Gönderen Konu: BEST FM/ARZU'nun İNLEYEN NAĞMELERİ  (Okunma sayısı 3814 defa)

Ynt: BEST FM/ARZU'nun İNLEYEN NAĞMELERİ
« Yanıtla #30 : 12 Mayıs 2010 - 12:52:28 »

Çevrimdışı amanda

• Özcü
pazarlama pazarlama denince özlem tencere tava evlere gelen yarı kel adamlara dönüştü hayalimde :))

programları izlerken dinlerken düşünmüştüm bunları ama yazmak zor gelmişti :P

özlem müzisyen değil mi?? biz onu yıllardır farklı olduğu için hiçbişeyi sallamadan kendi müziğini yaptığı için dinlemiyomuyuz..  şimdi daa çok satması için tavizler vermesi, yeni çıkan popçular gibi  painkle albumu övmesi çok yabancı geliyo bana..

bazen diyorum ki eski özlem'i mi özlüyorum?!..

Özlem Tekin

« Yanıtla #30 : 12 Mayıs 2010 - 12:52:28 »

« Yanıtla #31 : 12 Mayıs 2010 - 21:39:00 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
Albümünü tabii ki pazarlayacak. Arkadaşlar, yazdığınız bazı şeyleri okuduktan sonra bir daha okuma gereksinimi duydum. Ne demek "Sürekli beni görün tarzı bir yaklaşım" falan ya? İlk 5 albümüyle yapmadı da ne oldu? Ben söyleyeyim: Hak ettiği yeri bulamadı! Çok samimi söylüyorum, imkanım olsa Özlem'in çıktığı programlara gidip ben döndüreceğim o CD'yi köşede! Bu kadar da haklı yani!

bende katılıyorum supersonice.. albüm yapmayan insanlar bile hergün tv bi şekilde reklamlarını yapıyor. özlem yepisyeni bi albüm yapmışken her programda yapsın çatır çatır reklamını... konuşturmasın kimseyi.. herkes 5 yıl zaten fazlasıyla konuştu....

CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #32 : 12 Mayıs 2010 - 22:29:07 »

Çevrimdışı crayz

• Aktif Üye
  • ANTALYA TEMSİLCİSİ
biz hayranları olarak ellimizden geldikçe tanıtım yapıyoruz.kendi albümünü elbette tanıtımını çok yapacak ;) diğer albümlerde meraklısına dedi ;) bende kaçırdım kayıt için teşekkürler herkese
:)))

« Yanıtla #33 : 12 Mayıs 2010 - 22:59:47 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
Albümünü tabii ki pazarlayacak. Arkadaşlar, yazdığınız bazı şeyleri okuduktan sonra bir daha okuma gereksinimi duydum. Ne demek "Sürekli beni görün tarzı bir yaklaşım" falan ya? İlk 5 albümüyle yapmadı da ne oldu? Ben söyleyeyim: Hak ettiği yeri bulamadı! Çok samimi söylüyorum, imkanım olsa Özlem'in çıktığı programlara gidip ben döndüreceğim o CD'yi köşede! Bu kadar da haklı yani!

bende katılıyorum supersonice.. albüm yapmayan insanlar bile hergün tv bi şekilde reklamlarını yapıyor. özlem yepisyeni bi albüm yapmışken her programda yapsın çatır çatır reklamını... konuşturmasın kimseyi.. herkes 5 yıl zaten fazlasıyla konuştu....

Aynen.. Bence burda kesinlikle bi iticilik söz konusu değil..  Bilerek gönderme yapıyo.. 5 yıl beklememin tek sebebi ben değilim demeye getiriyo, çok da haklı hani.. Daha önce yapmadığı bişi yapıyo ve hakkı olanı almaya çalışıyo ki alacaktır da..
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #34 : 12 Mayıs 2010 - 23:09:19 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Bir önceki albümün tanıtımı bilerek yapılmadı albüm gibi tanıtımıda underground bir şekilde gitti demiş :D

Bencede 5. albüm sadece bize özel bir albüm olarak yayınlandı...Bu bakımdan şanslıyız aslında =)

« Yanıtla #35 : 13 Mayıs 2010 - 00:28:06 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Arzu, bir arkadaşımın çok yakın bir arkadaşıymış. O arkadaş da yakında program sunmaya başlayacak ve o zaman Özlem'i çağıracağını söyledi konuk olarak. Ben de "O zaman hemen programa bağlanırım!" dedim. "Ne programa bağlanması, seni de çağırırım, Özlem, sen, ben konuşuruz!" dedi :D Hadi hayırlısı :D
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #36 : 13 Mayıs 2010 - 00:32:33 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Arzu, bir arkadaşımın çok yakın bir arkadaşıymış. O arkadaş da yakında program sunmaya başlayacak ve o zaman Özlem'i çağıracağını söyledi konuk olarak. Ben de "O zaman hemen programa bağlanırım!" dedim. "Ne programa bağlanması, seni de çağırırım, Özlem, sen, ben konuşuruz!" dedi :D Hadi hayırlısı :D

hahaha Sen de olursan düşünemiyorum ! :)

« Yanıtla #37 : 15 Mayıs 2010 - 09:26:00 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
vay :D bizi iyi temsil et :P :D

« Yanıtla #38 : 15 Mayıs 2010 - 09:29:32 »

Çevrimdışı drown

• Cool
pazarlama pazarlama denince özlem tencere tava evlere gelen yarı kel adamlara dönüştü hayalimde :))

programları izlerken dinlerken düşünmüştüm bunları ama yazmak zor gelmişti :P

özlem müzisyen değil mi?? biz onu yıllardır farklı olduğu için hiçbişeyi sallamadan kendi müziğini yaptığı için dinlemiyomuyuz..  şimdi daa çok satması için tavizler vermesi, yeni çıkan popçular gibi  painkle albumu övmesi çok yabancı geliyo bana..

bazen diyorum ki eski özlem'i mi özlüyorum?!..

Zaman zaman ben de izlerken şaşırıyorum aslında fazla abarttığı zamanlar oluyor bu gerçi normal bi durum tabii ki reklamını yapacak ama Özlemden alışık olmadığımız için belki de bize hoş gelmiyo bu tarz bi tavır içinde olması ama gerekli bi şekilde promosyon.
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #39 : 15 Mayıs 2010 - 10:06:56 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri

Zaman zaman ben de izlerken şaşırıyorum aslında fazla abarttığı zamanlar oluyor bu gerçi normal bi durum tabii ki reklamını yapacak ama Özlemden alışık olmadığımız için belki de bize hoş gelmiyo bu tarz bi tavır içinde olması ama gerekli bi şekilde promosyon.
:D aynen alışık değiliz ama gerekli bir olay promosyon....

« Yanıtla #40 : 15 Mayıs 2010 - 14:29:25 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
vay :D bizi iyi temsil et :P :D

Arkadaş programı sunmaya başlarsa gerisini ben en iyi şekilde ayarlarım, merak etme :D
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #41 : 15 Mayıs 2010 - 16:25:50 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
Arkadaş programı sunmaya başlarsa gerisini ben en iyi şekilde ayarlarım, merak etme :D

Vay vay vay.. Yakışııır.. :D
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #42 : 15 Mayıs 2010 - 16:34:27 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
hadi bakalım.. :D :) bu arada Özlem radyo falan sınır tanımıyormuş ben dinleyince bunu anladım :D görmedende aldım ondan aynı enerjiyi :D