üzerinden prim yapıyor reklam alıyor filan siz bunu anlamıyorsunuz tabi neyse  size ne desem boş bu youtobe olayı zaten iice efsane oldu........ Neyse ben bu konu artık kapansın istiyorum mumkunse kimse bana yada foruma bu konuda bişi yazmasın... İnşallah anlayış gosterirsiniz....

« Yanıtla #65 : 11 Eylül 2007 - 16:51:39 »

Çevrimdışı SeZzZ

• Yönetici
  • Delicious Demon!
konseri indiriyorum sabirsizlikla bekliyorum
emegine saglik siyah inci saol
10...     9...     8...     7...     6...     5...     4...     3...     2...     1...     0...    BOO!! :çiçeeK:    :dans:    :yeehu     

« Yanıtla #66 : 11 Eylül 2007 - 19:26:11 »

Çevrimdışı öcü

• Daimi Üye
  • vamos bien
görüntüleri izledim çekenlerin ellerine sağlık
vamos bien

« Yanıtla #67 : 12 Eylül 2007 - 11:16:50 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
ŞİMDİ TAMAMLADIM 10 LİNKİ..İNDRİP İZLEDİM..CİDDEN SÜPER KALİTE..SAOLASIN SİYAH İNCİ..
Kızdırdık seni biraz ama youtube olayıyla,yine de emin ol biçogumuzun arşivinde yer alıcak senin bu videon..tekrar çok saol :D

« Yanıtla #68 : 13 Eylül 2007 - 21:01:53 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
saoll valla siyah inci ayrıca youtube içinde furkiyeee.... iyi oldu bu kayıtlar
ve tarlalar çok güzeldi gerçekten...
« Son Düzenleme: 13 Eylül 2007 - 21:10:57 Gönderen: özdry »
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #69 : 14 Eylül 2007 - 14:45:30 »

Çevrimdışı byOCEAN

• Deneyimli Üye
özlem tekin'in senphony project ile yaptığı en vasat konseri tv'den izlemek nasip oldu maalesef...
yoksa diğer performansları izlediğim kadarıyla bence senphony project birlikteliği özlem'in şu anda aldığı en doğru karar bence müzikal anlamda müthiş doyurucu o orkestrayı bile görmek bile yetiyor özlem'in bu orkestra ile verdiği diğer konser performanslarına baktım da müthişmiş nedense bu rockn coke olayı biraz abes durdu ben çok beğenmedim açıkçası sesini farklılaştırarak okumasını sevmiyorum konserlerde albümlerindeki gibi titiz ve temiz bir okuma dinlemek istiyorum şahsen.. şebnem ferah bu ara fırsattan istifade bir dvd sundu satışa.. özlem ile bir kez daha rakip olduklarının altı çizildi bence senfoni orkestrası ile...
şimdi özlem de dvd çıkaracaktı umarım şebnem çıkardı diye çıkarmaktan vazgeçmez... yeni albüm yeni şarkılar bekliyoruz artık.. bence bi iki ay sonra çıkaracağı yeni albümünden bir şarkı seslendirerek rockn coke a damgasını vurabilirdi ama tercih etmedi... konserdeki peruk kendisini gülünç duruma düşürdü peruğun 2.sınıf iş olmasından dolayı... ama özlem'i 98'den bu yana sarışın görememiştik bence saçlarını sarıya boyatsa hiç de fena olmaz uzun zamandır saçlarında radikal bir değişim yapmıyordu zaten :)
son olarak repertuar da biraz yenilenmeli açıkçası hiç canlı olarak dinlemediğim ama bu orkestra ile çok yakışacağını düşündüğüm 'BİRİ VAR' şarkısını yorumlayabilirdi.. konserlerde nedense 3.albümdeki parçaları es geçiyor özlem bence 3.albümde çok sağlam parçalar vardı o parçaları konserlerde değerlendirmesini bilmeli en azından ara ara... sürekli aynı repertuardan açıkçası sıkılmaya başladım umarım yeni albüm biran önce çıkarda huzura ermiş oluruz...

