Gönderen Konu: "Hokkabaz" (2006)  (Okunma sayısı 26536 defa)

Ynt: Özlem'in yeni filmi:HOKKABAZ
« Yanıtla #195 : 25 Ekim 2006 - 13:45:16 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...

canım bu resmi koymak istedi..nerdeyse 10 yıl öncesi..heyy gidi günler heyy
:))
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2006 - 13:49:12 Gönderen: pyroxevil »

Özlem Tekin

« Yanıtla #195 : 25 Ekim 2006 - 13:45:16 »

« Yanıtla #196 : 25 Ekim 2006 - 14:52:17 »

Çevrimdışı ÖZZüm

• Üye
  • **
  • sadece ÖZ!
resim için saol pyrox:)
bu arada bugünkü posta gazetesinde savaş ay köşesinde hokkabazla ilgili yazı yazmış..bir zamanlar köşesinde yayınladığı hikayesinden çalıntı gibi bişi olduğunu iddaa ediyor.. kendi yazdığı öyküdende kısa bi bölüm koymuş..ve bayramdan sonra hakkını mahkemede arayacağınıda eklemiş..
tamam öykü bi sihirbazın hayatını anlatıyor..belki benzer noktalarıda var ama sonuçta yüzyıllardır(tragedyalardan başlarsak) tiyatro ve lumier kardeşlerden beride sinema yapılıyor.. yanii artık işlencek farklı bi tema kalmadı aşk üzerine acı üzerine yada ne biliim başka konular üzerine kaç tane film yapıldı.. önemli olan aynı konuyu nasıl işlediğindir. ancak savaş ay bence bunu idrak edemiyor... sonuçta çıkış noktan aynı olsa bile kullandığın mekanlarla yarattığın karakterlerle bi şekilde ayrılırsın diğer senaryodaki benzerliklerle.. tutupta "Beni çok üzdün Cem Yılmaz" deyip suçlamada bulunması oldukça komik... bide yılların gazetecisi.... sen anlatırsın aynı konuyu başka bişi çıkar cem anlatır bambaşka bişi çıkar...
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2006 - 14:53:50 Gönderen: ÖZZüm »
görüşmek fazla sohbet gereksiz aslındaaa...

« Yanıtla #197 : 25 Ekim 2006 - 15:00:29 »

Çevrimdışı cyberjack

• Kurucu
resim için saol pyrox:)
bu arada bugünkü posta gazetesinde savaş ay köşesinde hokkabazla ilgili yazı yazmış..bir zamanlar köşesinde yayınladığı hikayesinden çalıntı gibi bişi olduğunu iddaa ediyor.. kendi yazdığı öyküdende kısa bi bölüm koymuş..ve bayramdan sonra hakkını mahkemede arayacağınıda eklemiş..
tamam öykü bi sihirbazın hayatını anlatıyor..belki benzer noktalarıda var ama sonuçta yüzyıllardır(tragedyalardan başlarsak) tiyatro ve lumier kardeşlerden beride sinema yapılıyor.. yanii artık işlencek farklı bi tema kalmadı aşk üzerine acı üzerine yada ne biliim başka konular üzerine kaç tane film yapıldı.. önemli olan aynı konuyu nasıl işlediğindir. ancak savaş ay bence bunu idrak edemiyor... sonuçta çıkış noktan aynı olsa bile kullandığın mekanlarla yarattığın karakterlerle bi şekilde ayrılırsın diğer senaryodaki benzerliklerle.. tutupta "Beni çok üzdün Cem Yılmaz" deyip suçlamada bulunması oldukça komik... bide yılların gazetecisi.... sen anlatırsın aynı konuyu başka bişi çıkar cem anlatır bambaşka bişi çıkar...

alacağı tepkilerden sonra bu işten vazgeçer...

