http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kraltvavrupaBu programın çekiminin ardından Özlem in kral tv mikrofonlarına Sertab Erener için söylediği çok kısa bi görüntü var onu buldum Sadece selam yollamış sertaba ama illa özlemin o gün ki halini görmek istiyorum diyenler için bu linki de paylaşayım dedim :) *Linkte pazar gününe gelip saati 20.52 ye ayarlamanız gerekmektedir.
arkadaşım sen kral fanlardaki özlem tekinin bütün albümleriyle gelen arkadaş mısın bizim makinayla çekildi sanırım o bi sorayım arkadaşlara
bodrumda görüşrüz demiş:))belki çok samimidirler
yok değillermiş dediler sertaba bi kaç kelime bişey söyleyin özlem de dedi hiç bi şekilde muabbetim bi tanşmşlığım yok ne diycem dedi cem söyle bi kaç kelime bişey dedi oda öyle konuştu :) :)
Yahu Özlem'inde yapmacık yapmacık "Sertap çok başarılı,sevdiğim değerli bir sanatçı" demiş olsaydı daha mı iyi olacaktı?
Büyütmüyoruz da benim hakkımda iyi şeyler söylemiş biri hakkında biraz olsun bilgi sahibi olmaya çalışırdım ki yeri gelince ben de o kişi hakkında konuşabileyim. Yorum yapmadı zaten. Nezaketlik durum yok ortada.