Gönderen Konu: 18 Şubat 2011 Jolly Joker Özlem Tekin Konseri  (Okunma sayısı 12253 defa)

Ynt: 18 Şubat 2011 Jolly Joker Özlem Tekin Konseri
« Yanıtla #75 : 15 Şubat 2011 - 23:49:04 »

Çevrimdışı hovarda

• Özcü
jolly joker facebook sayfasından tanıtımlar: http://www.facebook.com/jollyjokerbalans/posts/170297829682588
Yag yag yagmur Her yer camur!

Özlem Tekin

« Yanıtla #75 : 15 Şubat 2011 - 23:49:04 »

« Yanıtla #76 : 17 Şubat 2011 - 13:29:00 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Hmm, "lansman konseri"... Albümdeki 10 şarkı konseri doldurmaya yetecek mi? Hatta "Sil Baştan"ı saymayabiliriz bile. 9 şarkı... Yani demek istediğim şu: Önceki albümlerden de söylemesi gerekmeyecek mi? Ya da cover falan?
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #77 : 17 Şubat 2011 - 13:32:29 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
Bişey sorucam : Bu konserde yaş sınırına takıldık ya (normalde de gidemezdim,ani oldu zaten maddi açıdan) diğer ayaklarda da yaş sınırı problemi olur mu?Yoksa,biz de mi Sercan'a yalakalanacağız,"bizi de içeri al l'ulur" diye? ::::: Çünkü ben +24 olana kadar Özlem'in emekliye ayrılmasından endişe duyuyorum. :p
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #78 : 17 Şubat 2011 - 14:15:32 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
PowerTurk Facebook Sayfası,sabah saatlerinde Özlem Tekin konseri için "Özlem Tekin'in son çektiği klibin adı nedir?" sorusunu sormuş.Birisi kazanmış bileti.

Kazananın twittera yazdığı şey : "Powerturk sayesinde Özlem tekin konser bileti kazandım gidemiyorum .Çok acı "

Ayy,ne teşhirci oldum ben be :p
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #79 : 17 Şubat 2011 - 17:55:51 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Özlem Tekin 4 Yıllık aradan sonra Jolly Joker Balans Sahnesinde...

Özlem Tekin, çok uzun bir aradan sonra çıkardığı “bana bi’şey olmaz” albümünün ilk konseri ile, Powertürk sponsorluğunda Jolly Joker Balans sahnesi’nde…

4 yıllık aradan sonra geçtiğimiz aylarda çıkardığı “bana bi’şey olmaz” albümü ile hayranlarını sevindiren Özlem Tekin müzikseverlerden de tam not aldı. Albümdeki “Yatağım Boş”, “Kimse Bilmez” ve “Sen Anla” şarkılarına hayranlarından gelen yoğun istek üzerine klip çeken sanatçı, sahne çalışmalarına da devam ediyor. Özlem Tekin 18 Şubat 2011 Cuma akşamı Jolly Joker Balans’da albümün yayınlanmasından sonraki ilk konserini vermeye hazırlanıyor. Eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuvarına, sahnede Levent Candaş, Murat Çekem, Nedim Ruacan, Tahsin Endersoy, Tolga Kılıç ve Sinem Yalçınkaya’nın eşlik edeceği bu muhteşem geceyi kaçırmamak için Powertürk’ü takip etmeye devam edin!

« Yanıtla #80 : 17 Şubat 2011 - 18:02:41 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
  • I'm Right While I'm Wrong
Arkadaşlar konserde sadece yeni albüm değil, eski albümden de şarkılar çalınacak. Ben sahne kostümünü gördüm bile. Enfes bir şey. eheheh (=

Ayrıca, sadece Özlem Tekin'in lansman konseri +24 olacak. Diğerlerinin öyle olup olmayacağı belli değil. Mesela Balansta Ogün'ün konseri var ve onun ki +18. Özlem'in isteği sanırım bu.

« Yanıtla #81 : 17 Şubat 2011 - 18:08:43 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
PowerTurk Facebook Sayfası,sabah saatlerinde Özlem Tekin konseri için "Özlem Tekin'in son çektiği klibin adı nedir?" sorusunu sormuş.Birisi kazanmış bileti.

