Gönderen Konu: Stuka  (Okunma sayısı 1810 defa)

Stuka
« : 02 Mayıs 2005 - 14:26:00 »

Çevrimdışı stuka

• Yepyeni Üye
  • *
Sayfa gerçekten iyi hoş güzel. Neden amatör gruplara yer verilmemiş anlamadım ama neyse...

Evet grubumuzun adı STUKA. 5 yıldan beri amatör olarak devam ediyoruz. Şu ana kadar 2 demo albüm yaptık.

Adımlara Devam
Ağrısız Kulak Delinir

2004 te düzenlenen BARIŞAROCK festivalinde sahne aldık.
6 Mayıs 2005 te Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü Bahar Şenlikleri'nde sahne alıyoruz
13 Mayıs 2005 Kadirhas Üniversitesi Bahar Şenlikleri'inde sahne alıyoruz
17 Mayıs 2005 Trakya Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nde sahne alıyoruz

Ufak bi reklam yapmak gibi oldu. Ama kusura bakmayın.

http://www.turkpunk.de/upload/mp3/Stuka%20-%20Adimlara%20Devam/Stuka%20-%20Adimlara%20Devam.mp3

Bu linkte bizim mp3 bulunmaktadır.
Görüş ve eleştirilerinizi bekliyoruz. Saygılar....

NOT:
Amatör gruplara forumuzda yer veririseniz gerçekten çok sevinirim vede çok güzel olur.

Başlık Düzeltilmiştir...
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2006 - 15:16:44 Gönderen: DooMsDaY »

Özlem Tekin

Stuka
« : 02 Mayıs 2005 - 14:26:00 »

StukA
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2005 - 01:10:20 »

Çevrimdışı cyberjack

• Kurucu
merhaba

öncelikle hoş geldin

amatör gruplara şahsi olarak destek vermeye çalışıyorum web site ve barındırma olarak yardımvı olduğum insanlar var:

sitemizin frumlarını kullanabilirsiniz, önerinizi haklı buldum foruma ve dosyalar kısmına amatör gruplar için bir bölüm açacağım...

mp3lerinizi barındırmada zorluk yaşıyorsanız da size yrdımcı olabilirim

daha indirmedim parçaya dinledikten sonra yorum yapacağım

saygılar

StukA
« Yanıtla #2 : 03 Mayıs 2005 - 09:58:07 »

Çevrimdışı stuka

• Yepyeni Üye
  • *
hatta istersen sana bizim demo albümleri yolluyabilirim... adres falan verirsen...

stukamania@hotmail.com

StukA
« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2005 - 13:25:30 »

Çevrimdışı theBad

• Daimi Üye
stuka; yaptığın şey hem çok yanlış hem çok ayıp!!!

sadece cyber mı war ki ona yolluyosun? ben de isteyemez miyim? :)

aramıza hoş geldin tekrar; sadece üni. konserlerinde mi warsınız; çıktığınız bar filan yok mu ya da sahne aldığınız organizasyonlar? detaylı olarak yazarsan sewinir; dinleme şansı bulabilirim diye düşünüyorum; bir de grup üyelerini filan yazmayı unutma :)

yolunuz açık ola

Kötü Kardeşiniz...

StukA
« Yanıtla #4 : 03 Mayıs 2005 - 13:31:03 »

Çevrimdışı theBad

• Daimi Üye
ADIMLARA DEWAAAAAAAAM
ADIMLARA DEWAAAAAAAAAAAAAAAM

dewam edin bence; gerçekten parça gayet güzel; hatta dinlerken sesi açtım; annem bu nasıl müzik dedi... benim kalite anlayışım annemdir, o ne zaman beğenmese parçayı; SAĞLAMdır :)

warsa başka dinleyebileceğimiz( tyüm üyelerimizn) link; tıklarız sewe sewe...

StukA
« Yanıtla #5 : 03 Mayıs 2005 - 16:20:11 »

Çevrimdışı wernoa

• Yepyeni Üye
  • *
  • psychopath
    • http://www.ozlemtekin.biz
şarkıyı sevdim ; güzel hoş sakin ... :)

grizu tarzında ondan bide.. :lol:

hadi başarıyla kalın stuka.. :wink:
bir kadeh şarap, bir nefes duman, bir sıcak gülüş bana yeter..

StukA
« Yanıtla #6 : 04 Mayıs 2005 - 10:07:09 »

Çevrimdışı stuka

• Yepyeni Üye
  • *
web sayfamız tahminimce önümüzdeki haftalarda biter...

www.stukamania.com

grubu kısaca tanıtmak gerekirse;

vokal+solo gitar : inanç
ritim gitar (ben) : fatih
bas gitar : ahmet
davul : gökhan

grubu 1999 sonları 2000 başlangıcı o zamanlarda kurduk. grup kurulurken ilk ismi OFSAYT tı. bu zamanlarda tüneldeki laylaylom konser salonu ve bar konserleri verdik. çeşitli organizasyonlarda bulunduk. 2002 yılında ben ve ahmet askere gittik. 2003 de tekrar bir araya geldik ve şuanki ismimizle değişiklik yapıp kaldığımız yerden devam ettik ve ADIMLARA DEVAM adlı demo albümü çıkardık. 2004 de düzenlene BARIŞAROCK festivalinde sahne aldık. birçok gazete bizim hakkımızda yazılar yazdı. SAHNEYE İLK OLARAK STUKA ÇIKTI.BAZI GENÇLER STUKA'İLE ADETA KENDİNDEN GEÇTİ. şu sıralar üniversite konserimiz var. mayısın sonlarına doğru bar programı yapmaya başlıyoruz.

