Gönderen Konu: Nirvana  (Okunma sayısı 13483 defa)

Ynt: Nirvana
« Yanıtla #75 : 23 Mayıs 2006 - 19:09:32 »

Çevrimdışı ilyadda

• Üye
  • **
keşke kurt cobain hala olsaydı...
..........hayat o kadar zor mu??..........
  .....atılır mıyız oyundan benzemezsek onlara???......

Özlem Tekin

« Yanıtla #75 : 23 Mayıs 2006 - 19:09:32 »

« Yanıtla #76 : 23 Mayıs 2006 - 19:14:51 »

Çevrimdışı fatos

• Aktif Üye
  • Tanış sende ÖZ'ünle,gerçek senle!Ö Z & T H E O Z Z
buara bence athena nirvanın breed şarkısnı güzel yapmış zaten karısından da izin almıslar sanırım
... and, England again!!
University of Warwick

« Yanıtla #77 : 07 Haziran 2006 - 22:03:48 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
buara bence athena nirvanın breed şarkısnı güzel yapmış zaten karısından da izin almıslar sanırım

ya şarkının türkçe adı  nedir  fatoş ? merak ettim şimdi, breed deli bişarkıdır  çünkü ,

bu arada rape me bnmde favorilerim arasındadır, acayip kanırtıcı bi parça bence rape me.
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #78 : 08 Haziran 2006 - 19:02:08 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye

ya şarkının türkçe adı  nedir  fatoş ? merak ettim şimdi, breed deli bişarkıdır  çünkü ,

bu arada rape me bnmde favorilerim arasındadır, acayip kanırtıcı bi parça bence rape me.

Athena'nın yaptığı şarkının ismi sanırım "İT" olması lazım kardeşim... Breed'in türkçe karşılığını soruyosan eğer "Soy" anlamında kullanılıyo olması lazım şarkıda
      ▌▐

« Yanıtla #79 : 18 Haziran 2006 - 23:39:24 »

Çevrimdışı ceren

• Deneyimli Üye
  • özgürlüğün çürümüş cesedini gömdük
    • jerenyum başkan
keşke kurt cobain hala olsaydı...
iş işten geçti  bu biazda  keşke michael jackson beyaz olsaydı gibi  bişi olmuşş
  kurt un yaşamasını bende çok isterdiimm

Bütün meyvelerin çileklerle aynı zamanda olgunlaştığını hayal eden kişi üzüm konusunda hiçbir şey bilmiyor demektir.

« Yanıtla #80 : 26 Haziran 2006 - 21:14:27 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
ya nası güzel bi parçadır bu rape me , bi dinlemeye başladımmı resmen tribe bağlıo beni ... :23: özellikle en sonundaki kurt un bağırışı bitirio beni..

Rape me
Rape me, my friend
Rape me
Rape me, again
Im not the only one

Hate me
Do it and do it again
Waste me
Rape me, my friend

Im not the only one

My favorite inside source
I'll kiss your open sores
Appreciate your concern
Youll always stink and burn

Rape me
Rape me, my friend
Rape me
Rape me, again

Im not the only one
Rape me!
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #81 : 28 Haziran 2006 - 14:06:04 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
Silver klibindeki kırmızı çizikli :dill kazağına hastayım... Gerçi ben "Kurt Cobain"in varlığına hastayım... Evet keşke aramızda olsaydı :cry1:
      ▌▐

« Yanıtla #82 : 12 Temmuz 2006 - 05:08:28 »

Çevrimdışı ceren

• Deneyimli Üye
    • jerenyum başkan
 ya nirvana dan başka ben,i etkileyen müzik yok gibi  belkide kurt ün ölmüş olmasından kaynaklanıodur bu ...amam geçekten  nirvana müziğiine yakın bi  grup ta dinlemedim daha

Bütün meyvelerin çileklerle aynı zamanda olgunlaştığını hayal eden kişi üzüm konusunda hiçbir şey bilmiyor demektir.

