Anket

Yatağım Boş Klibini Nasıl Buldunuz?

Beğendim
108 (75%)
Daha iyi olabilirdi
28 (19.4%)
Beğenmedim
8 (5.6%)
Yorumsuz
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 143

Gönderen Konu: İlk video klip:Yatağım Boş  (Okunma sayısı 18546 defa)

Ynt: İlk video klip:Yatağım Boş
« Yanıtla #30 : 14 Nisan 2010 - 20:34:52 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Klip hangi kanallarda dönmeye başladı rastlayan var mı?

Özlem Tekin

« Yanıtla #30 : 14 Nisan 2010 - 20:34:52 »

« Yanıtla #31 : 14 Nisan 2010 - 20:49:32 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
kim ne derse desin gayet başarılı oldu klip..herkesin studyo klibi çektiği bi zamanda oldukça zor bişi yapıldı hem teknik açıdan hem de eziyetti yani o bataklık gibi suyun içinde ..özlem iyi katlandı..
sandallara o jimmy kameralar kuruldu falan saatlerce ugrastık :D

« Yanıtla #32 : 14 Nisan 2010 - 20:57:12 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
gerçekten klip güzel olmuş çok zahmetli bir çekim olmuş besbelli.. özlemin tüm hareketleri gülümsemesi videonun başarısını kat be kat artırmış.. yazık yaaa o suların içinde ama değmiş klip için...
başarılı bir klip bakalım devamında neler izlicez....
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #33 : 14 Nisan 2010 - 21:25:44 »

Çevrimdışı DiviNeSouL

• Aktif Üye
Klip çok başarılı, müzik, altyapı, gitar soloları falan bekleneni karşılayacak sertlikte. Yorum da çok başarılı ama sözler vasat. "Ateşler dans eder" kısmı hiç hoşuma gitmedi açıkçası.

Ama Burak Uçkun yorumuna göre çok çok daha başarılı onu itiraf etmek gerek.

« Yanıtla #34 : 14 Nisan 2010 - 21:26:51 »

Çevrimdışı semabyzt

• Üye
  • **
Klip şimdiye kadar gördüğüm en şık kliplerden biri...  hem de ekrandaki saçma sapan kopya fabrikasyon kliplerden çok çok farklı... değişik olmuş poztif anlamda... şarkıyla da çok eşleşmiş, çok yakışmışlar birbirlerine... şarkıya gelince; şarkı da bence mükemmel, her zaman söyledim zaten, şarkı ile Özlem de tahmin ettiğim gibi çok yakışmışlar ve özlem şarkıyı resmen uçurmuş... şarkıdaki melodi de, ses de, yorum da, herşey dört dörtlük... şarkıdaki ilhamın kumaşının kaltesi ve şarkının kalitesi de çok belli... sanki Özlem, olgunluk çağının başlangıcına imza atmış bu şarkıyla. Albümün diğer şarkılarını da merak etmekle beraber en az bu kaliteli olmasının sinyallerini aldım bu şarkıdan... Bu arada bence şarkı da klip de "vasat" kelimesinin 10 metre bile yaklaşamayacağı kalitede ve güzellikte... hatta tam tersine, "güzel" kavramının kat kat üstünde bir şarkı, resmen şarap gibi. dinlediğim en iyi şarkılardan biriydi, hala da öyle. zevk meselesi tabi. sözler çok olgun, Özlem de ayrı kaldığımız bu uzun zaman içinde belli ki olgunlaşmış müzikal olarak da duruş olarak da. Klipteki duruşu harika.

Ek: "ateşler danseder gecenin kollarında, ayırmak yürek ister..." lafı... ben anladığım şeyi ve söyleyeyim; ateşin gece karanlığındaki görüntüsünü gece ile ateşin beraber dans etmesi olarak ifade eden bu cümledeki anlamı gayet derin buldum. Birbirie tezat olan bu iki kavram (gece ve ateş, siyah ve beyaz gibi) çok yaratıcı ve zeki bir şekilde yan yana getirilmiş. Ateşi "dişi", geceyi "erkek" olarak ifade etmiş cümlede... Gecenin kollarında dans eden ateşler.. çok güçlü bir kavram bence. Bu manzarayı birbirinden ayrılamaz bir şekilde dans eden bir çifte benzetmek ve onları ayrılmaz bir çift olarak böyle bir cümle ile nitelendirmek ilham ve beceri ister. Benzetme çok sıradışı ve mükemmel bence. Sözlerin üzerinde düşünmek lazım, yorulmadan beynimize sokulmaya çalışılan sığ "serdar ortaç" sözleri gibi sözlermiş muamelesi görmemesi gereken bir şarkı olduğu kesin. Bu da benim fikrim.   
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2010 - 21:38:54 Gönderen: semabyzt »

« Yanıtla #35 : 14 Nisan 2010 - 21:36:27 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Ya klip için Özlem'in göğüslerine bişimi yapıldı :)
Çok ortaya çıkmış ?
Bana mı öyle geldi :)

« Yanıtla #36 : 14 Nisan 2010 - 21:37:17 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Bu arada bence şarkı da klip de "vasat" kelimesinin 10 metre bile yaklaşamayacağı kalitede ve güzellikte... hatta tam tersine, "güzel" kavramının kat kat üstünde bir şarkı, resmen şarap gibi.

