Gönderen Konu: 18 Şubat 2011 Jolly Joker Özlem Tekin Konseri  (Okunma sayısı 12261 defa)

Ynt: 18 Şubat 2011 Jolly Joker Özlem Tekin Konseri
« Yanıtla #105 : 18 Şubat 2011 - 23:48:50 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Yahu bir kaçımız sürekli kaydedicek birileri yok mu diyoruz kimse tınlamıyor.
Çok kötü!

Özlem Tekin

« Yanıtla #105 : 18 Şubat 2011 - 23:48:50 »

« Yanıtla #106 : 18 Şubat 2011 - 23:52:31 »

Çevrimdışı gümüş

• Bizden Biri
eğer teytey girebilrse kayıt edicekmiş oda girebilrse inş girebilir yoksa kayıt falan olmıycak galiba off belki konser başlamıştır yada başlamak üzeredir :(
BENİM GÜZEL HATALARIM VAR

« Yanıtla #107 : 19 Şubat 2011 - 00:21:47 »

Çevrimdışı keremm88

• Aktif Üye
eveeeeeeet merhabalar şu anda eve dönmüş bulunuyorum öncelikle taze bilgileri vereyim konser inanılmaz kalabalık olacak gerçekten bunca yıl sonra böyle bir ilgi beklemiyodum ben hep belirtiyodum ve üzülüyodum zaten yazmıştım daha önce yeni gençlik özlemden bi haber özlemi tanımıyo diyodum yanıldığımı bizzat gördüm abartmıyorum 1 saat içeresinde 100'e yakın kişi 24 yaş sınırına takıldığı için giremedi konsere(bende onlardan biriyim .lol.) ve tam 1 saat içeriye girebilirim umuduyla kapıda bekledim artık umudum tükenince geri döndüm  .lol. .lol. çünkü içeride sivil polislerde varmış çok katıydı güvenlik bu konuda örneğin 2 kişi gelmişler biri 24 ve üzeri diğeri 24 e bir kaç ay kalmış kapidan geri çevrildi direkt kaç kişi bu yüzden geri döndü o kadar katılar yani ve grup halinde geldikleri için girebileceği halde giremeyenler oldu arkadaşları giremiyo diye yani içeri giren kadar kapıdan geri dönen oldu ilgiyi düşünün artık siz.çok fazla da giren oldu tabi içeri.ben üzgün ve yorgun bi şekilde eve döndüm ama hazırlıklı olduğum için bu ihtimale çokta üzülmedim zaten konsere olan ilgi beni sevindirdi ayrıca size müjdeee
birinci ağızdan duydum tam 1 ay sonra yine jolly joker balansta özlem tekin konseri olacak ve de yaş sınırı 18 çünkü sponsor yok bu kez .lol. .lol.
şimdilik bu kadar
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2011 - 00:24:05 Gönderen: keremm88 »

« Yanıtla #108 : 19 Şubat 2011 - 00:23:39 »

Çevrimdışı keremm88

• Aktif Üye
1 ay sonra konser olacağı bilgisi tamamen gerçek ve kesindir bilginize

« Yanıtla #109 : 19 Şubat 2011 - 00:25:18 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Teşekkürler Kerem :)

« Yanıtla #110 : 19 Şubat 2011 - 00:37:32 »

Çevrimdışı gümüş

• Bizden Biri
teşekkürler kerem bu haber iyi oldu :)
BENİM GÜZEL HATALARIM VAR

« Yanıtla #111 : 19 Şubat 2011 - 00:45:59 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
eveeeeeeet merhabalar şu anda eve dönmüş bulunuyorum öncelikle taze bilgileri vereyim konser inanılmaz kalabalık olacak gerçekten bunca yıl sonra böyle bir ilgi beklemiyodum ben hep belirtiyodum ve üzülüyodum zaten yazmıştım daha önce yeni gençlik özlemden bi haber özlemi tanımıyo diyodum yanıldığımı bizzat gördüm abartmıyorum 1 saat içeresinde 100'e yakın kişi 24 yaş sınırına takıldığı için giremedi konsere(bende onlardan biriyim .lol.) ve tam 1 saat içeriye girebilirim umuduyla kapıda bekledim artık umudum tükenince geri döndüm  .lol. .lol. çünkü içeride sivil polislerde varmış çok katıydı güvenlik bu konuda örneğin 2 kişi gelmişler biri 24 ve üzeri diğeri 24 e bir kaç ay kalmış kapidan geri çevrildi direkt kaç kişi bu yüzden geri döndü o kadar katılar yani ve grup halinde geldikleri için girebileceği halde giremeyenler oldu arkadaşları giremiyo diye yani içeri giren kadar kapıdan geri dönen oldu ilgiyi düşünün artık siz.çok fazla da giren oldu tabi içeri.ben üzgün ve yorgun bi şekilde eve döndüm ama hazırlıklı olduğum için bu ihtimale çokta üzülmedim zaten konsere olan ilgi beni sevindirdi ayrıca size müjdeee
birinci ağızdan duydum tam 1 ay sonra yine jolly joker balansta özlem tekin konseri olacak ve de yaş sınırı 18 çünkü sponsor yok bu kez .lol. .lol.
şimdilik bu kadar