« Yanıtla #198 : 25 Ekim 2006 - 15:13:50 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
alacağı tepkilerden sonra bu işten vazgeçer...
aman savas ay hep bu yollara basvurmazmı zaten...onun da gündemde kalma yolu bu..sallayın..hem bizi ve öz ü bağlamıyo ki.cem ugrassın.cem,tv de programlarda kimseyi konusturmuyo ,mahkemede de susmasın   :))

« Yanıtla #199 : 28 Ekim 2006 - 12:46:50 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
amaaaan savaşay sende yaaff..
valla sende ayrı bi tripsin heeaah... la bide teprik et yaa, bide emee saygı duy yaaww... ööf ööf.. illallah ettırdın ıyıce.. :ıy:
hey gidi günler… göz yaşım sel

« Yanıtla #200 : 28 Ekim 2006 - 12:52:20 »

Çevrimdışı ÖZZüm

• Üye
  • **
  • sadece ÖZ!
konuyla ilgili cem de açıklamada bulunmuş... savaş ABİ die susuyorum yorum yapmıcam demiş... ama savaş ay yine boş durmayıp bir düelloya çağırmış cem'i.. senaryo düellosuymuşşş adıda

« Yanıtla #201 : 28 Ekim 2006 - 13:00:37 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
konuyla ilgili cem de açıklamada bulunmuş... savaş ABİ die susuyorum yorum yapmıcam demiş... ama savaş ay yine boş durmayıp bir düelloya çağırmış cem'i.. senaryo düellosuymuşşş adıda
puahahaaahaah senaryo duellosu mu... 10 adım gıdıp arkasını donup kım once senaryosunu cekerse o kazanır.. :D :D hehe bak goruyomusun savasay da cemın tahtına gozunu dıkıyo heeaa..bayaa aespiri falan yapıyyo, yapmaya calısıyo.. hehe hehe

‘Hokkabaz’ Hollanda’da

Cem Yılmaz’ın filmi ‘Hokkabaz’, Hollanda’da gösterime girdi. Filmin dün gece başkent Amsterdam’da düzenlenen galasına, Cem Yılmaz ile birlikte yönetmen Ali Taner Baltacı, oyuncular Özlem Tekin, Tuna Orhan ve Caner Alkaya da katıldılar.

« Son Düzenleme: 29 Ekim 2006 - 12:16:26 Gönderen: Q_ZEN »
hey gidi günler… göz yaşım sel

« Yanıtla #202 : 31 Ekim 2006 - 12:42:33 »

Çevrimdışı exagg.

• Yepyeni Üye
  • *
    • Manadigital Solutions
Benim avatar resmımı sadece bir kişiye yolladım. Oda bugun sıtenın anasayfasında gozukuyor.

Cıksın soylesın bu resmı kım verdı :)

Bu resım sadece bende vardı.
"Yet, hell awaits them"

« Yanıtla #203 : 31 Ekim 2006 - 12:53:28 »

Çevrimdışı only_me

• Yepyeni Üye
  • *
fenaa sayılmazdı ama ben filmden cook canım yapısığımın gülmesiyle eğlendim ben ve diğer seyirciler de tabiki :56

« Yanıtla #204 : 31 Ekim 2006 - 13:36:24 »

Çevrimdışı exagg.

• Yepyeni Üye
  • *
    • Manadigital Solutions
Hayranlarına benden gelsin (:

"Yet, hell awaits them"

« Yanıtla #205 : 31 Ekim 2006 - 13:37:32 »

Çevrimdışı exagg.

• Yepyeni Üye
  • *
    • Manadigital Solutions

"Yet, hell awaits them"

« Yanıtla #206 : 31 Ekim 2006 - 13:38:24 »

Çevrimdışı exagg.

• Yepyeni Üye
  • *
    • Manadigital Solutions

"Yet, hell awaits them"

« Yanıtla #207 : 31 Ekim 2006 - 16:16:23 »

Çevrimdışı ÖZZüm

• Üye
  • **
  • sadece ÖZ!
alemde teksin exagg....... süper bunlarrr......

« Yanıtla #208 : 31 Ekim 2006 - 17:47:33 »

furkiii

• Ziyaretçi
çook çook güzel resimler ya..çok tatlı..=))özellikle ikinci postada baştan ikinci müthişş..=))ne güzel gülmüş ya..=))çok saol bu arada resimler için eline sağlık..=)

« Yanıtla #209 : 31 Ekim 2006 - 19:26:44 »

Çevrimdışı bu aşk fazla sana

• Aktif Üye
  • ѕσ мυ¢н ƒσя му нαρρу єη∂ιηg
harikaaa :alkıs: :alkıs:
yaLnızLIğa eLbet aLışır bedenim. . yaLnızLıkLa beLkide başa çıkabiLirim. . çok zor geLse biLe yaşar öğrenirim. .    sensizLik benim canımı acıTan. . .