Gönderen Konu: Pink  (Okunma sayısı 11230 defa)

Ynt: Pink
« Yanıtla #90 : 31 Ağustos 2006 - 19:49:55 »

Çevrimdışı Aspirin

• Deneyimli Üye
sanırım ben gideceğim iyi ben seviiyom basarılı baya pink ya adı yeter aslında :)
www.dumanpub.com

büyüyeceğiz

Özlem Tekin

« Yanıtla #90 : 31 Ağustos 2006 - 19:49:55 »

« Yanıtla #91 : 30 Eylül 2006 - 21:34:12 »

Çevrimdışı b.d.sude

• Daimi Üye
  • __________________________________________________
son albümünü diger albümlerine göre fena degil..who know parcasına cok sefiyoruum yalnız
_CEA SERA SERA_

« Yanıtla #92 : 25 Ekim 2006 - 12:45:00 »

Çevrimdışı 11:14

• Gold Üye
  • Durma öyle...
Yıl 2000. Aylardan Haziran. Tv'de pembe saçlı, motoruyla karşı binadaki sevgilisinin evine dalan bir kadının videosuna takılmış gözüm. "There U Go". Şarkının adı. Aklıma not düşmüşüm hemen. Radyoda dönen remiks hali de kanımı kaynatınca yerini sağlama almış P!nk bende. İlk albümü "Can't Take Me Home"'u ulusal radyoların birinden hediye olarak kazandım  3 Mart 2001'e tekabül eder tarihi. İlk albümden favorilerim;

Stop Falling
Love Is Such A Crazy Thing
Hiccup
Most Girls
You Make Me Sick

ve tabi ki There U Go

Esas bomba 2. albümdür. İlk albümle gelen başarı "M!ssundaztood"la tavan yapar. "Get The Party Started" son zamanların en iyi dans şarkısı olarak lanse edilir. Benim favorim "Don't Let me Get Me"ydi albümde. "Dear Diary" patlamaya hazır bomba, "Gone To California" sevgilinizle başbaşa kaldığınızda sizi uçuracak şarkı olma niteliğindeydi. 3. single "Just Like A Pill" P!nk'in ilk İngiltere 1 numarası oldu. "Family Portrait" albümün en vurucu şarkılarındandı.

2001'in en mühim hadiselerinden biri de "Moulin Rouge"du şüphesiz. Bu filmin soundtrackinde yer alan "Lady Marmalade" şarkısında P!nk, Christina Aguilera, Lil'Kim ve Mya ile düet yaptı.

2004'te gelen "Try This" P!nk'in gönlünde yatan aslanı belli etti. Sert ritmlerle süslü bu albüm P!nk fanlarını şaşırttı ve kemik kitle dışında çok da ilgi görmedi.

Albümden çıkan singlelar şöyle ki;

"Trouble"
"God Is A Dj"
"Last To Know"

Albümdeki şahsi favorim "The Love Song"

Aynı yıl ülkemize de uğramayı ihmal etmedi P!nk. Efes Pilsen One Love Festival'de sahne aldı.

2006 "I'm Not Dead"

"Try This"de hayal kırıklığı yaşatan P!nk, nazire yaparcasına yeni albümüne "I'm Not Dead" adını veriyor. Albüm, bir çok çıplak şarkıcıya gönderme yapan ve videosunda da onları ti'ye almaktan çekinmediği "Stupid Girls"le tanıtılıyor. Ses getiriyor bu iş. Satışlar da iyi yönde seyrediyor. "Who Knew" ve "U+Ur Hands" albümün diğer singleları.

Yeni albüm turnesi kapsamında P!nk 8 Eylül'de ülkemizi 2. kez ziyaret ediyor. 2 saatin üstünde sahnede kalarak hayranlarını memnun eden şarkıcı, 8 Eylül'ün doğumgünü olması sebebiyle bu konserin çok anlamlı olduğunu belirtmeden inmiyor sahneden.

Kişisel Not: Son albümünde yer alan "Dear Mr. President", çok derin bir şarkı. Sözlere dikkat!

