Gönderen Konu: Nirvana  (Okunma sayısı 13468 defa)

Ynt: NirVanA
« Yanıtla #45 : 19 Şubat 2006 - 15:34:00 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
Kurt Cobain hayatı yeniden beyaz perdeye taşınıyormuş arkadaşlar. 2006 nın sonbaharını bekleyin :D :D :D :D
Biraz işin magazini olacak ama çok ilginç geldi ve paylaşmaya değer gördüm :D :D :D
Kurt Cobain’in 13 yaşına basan kızı Francis Bean Cobain anne ve babasını izlediği yolu tercih etmeyip farklı müzik türlerine ilgi duyuyormuş arkadaşlar mesela Mariah Carey dinliyormuş küçük Cobain… Aaa derslerinde gayet başarılıymış :D ve hanım hanımcık giyinmeyi seviyormuş…  :ıy:
Biz kaybolduk sen kaybolma Francis :D :D :D Gerçi ben hayatımdan memnunum ama…….  :D
      ▌▐

Özlem Tekin

« Yanıtla #45 : 19 Şubat 2006 - 15:34:00 »

« Yanıtla #46 : 22 Şubat 2006 - 18:15:44 »

Çevrimdışı LOseR

• Üye
  • **
kurt' ün kemikleri sızlıyodur yaaa öle bi adamın kızı yaa yazık vala ben daa hiç görmedim yaw ı kızı bi göresim var bulym bare güzelmimiş bakalım babası yakışıklıdı ne de olsa=)))
heavy metal or no metal at all
wimps and posers
leave the hall
heavy metal!!!

« Yanıtla #47 : 26 Şubat 2006 - 21:43:00 »

m_akin_e

• Ziyaretçi
Kurt Cobain hayatı yeniden beyaz perdeye taşınıyormuş arkadaşlar. 2006 nın sonbaharını bekleyin :D :D :D :D
Biraz işin magazini olacak ama çok ilginç geldi ve paylaşmaya değer gördüm :D :D :D
Kurt Cobain’in 13 yaşına basan kızı Francis Bean Cobain anne ve babasını izlediği yolu tercih etmeyip farklı müzik türlerine ilgi duyuyormuş arkadaşlar mesela Mariah Carey dinliyormuş küçük Cobain… Aaa derslerinde gayet başarılıymış :D ve hanım hanımcık giyinmeyi seviyormuş…  :ıy:
Biz kaybolduk sen kaybolma Francis :D :D :D Gerçi ben hayatımdan memnunum ama…….  :D

açıkçası,, bunu anlamadım,, rock müzik dışındaki müzik türleri bir hata mı,, her insan farklıdır ,, açıkçası garipsedim bu açıklamayı,,

« Yanıtla #48 : 27 Şubat 2006 - 23:36:45 »

Çevrimdışı LOseR

• Üye
  • **
öle bişe dememişki zaten  ona da kurt ve courtney ninin kızları olduu için garip glmş
heavy metal or no metal at all
wimps and posers
leave the hall
heavy metal!!!

« Yanıtla #49 : 03 Mart 2006 - 12:52:43 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye

açıkçası,, bunu anlamadım,, rock müzik dışındaki müzik türleri bir hata mı,, her insan farklıdır ,, açıkçası garipsedim bu açıklamayı,, 

Hata olduğunu söylemedim ben, niye anlamak istediğiniz şeyi anlıyorsunuz... sadece anne ve babasının bi zamanlar dünya çapında ses getirdiği müzik türünün tam tersi bi müzik türüne ilgi duyması ilginç geldi sende de ilginç değil mi ?? Kesinlikle bir hata olarak görmüyorum insan dinleyeceği müzik konusunda özgürdür tabi ki... Zaten hata olarak görseydim bunu belirtirdim ama böyle bir sunumum yok...  :laylaylay:
      ▌▐

« Yanıtla #50 : 03 Mart 2006 - 12:59:37 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
1.   Turnaround                               
2.   Love Buzz
3.   Dumb
4.   Sliver
5.   Molly’s Lips
6.   Sun Of A Gun
7.   Been A Son
8.   Rape Me
9.   Very Ape
10. Floyd The Barber
11. Blew
12. Smell Like Teen Spirit
13. About A Girl
14. Polly
15. Heart Shaped Box
16. Negative Creep
17. Very Ape
18. Drain You
19. Lounge Act
20. On A Pain
21. Tourette’s
22. Something In The Way
23. Where Did You Sleep Last Night

İşte dinlemekten sıkılmadığım şarkıları….. Biraz fazla oldu ama idare edin ;)
Hiç dinlemeyenlere en azından bu şarkıları dinlemelerini önerebilirim..
      ▌▐

« Yanıtla #51 : 03 Mart 2006 - 23:55:07 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
adamım doomsday listene bayıldım :wink:ama iki parçayı göremedim biri lıthıum, dieride terrıtorrıal pıssıngs çok sağlamdır herikiside. hep şunu düşünmüşümdür özlem ve dolares aynı sahnedeler ve terrıtorrıal pıssıngs i böğüre böğüre söölüolar, manıak olurdu yaa bence :wink:

benim için nırvananın eni parçası somethıng ın the way dir resmen dibine vurmuşlar karamsarlığın bu parçada
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #52 : 05 Mart 2006 - 18:11:28 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
Dostum sorma yaa çok parça çıkarttım listeden haklısın evet onlşarda güzel
Benim içinde en iyi parçası  "Smell Like Teen Spirit" bu parça avrupada en çok gösterilen (tabi MTV kanalında) klip olarak gines  :höö: :dill rekorlar kitabına girecek kadar gösterilmiş  :D