« Yanıtla #83 : 12 Temmuz 2006 - 23:25:06 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
ya nirvana dan başka ben,i etkileyen müzik yok gibi  belkide kurt ün ölmüş olmasından kaynaklanıodur bu ...amam geçekten  nirvana müziğiine yakın bi  grup ta dinlemedim daha

ceren bajım inan bana dinleyemezsinde nirvananın verdii tadı vericek başka bi grup, nedeni bence kurt un ölmesinden ziyade, nirvananın yaptıı müziin  daha önce yapılmamılş olmasıdır yani ilk onlardan dinledik ööle bi tarzı, punksa eğer yaptıkları  belki o güne kadarda punk yapılıodu ama bööle deildi yaf bu adamlar cidden farklıydılar ve bence ilk olmaları onları bukadar sevdiren....
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #84 : 13 Temmuz 2006 - 17:27:13 »

erkan8

• Ziyaretçi
soylenecek tek soz efsane....

« Yanıtla #85 : 13 Temmuz 2006 - 22:04:10 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
ceren bajım inan bana dinleyemezsinde nirvananın verdii tadı vericek başka bi grup, nedeni bence kurt un ölmesinden ziyade, nirvananın yaptıı müziin  daha önce yapılmamılş olmasıdır yani ilk onlardan dinledik ööle bi tarzı, punksa eğer yaptıkları  belki o güne kadarda punk yapılıodu ama bööle deildi yaf bu adamlar cidden farklıydılar ve bence ilk olmaları onları bukadar sevdiren....

Katılmamak elde deil... Noltasına virgülüne kadar katılıyorum kardeşim :dill hehe

Ve başlangıcının Nirvana olduğu kabul edilen "Grunge" müzik türü ortaya çıkmıştırki bu müzik türünün en parlak dönemide zaten 1991-1994 yılları arasında olmuştur çünkü grubun Nevermind albümünün çıkış tarihi 91 sonbaharıydı... Bu albüm dünyayı sarsan albümdür... ( grunge = Dağınık )
      ▌▐

« Yanıtla #86 : 05 Ağustos 2006 - 18:06:28 »

Çevrimdışı ceren

• Deneyimli Üye
    • jerenyum başkan

ilk olmalarının yanı sıra onlardan sonra da  bu  tarzda mözik yapan olmadı  denebilir   
silver chair ın denemelerini saymazsak tabee

« Yanıtla #87 : 05 Ağustos 2006 - 19:26:34 »

Çevrimdışı gothic_angel

• Üye
  • **
babac gruplardan bitanesi nirvana ve ayrıca sarkılarıda çok güzel :yeehu :yeehu
Yolum Uzun Gör Güzelim
Vakit Doldu Ben Gideyim
 Küçük Yasta Ağlar Oldum
Fırtınamsın Benim
 Sen Estikçe Ben Titrerim

« Yanıtla #88 : 07 Ağustos 2006 - 13:50:46 »

cansu

• Ziyaretçi
şimdi benim bu grupla tanışmam hepinizinkinden farklı . . .bundan bir kaç yıl önce bir araştırma yapıyordum . . .budizm le ilgili. . . açıkçası çok kapsamlı bir araştırmaydı . . .internette her türlü bilgi mevcuttu ama ben ve arkadaşlarım bununla yetinmeyip istanbulun tüm özel ve genel kütüphanelerini alt üst ettik ( not insana neler yaptırıyor  :dill ) sonra budizmin en üst makamınin nirvana(dünyevi şeylerden kurtulma,sonsuz acı ve insanın insani istek ve duygularını körertmesi) olduğunu öğrenince bunun üzerine yoğunlaştık . . . sonra ben nette araştırma yapıyorum nirvana yazıp . . .karşıma Seattle çıkışlı ünlü bir müzik grubu çıkıyor . . . sonra merak edip dinlemeye başladım . . . acaba grubun ismiyle yaptıkları müziğin ne alakası var diye düşündüm . . . ama çok sık dinleyince şunu anlıyorsunuz bu grup insanı gerçekten NİRVANAya ulaştırıyor . . . :alkıs:

« Yanıtla #89 : 24 Eylül 2006 - 13:29:39 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
Kurt "Nevermind" da yer alan "Something in the way" adlı şarkıyı evden ayrıldığı dönemde arada bir altında uyuduğu köprüye ithafen yazmış arkadaşlar...
      ▌▐