« Son Düzenleme: 25 Ekim 2006 - 12:48:42 Gönderen: 11:14 »

« Yanıtla #93 : 06 Aralık 2006 - 15:24:12 »

Çevrimdışı hande_09

• Deneyimli Üye
bence en onceki pembe saclı hali superdi. herkesi ilk cıktıgında daha cok seviyorum ya teoman sebnem...buna pink de dahil poff :( bi de private show en sevdigim sarkısı herkes bi kere dinlesin bence
WE JUST RESPECT YOU GIRL U ROCK!

« Yanıtla #94 : 06 Aralık 2006 - 22:53:16 »

Çevrimdışı DerinSu

• Aktif Üye
  • Onun için uyandım bugün...Belki bi gün O da sever
Pink çok ayrı bi varlık ya :s
Severek dinliyorum ve çok çekici buluyorum
either exist as you are or be as you look

« Yanıtla #95 : 30 Aralık 2006 - 03:15:25 »

• Gold Üye
  • Durma öyle...
bence en onceki pembe saclı hali superdi.  bi de private show en sevdigim sarkısı herkes bi kere dinlesin bence

"Private Show" cidden iyidir(:

Yeni video "Nobody Knows" da iyi olmuş hani.

« Yanıtla #96 : 30 Aralık 2006 - 09:09:01 »

Çevrimdışı CarteR

• Deneyimli Üye
    • http://www.turkclans.com
Evet yaa private adlı parçası çokhhgüzel parçadır şimdiki saçları önceki kadar güzel olmasada yinede fena diil
bANA hAvA atMk içN kéNdini kAsMa damaRındaKi kaNıN biLe bAnA hAStA..;)

« Yanıtla #97 : 31 Ekim 2007 - 10:01:15 »

furkiii

• Ziyaretçi
Pink, ilk oyunculuk deneyimini bir korku filminde rol alarak gerçekleştiriyor.

Gerçek adı Alecia Moore olan Pink filmde, Paris'e giden ve orada kendini bir oyunun kurbanı olarak bulan genç bir kadını canlandıracak. Filmin adı Catacombs. Catacombs, ilk olarak 31Kasım'da fearnet.com adlı internet sitesinde gösterilecek.

kaynak : mtv..

« Yanıtla #98 : 04 Kasım 2007 - 14:13:59 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
cok dişi bi kadın dişiliği kullanmasını bilio goruntusu yetio insanlarn agzını kapatmasını ii bilio agızlarının payını wermei
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #99 : 15 Kasım 2007 - 21:56:03 »

Çevrimdışı gLoomy

• Üye
  • **
farklı hatun ya dnlenir yani

« Yanıtla #100 : 12 Aralık 2007 - 08:43:54 »

Çevrimdışı gümüş

• Bizden Biri
sesi güzel ve değişik beğeniyorum bu kadını
BENİM GÜZEL HATALARIM VAR

« Yanıtla #101 : 21 Mart 2008 - 22:05:01 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
dipnot:

İnternette şimdiye kadar en kısa zamanda en çok dowland edilen klip,Pink'in 'Stupid Girls'ü oldu.Klip,1 saat içinde 9 milyon kişi tarafından downland edildi

alıntıdır:Dream Dergi
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #102 : 31 Mart 2008 - 04:48:03 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
bu aralar facebook ta bush'a hitaben söylediği "dear mr president" türkçe altyazısıyla birlikte çok sık dönüyo...

süper sözleri var şarkının...
hey gidi günler… göz yaşım sel

« Yanıtla #103 : 24 Ağustos 2008 - 20:36:16 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
iidir pink arada dinlerim

« Yanıtla #104 : 28 Ekim 2008 - 20:23:50 »

• Gold Üye
  • Durma öyle...
Son albüm "Funhouse"u dinledim.

Fazlaca bir değişiklik yok p!nk cephesinde. Bildiğini söylüyor gene. Eksikliği pek hissedilmez ama denk gelince de dinlenir şarkıları olan bir albüm.