Haberler heyecan verici. Ankara'daki de -24 olur umarım.
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #112 : 19 Şubat 2011 - 00:51:16 »

Çevrimdışı keremm88

• Aktif Üye
rica ederim.konsere gidenler detayları paylaşacaktır o atmosferi yaşayanlardan dinlemek lazım bu geceyi.eğer ankaradaki konserde sponsor olmazsa daha doğrusu içki firması sponsor olmazsa 24 yaş sınırı olmaz tabi

« Yanıtla #113 : 19 Şubat 2011 - 02:33:13 »

Çevrimdışı teytey

• Bizden Biri
Hüsran dolu bir geceydi .kerem88 düşüncelerimi ve yaşadıklarımı yazmışsın 'direkt' olarak. Çok çabaladım her 15 dk da bir görevlinin dibindeydim adam artık fiziksel şiddet kullanmaya başladı tırstım kenarda bekledim öylece :D dolayısıyla özlem yok,kayıt yok ama bedri de ve derya da bikaç kayıt varmış sanırsam.
Yarın aynı mekanda yaşar konseri var inadına o konsere gidicem o görevlinin gözünün önünden 15 kez geçicem !
İzin verilen 400 karakter

« Yanıtla #114 : 19 Şubat 2011 - 11:01:17 »

Çevrimdışı LittleHercules

• Daimi Üye
Konser mükemmeldi! En son 2 Nisan 2008'de Sabancı'daki konserine gitmiştim. Sanırım ondan sonraki ilk İstanbul konseriydi zaten. Saçlar bomba. Ne giymiş diyenler için Pyrox'un favorilerinden kurukafa yine gülümsüyordu Öz'ün üstündeki t-shirtten bizlere. Klasik bir kurukafa değildi bu ama. Fotoları bir ara paylaşırım, çok iyi değiller ama idare ederler ;)

Peki hangi şarkıları çaldılar derseniz, o da şu şekildeydi:
Bana Bi'şey Olmaz, Kimse Bilmez, Aşka Dair, Bahar, Sen Anla, Hep Yek, Herkes Şanslı Doğmuyor, Yazmamışlar, Yatağım Boş, Aslan Yarim, Yol, Şikayetim Var, Cinayet, %80, Dene. Dene'den sonra bir süpriz yapıp Özlem, Badem'i sahneye davet etti. Beraber Kalpsiz'i söylediler. Badem sonra kendi şarkılarından ikisini söyledi. Sonra Özlem geri geldi sahneye ve Aşk Herşeyi Affeder mi? ile devam etti. Ardından Dağları Deldim ile final yaptı ama kimse Öz'ü bırakmak istemedi. Dolayısıyle bis yaptı o da ve Sen Anla ile Bana Bi'şey Olmaz'ı tekrar söyledi.

Şimdilik benden bu kadar..
Yarın senin tek hazinen dolayısıyle git kuralını koy KENDİNE oyna!!!

« Yanıtla #115 : 19 Şubat 2011 - 11:52:35 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
"Yazmamışlar"ı canlı dinlemek çok ayrı bir zevk olmalı :D

« Yanıtla #116 : 19 Şubat 2011 - 12:03:24 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
Net bişey değil,barkovizyon sanırım @twitter

http://twitpic.com/416b7f
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #117 : 19 Şubat 2011 - 12:28:07 »

Çevrimdışı LittleHercules

• Daimi Üye
Benim fotolar da burda: http://www.flickr.com/photos/58513714@N08/?saved=1 dediğim gibi çok net değiller ama hiç yoktan iyidir..
Yarın senin tek hazinen dolayısıyle git kuralını koy KENDİNE oyna!!!

« Yanıtla #118 : 19 Şubat 2011 - 12:50:39 »

Çevrimdışı coolz

• Üye
  • **
aramizda 1 metre vardi..
dun gece inanilmaz güzeldi..

« Yanıtla #119 : 19 Şubat 2011 - 12:54:34 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
eve geçince eklicem fotoları ,ve videoları.
süper geçti.özlem çok memnun ,seyirci çok memnun,JJBalans gayet doluydu.
ÖZe döndük sanki yahu...Özlem süperdi...