yeni demo albümümüz AĞRISIZ KULAK DELİNİR pazartesi günü (9 mayıs) çımış olacak. ama korsan albüm yasası çıktığı için satışa çıkaramıyoruz. yani şölee oluyo... atlas pasajında code müzik var. orda normal albüm dışında demo albümde satışa sunuluyordu... fakat bu korsan albüm ve bandrolsüz albüm satmanın yasak olduğu için code müzik artık amatör grupların demo albümünü satmıyor. bizde ya elden dağıtcaz yada mail yoluyla adrese yolluycaz.

stukamania@hotmail.com

bu arada yeni demodan bir kaç mp3...

http://www.turkpunk.de/upload/mp3/stuka_agrisiz_kulak_delinir/Stuka%20-%2053.mp3 (53)
http://www.turkpunk.de/upload/mp3/stuka_agrisiz_kulak_delinir/Stuka%20-%20enkaz.mp3 (enkaz)
http://www.turkpunk.de/upload/mp3/stuka_agrisiz_kulak_delinir/Stuka%20-%20marifet.mp3 (marifet)

StukA
« Yanıtla #7 : 04 Mayıs 2005 - 10:26:37 »

Çevrimdışı stuka

• Yepyeni Üye
  • *
mail yoluyla adrese yolluycaz derken mail adresmize adresinizi yazın kargoyla gönderelim demek istedim... birden düşündüm ulan maille nasıl yollanır diye :D

StukA
« Yanıtla #8 : 04 Mayıs 2005 - 18:13:09 »

Çevrimdışı theBad

• Daimi Üye
abi bu uzun hawa kıwamındaki 53 :lol:

abi bu ne? 53 YEŞİL GÜZEL SÜPER RİZEMİN plakası zaten :)

ya lanet yaaaa :lol: abi bak garanti dilime dolancak; ellliiiii üüüüüüüç diye dolanırım ben :lol:

şarkı harbi değişik; iyi kötü demeyim; zira ne iyi olduğunu anlayabildim ne de kötü; sadece ellliii üÜüÜüüÜüÜÇ

StukA
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2005 - 13:47:23 »

Çevrimdışı stuka

• Yepyeni Üye
  • *
6 mayısta kocaeli üniversitesinde, 7 mayıs ta çanakkale rock'n riot festivalinde sahne aldık.17 sinde trakya üniversitesinde sahne alıyoruz.
Seven sevmeyen herkese ilgi ile duyrulur..

StukA
« Yanıtla #10 : 15 Mayıs 2005 - 21:06:14 »

eski_bi_dost

• Ziyaretçi
öncelikle demonuzu dinledim güzel ama açıkca mükemmel değil güzel .biraz yaşar kurtu andırdı bana bu benim görüşüm ama ilerisi açık bir grupsunuz. umut ediyorum diyemem kesin ki eğer başka bir mani olmaz iste anlaşmazlık yada bir kişinin ben önplanda olacam diğerek solo çalışmalara başlamaz veya ölüm olmaz ise muhakkak sizi dahada ilerde göreceğimizi söyleye bilirim.  
     bunu meslek tecrübeme ve müziğin içersinde olmam nedeniyle rahatlıkla söyleye bilirim..

StukA
« Yanıtla #11 : 16 Mayıs 2005 - 18:00:05 »

Çevrimdışı stuka

• Yepyeni Üye
  • *
Tut elimizden o zaman.. :wink:

Ynt: StukA
« Yanıtla #12 : 28 Ocak 2006 - 10:15:38 »

Çevrimdışı stuka

• Yepyeni Üye
  • *
aşağıdaki linklerde bizim full demo albüm bulunmaktadır...

2004 - Adımlara Devam : http://rapidshare.de/files/11030248/Ad_mlara_Devam.rar.html

2005 - Ağrısız Kulak Delinir : http://rapidshare.de/files/11033073/A_r_s_z_Kulak_Delinir.rar.html

« Yanıtla #13 : 28 Ocak 2006 - 11:26:37 »

Çevrimdışı mg2

• Deneyimli Üye
    • Radyo Genc18
bende mi bir sorun var anlamadım linklerin bir kısmını her tıklamam da yükleme yapılamıyor ne flashtan nede normal yüklemelerden bir bakarsanız sevinirim!!!
aquí se queda la clara la entrañable transparencia de tu querida presencia comandante che guevara

« Yanıtla #14 : 31 Ocak 2006 - 10:24:54 »

Çevrimdışı stuka

• Yepyeni Üye
  • *
flashget kullanma... onun için indiremiyorsun... rapidshare.de yi biliyorsundur... kotalı... biri indirdiği zaman 7 saat sonra tekrar download yapabilirsin... sana o denk geliyo sanırım... neyse msn adresini ekledim mg2... bi şekilde msn den yollarım şarkıları