Karamsar 80'li gençliği heeey  heyyy  :D :D
      ▌▐

« Yanıtla #53 : 05 Mart 2006 - 18:18:56 »

Çevrimdışı shafuck

• Aktif Üye
  • görünüş3 aldanma!!!
hepsine katılıyorum ama eklemek istiyorum  :hı:
come as you are / all apologies / the man who sold the world / lake a fire...  :23:
kısaca hepsi desem daha kolay olacaktı ama... :wink:
TH3 FRAG!L3 ART OF 3X!ST3NC3...               
'n3fr3t3 s3vg!d3n daha fazla güv3n!yorum' DED! Ş3YTAN 'çünkü onun saht3s! olmuyor'
'!nsan k3nd!n! kayb3tm3d3n tanrıyı
tanrıyı kayb3tm3d3n k3nd!n! bulamaz'

« Yanıtla #54 : 05 Mart 2006 - 23:37:54 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin

Karamsar 80'li gençliği heeey  heyyy  :D :D
[/quote]

abi napıım sevemiorum neşeli şarkıları yaa: :ı-ı:

ahanda  dinlicem şimdi  somethıng  ın the way şarkısını, şişe e..f..s i de açmışım zaten :wink:

samtiiiiingg endı veeeeyyyy hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :huh:
I\'m going slightly mad

Ynt: Nirvana
« Yanıtla #55 : 24 Mart 2006 - 00:01:14 »

m_akin_e

• Ziyaretçi
KURT COBAIN’I KENDİ AĞZINDAN DİNLEMEYE HAZIR MISINIZ?
Grunge akımının en önemli gruplarından biri olan Nirvana’nın; ölümüyle sonuna neden olan Kurt Cobain’in hayatı yeniden beyaz perdeye uyarlanıyor. En kapsamlı Nirvana biyografisi olarak gösterilen “Come As You Are”ın yazarı, gazeteci Michael Azerrad’ın Aralık ’92 ve Mart ’93 tarihleri arasında Kurt Cobain ile gerçekleştirdiği röportajlar belgesel olarak tasarlanan söz konusu filmin temelini oluşturuyor.

Cobain toplam 25 saat uzunluğundaki röportajlarında Nirvana’nın oluşumundan ziyade, kendi hayatını ve ilgilendiği pek çok farklı şeyi dile getirmiş. Yani bu belgeselin anlatıcısı Kurt Cobain’in ta kendisi olacak.
Çok doğru ve tatmin edici bir iş çıkaracaklarını söyleyen yönetmen AJ Schnack, belgeselin müziğinin Nirvana şarkıları yerine Kurt Cobain’i etkileyen gruplardan sağlanacağını da belirtiyor. Adı henüz belirlenmeyen yapımda diğer Nirvana üyeleri yer almayacaklar. Filmin 2006 sonbaharında seyirci ile buluşması bekleniyor.

« Yanıtla #56 : 04 Nisan 2006 - 18:27:24 »

Çevrimdışı keane

• Deneyimli Üye
  • what if god was one of us
Nirvana'nın yayın haklarının yüzde 25'i satıldı
.....grubun yayın haklarının yüzde 25'i Cobain'in eşi Courtney Love tarafından satıldı.
Kimin, kimin bu sessiz eller
Mor halkalı yaralı gözler

« Yanıtla #57 : 09 Nisan 2006 - 00:39:42 »

Çevrimdışı ceren

• Deneyimli Üye
  • özgürlüğün çürümüş cesedini gömdük
    • jerenyum başkan
8  nisan 1994  kurt cobain öldü    bunu sölemek  için sanırım  38' geç kaldık  bir gün geçte  olsa   dün ölüm yıldönümüydü ve bunu kiimse yazmamış  bunun için üzüldüm en azından konuyu  açanın bildirmesi  gerekirdi

Bütün meyvelerin çileklerle aynı zamanda olgunlaştığını hayal eden kişi üzüm konusunda hiçbir şey bilmiyor demektir.

« Yanıtla #58 : 09 Nisan 2006 - 16:47:52 »

Çevrimdışı shafuck

• Aktif Üye
  • görünüş3 aldanma!!!
haklısın bende yazmak isterdim daha yeni girdim siteye...  :cry1:
aslında 4 nisan'da öldü ama... :ehem:

unutmadık hala daha dinliyoruz eminim bu onu unutmayacaıımızın kanıtı olmuştur...  :wink:
TH3 FRAG!L3 ART OF 3X!ST3NC3...               
'n3fr3t3 s3vg!d3n daha fazla güv3n!yorum' DED! Ş3YTAN 'çünkü onun saht3s! olmuyor'
'!nsan k3nd!n! kayb3tm3d3n tanrıyı
tanrıyı kayb3tm3d3n k3nd!n! bulamaz'

« Yanıtla #59 : 09 Nisan 2006 - 17:00:53 »

Çevrimdışı değmez

• Deneyimli Üye
bende 4 nisan biliorum neyse gerçekten süper şarkıları hala dinlenio gerçekten dinlenmeyede devam edecek toprağı bol olsun...
HaYAt AdLı BeLgEsElDe SüRüNgEn RoLünDeYim