« Yanıtla #70 : 14 Eylül 2007 - 15:50:50 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
ilk senfoni konseri provasında BİRİ VAR neden yok diye sordum özleme şarkı listesini görünce.o şarkı başlı başına yaylılarla güzel zaten..cidden ha hiç aklımıza gelmedi dedi özlem,ama sonradan eklemediler de repertuara..VURMA ya nota çalışılıyodu ama sonradan tek eklenenler AŞKA DAİR ve KARA SEVDA oldu senfoni projesine...
Özlem de yeni album gerektiğinin farkında artık anladğım kadarıyla,yakındır eve kapanıp bişiiler çıkarması :D

NOT: ben o perugu nasıl zor şartlarda yaptım biliyomusun şadan,ikinci sınıf işçilikmiş hıııhh  :D :D
valla ne yalan söyleyim iilk giyindiğinde bi baktım bana da acaip geldi ama izledikçe falan çok alıştım ,ben de özlemişim sarısın özlemi...ama fotolar süper çıkmıs bence,videoda ki görüntüden kat kat güzel görünüyo fotolarda saçı başı  :şok:
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2007 - 15:52:30 Gönderen: PyRoX »

« Yanıtla #71 : 14 Eylül 2007 - 16:34:59 »

Çevrimdışı byOCEAN

• Deneyimli Üye
demek sen yaptın peruğu :) üzgünüm bedri bilmiyordum, üzgünüm :):):) ama fotolarda dediğin gibi daha hoş çıkmış.. arkasını her döndüğünde kendi saçları görünmeseydi beğenecektim aslında.. :))
bana da tam tersi ilk çıktığında gözüme çok hoş göründü sonra gerçek saçlarını görünce tadım kaçtı :)

Demek sen de Biri Var'cı çıktın :) ayrıca 3. albüm şarkılarını kastederken en başta da vurma şarkısı geliyor zaten bu senfonik konsepte en çok yakışacak şarkılar 3.albümde aslında ama nedense özlem o albümü es geçiyor... aşka dair de ozz grubuna en yakışan şarkı olmuştu senphony project de yadırgadım biraz açıkçası :) ama kara sevda çok iyi olmuş eklenmesi, her ne kadar dinleyemesem de :)

« Yanıtla #72 : 14 Eylül 2007 - 16:41:43 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
kara sevda sadece trabzon konserinde çalındı zaten..
ilk konserlerde yazmamıslar da vardı ama nedense bi türlü olmadı o şarkı içe sinmeme durumu sanırım.2 kere çaldılar falan sonra çıktı listeden..
ben yine de seviyorum özlem ne yapsa..her yaptığı şeyn ayrı bi tadı var..sonucta bu da bi dönem sanmıyorum sonuna kadar böyle gideceğini özlemin..yeni albüm de yeni bi tarzla değiştirirverir yine tüm konsepti..
bu arada sanırım yeni album bi hayli agresif olucak,öyle sezdim ben :D
bu da tam  bizim istediğimiz  şey sanırım..ben hala en sağlam album olarak ÖZ ü tek geçiyorum mesela...insallah yeni şarkılar da o havada olur,sözler anlamında...

« Yanıtla #73 : 14 Eylül 2007 - 16:52:11 »

Çevrimdışı byOCEAN

• Deneyimli Üye
Öz özlemin en class en radikal albümüydü ama o albümde çok hayran kaybetti ama o albümle devam eden hayranları da onu bir daha asla bırakmadı bence.. Öz albümü özlem için bir dönüm noktasıydı...
bence her albümün ayrı bir tadı ayrı bir lezzeti var...
son albümü 109876543210 asıl bence özlem tekinin yeni şarkılarından oluşan bir best of albümü niteliğindeydi.. albüm içersinde her soundu barındırıyordu fakat kendi içinde bir bütünlüğü vardı...
ben yeni çıkaracağı albümün symphony project orkestrasıyla veya enbe orkestrası gibi klasik yaylılar saksafonlar falan dinlemek istiyorum şahsen müzik zenginliği budur... yeni şarkılar bu ekip tarafından canlı olarak kaydedilip elektoniğin hiç kullanılmadığı canlı müziğin ve özlem'in vokalinin ön planda olacağı bir albüm olarak hayal ediyorum yeni albümü :=)

« Yanıtla #74 : 14 Eylül 2007 - 17:28:05 »

Çevrimdışı SeZzZ

• Yönetici
  • Delicious Demon!
ben sohbetinizi bölmüş gibi olmiyim ama konseri indirmem sona erdi nihayet!
görüntü kalitesi ve ses gayet herkese tavsiye ederim. Usenmeyin indir, ekleyen arkadas siyah inci'nin de tekrar upload eden parmaklarına saalik :)

bu arada bugun forumda yazılanları okumadan önce ben de düşünmüştüm biri var çok iyi olurdu senfoniyle diye, bu kadar kişinin aklına geldi özlem'in gelmemiş demek :) Bu Kalp de fena olmazdi bence. hem ne zamandir calmiyorlar onu.
10...     9...     8...     7...     6...     5...     4...     3...     2...     1...     0...    BOO!! :çiçeeK:    :dans:    :yeehu