Kazananın twittera yazdığı şey : "Powerturk sayesinde Özlem tekin konser bileti kazandım gidemiyorum .Çok acı "

Ayy,ne teşhirci oldum ben be :p

Soru bir hayli zormuş  :p

« Yanıtla #82 : 17 Şubat 2011 - 19:00:35 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
Arkadaşlar konserde sadece yeni albüm değil, eski albümden de şarkılar çalınacak. Ben sahne kostümünü gördüm bile. Enfes bir şey. eheheh (=

değişti konser kostumu canım :D
bu arada konserde 20 kadar şarkı olacak,yeni albumden 6-7 tane falan diğerleri eskilerden..

« Yanıtla #83 : 17 Şubat 2011 - 19:03:21 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
  • I'm Right While I'm Wrong
değişti konser kostumu canım :D
bu arada konserde 20 kadar şarkı olacak,yeni albumden 6-7 tane falan diğerleri eskilerden..

He seninle konuştuktan sonra mesajı editlemeyi unuttum :p

« Yanıtla #84 : 17 Şubat 2011 - 20:04:15 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Özlem Tekin 4 Yıllık aradan sonra Jolly Joker Balans Sahnesinde...

Özlem Tekin, çok uzun bir aradan sonra çıkardığı “bana bi’şey olmaz” albümünün ilk konseri ile, Powertürk sponsorluğunda Jolly Joker Balans sahnesi’nde…

4 yıllık aradan sonra geçtiğimiz aylarda çıkardığı “bana bi’şey olmaz” albümü ile hayranlarını sevindiren Özlem Tekin müzikseverlerden de tam not aldı. Albümdeki “Yatağım Boş”, “Kimse Bilmez” ve “Sen Anla” şarkılarına hayranlarından gelen yoğun istek üzerine klip çeken sanatçı, sahne çalışmalarına da devam ediyor. Özlem Tekin 18 Şubat 2011 Cuma akşamı Jolly Joker Balans’da albümün yayınlanmasından sonraki ilk konserini vermeye hazırlanıyor. Eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuvarına, sahnede Levent Candaş, Murat Çekem, Nedim Ruacan, Tahsin Endersoy, Tolga Kılıç ve Sinem Yalçınkaya’nın eşlik edeceği bu muhteşem geceyi kaçırmamak için Powertürk’ü takip etmeye devam edin!

Eski şarkıların da olması güzel. Powerturk sık sık bahsediyor bu konserden.
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #85 : 17 Şubat 2011 - 20:33:06 »

Çevrimdışı hovarda

• Özcü
http://hayatmuzik.blogspot.com/2011/02/hayat-muzik-etkinlik-ozlem-tekin.html

2010 yılının bahar aylarında çıkardığı ''Bana Bi'Şey Olmaz'' albümünü dinleyicisi ile buluşturan Özlem Tekin, İstanbullu müzik severlerle buluşuyor.18 Şubat Cuma günü Jolly Joker Balans sahnesinde sevilen şarkılaırnı seslendirecek olan Özlem Tekin'in sahne alacağı mekanın kapıları 22.00'de açılacak.
Yag yag yagmur Her yer camur!

« Yanıtla #86 : 17 Şubat 2011 - 23:14:59 »

Çevrimdışı coolz

• Üye
  • **
biletler alındı konser şiddetle bekleniyor..

« Yanıtla #87 : 18 Şubat 2011 - 00:17:35 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
bizim ekipten gelecekler aranızda organize olun da konser arasında ve ya sonrasında 3-5 dakika belki biraraya getirebilirim Özlemle ;)

« Yanıtla #88 : 18 Şubat 2011 - 00:57:19 »

Çevrimdışı tekinist_mhmt

• Modaretor Grubu
keşke gelebilseydim  .cry.
Bugün Doğanın Dengesi Yok..

« Yanıtla #89 : 18 Şubat 2011 - 00:59:25 »

Çevrimdışı gümüş

• Bizden Biri
gidenler ne kadar şanslısınız ya :( :(
BENİM GÜZEL HATALARIM VAR