Fikirlerimizin uyuşmadığı fikrine alışıp bana gönderimde bulunmadan devam etsen?
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #37 : 14 Nisan 2010 - 21:45:16 »

Çevrimdışı igves

• Daimi Üye
  • Ay karardı Tam da günah işlemenin zamanı...
Zaman çok zor geçiyor yokluğunda..... diyor yaa orda içim titredi hatunun sesi yeter yaa mucx

"Gel sevişelim gitsin Sonumuz zindan"
https://twitter.com/SevgiGozaydin

« Yanıtla #38 : 14 Nisan 2010 - 21:48:21 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
Ya klip için Özlem'in göğüslerine bişimi yapıldı :)
Çok ortaya çıkmış ?
Bana mı öyle geldi :)

yok bişi,doğal hali..biraz büyümüşler sadece :D

« Yanıtla #39 : 14 Nisan 2010 - 21:51:52 »

Çevrimdışı semabyzt

• Üye
  • **
Fikirlerimizin uyuşmadığı fikrine alışıp bana gönderimde bulunmadan devam etsen?

nasıl devam edeceğime ben karar versem?
ben de düşüncemi istediğim gibi söylesem?
katılmadığım fikirleri ben de eleştirebilsem?
tıpkı Özlem Tekin'i eleştirenlere Özlem'in saygı duyduğu gibi bizi eleştrenlere de biz saygı duysak ve eleştiriye açık olasak?
eleştirirken söylediğimiz kelimelein de eleştirilebilir şeyler olduğunu kabullensek?
eleştirilerimizin dokunulmazlığı olmadığını farketsek?
nasıl fikir? ;)  
ben özlem fanatikliğimden utanmıyorum ama sen onca yıllık fanatikliğinden utandığını söylemişsin, ne diyim ki...  beğenmediğini söylemekle kalmayıp Özlem'in inanarak yaptığı bir işe bu tarz ağır eleştiri yapmışsan senin fikrine katılmayan birileri de senin düşünceni eleştiremez mi? hiçbir cümlemizin dokunulmazlığı yok bence. Onun için alınma lütfen. monolog yapmıyoruz ki burda, diyalog yapıyoruz. Monolog istiyorsan sana bişi demem, zaten direk sana bişey demedim, seninle aynı fikirde olmak zorunda diilim ki. Olmadığımı da kendi mesajımda özgürce ifade etme hakkım olduğunu düşünmüştüm. Ama rahatsız olduysan başka bişey yazmıycam zaten senin eleştirilerinle ilgili. ;) Sen negatif fikirlerini abartarak söylemeye devam edebilirsin istersen.  .flower.
başka bişi de yazmiycam  .cry.

« Yanıtla #40 : 14 Nisan 2010 - 21:52:37 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
yok bişi,doğal hali..biraz büyümüşler sadece :D

Biraz mıı ?

« Yanıtla #41 : 14 Nisan 2010 - 21:53:38 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
eskiden kostumlerin içine dolgulu sutyen koyuyordum artık gerek kalmadı fena mı olmus..ben begendim çok :)

« Yanıtla #42 : 14 Nisan 2010 - 21:56:01 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
eskiden kostumlerin içine dolgulu sutyen koyuyordum artık gerek kalmadı fena mı olmus..ben begendim çok :)
Evet,yerinde bir dekolte olmuş,ama yorumlar rahatsız edici derecede ki,n'apıyoruz,aldırmıyoruz,zaten bugüne kadar aldırmadık ya
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #43 : 14 Nisan 2010 - 21:58:08 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Burçinden ilk defa mesaj aldığıma sevindim bugün :) :P

Güzel olmuş valla ben bu kadar iyi bişey beklemiyodum gerçi uyuz bi kaç kısmı yok değil ama olur o kadar tebrikler çok da özlemişiz yahu :D
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #44 : 14 Nisan 2010 - 21:58:51 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
özlem herzaman için sexy bi kişilikti benim için..şu an ki hali de gayet yerinde bence ..sallayın milleti..