Gönderen Konu: Nirvana  (Okunma sayısı 13452 defa)

Ynt: Nirvana
« Yanıtla #120 : 22 Nisan 2007 - 17:39:05 »

Çevrimdışı loserhaswon

• Yepyeni Üye
  • *
  • Gerçek "yalanların" türevidir..
Söyleyemiyorum bir şey..Dilimin ucuna kadar gelip geri kaçıyor kelimeler..Aklıma gelen tek şey benim yaşama nedenim oldukları...

ve Kurt duyuyorsun biliyorum..Sonunda anlayabiliyorum seni....
Kurt Cobain--Kafası karışık bir idol

www.buzfan.net

Özlem Tekin

« Yanıtla #120 : 22 Nisan 2007 - 17:39:05 »

« Yanıtla #121 : 06 Mayıs 2007 - 12:16:08 »

Çevrimdışı gulyabaniyim_ben

• Deneyimli Üye
  • Manyaqqqq.......
lake of fire
favori şarkım
kalpleri kırarak değil, kazanarak hükmetmek isterim...
                                                                         M.Kemal ATATÜRK

« Yanıtla #122 : 06 Mayıs 2007 - 12:49:26 »

½gamze½

• Ziyaretçi
i smell sex and candy :D:D marijuana ve tabiki rape me başta olmak üzere hepiciiii :D

« Yanıtla #123 : 10 Mayıs 2007 - 03:33:25 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
 rape me  dinlediim en marjinal sözlere sahip şarkılardan biridir..umarım şarkıdaki ırza geçme olayını sex ile alakalı  algılayan arkadaş yoktur aramızda :)))

rape me, my friend
   ırzıma geç arkadaşım
rape me again
   yeniden ırzıma geç
i`m not the only one
   bir tek ben değilim
do it and do it again
   yeniden ve yeniden yap
waste me
   harap et beni
taste me, my friend
   tadıma bak arkadaşım
my favorite inside source
   en sevdiğim iç kaynağım
i`ll kiss your open sores
   açık yaralarını öpeceğim
appreciate your concern
   ilgine minnettarım
you`ll always stink and burn
   her zaman kokacak ve yanacaksın
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #124 : 24 Ekim 2007 - 09:40:16 »

furkiii

• Ziyaretçi
Nirvana denince akla gelen efsane isim Kurt Cobain'in hayatı film oluyor.

Charles R. Cross tarafından yazılan Kurt Cobain biyografisi Heavier Than Heaven: A Biography of Kurt Cobain'den uyarlanarak çekilecek filmde, prodüktör koltuğunda hiç de yabancı olmadığımız bir isim oturuyor: Courtney Love.

Courtney Love'ın da filmde rol alacağı şimdilerde merak konusu.

kaynak : mtv..

« Yanıtla #125 : 01 Kasım 2007 - 11:04:04 »

Çevrimdışı sade

• Deneyimli Üye
kitapları yasamının film olması etkisi daha uzun sürecek..grunge dinlememe sebep grup
seviyorum lanet olsun ki bu grubu seviom
hepsi buyum

« Yanıtla #126 : 04 Şubat 2008 - 12:10:13 »

Çevrimdışı d-she seyhtan

• Üye
  • **
Kurt Cobain
(doğumu 20 Şubat 1967 - ölümü 5 Nisan 1994)
baharın en güzel ayı; nisan, küçük bir kasaba; seattle.. koşuşan insanlar, yankılanan gökyüzü, daralan hava, sessizliği delen çığlıklar, genç bir beden, atmayan kalp, durmuş nefes, genç bir adam, güzel bir yüz, ve baharın en güzel zamanı; nisan...

aklımızda hep o en çekici tavırları, dağınık sarı saçları, buz mavisi gözleri kalacak elbet! eşsiz bir portreydi kurt cobain'inki çünkü.

ve "ölüm" denen soğuk kelime, tek bir hamlede darmadağın etmeye yetiyor her şeyi. kafada infilak eden bir av tüfeği ne kadar masumiyet, güzellik bırakırsa bir ölümlünün fiziksel görünümünde, kurt cobain'de de öylesi bir tahribat olmuştur muhtemelen. görmedik, bilmiyoruz. iyi ki de görmedik ve de hala bilmiyoruz. ölümün, gerçekçi olmak gerekirse, romantik hiçbir yanı yok maalesef. aşkı için kendini denize atan bir kızın güzel bedeni şişip morlaşacak ve iğreti bir görüntü alacaktır en nihayetinde. ya da kendini asmış birinin boyundan yukarısı önce morarıp sonra kararacak, gözleri pörtleyecek, ve korkunç bir ifadeye bürünecektir suratı.. tatlı bir haykırışla başlayan hayat, hiç bir zaman romantik son'la bitmeyecektir ne yazık ki..

kurt cobain'in trajik ölümü, aklıma shakespeare'in romeo'sunu getiremiyor özetle.. kafamda her canlandırdığımda onu o halde; kafası, beyni dağılmış, o güzel gözleri yok olmuş, sarı saçları kanla beraber her yere saçılmış biçimde; hayatı sorgulamaya, insanlığımdan hafif hafif tiksinmeye, hatta uzaklaşmaya başlıyorum. ve ne olursa olsun diyorum kendi kendime, onu pes etmeye, "çaresizce" hayatı sonlamaya götürecek, her ne kadar buna değmese de, muhakkak önemli bir şey olmalıdır diye..

anca öyle rahatlıyor ruhum...   
                                                                          (alıntıdır)

« Yanıtla #127 : 04 Şubat 2008 - 12:13:48 »

Çevrimdışı Go_To_Hell

• Üye
  • **
    • wwww.slayerfan.org
sevmezdim kendisini eroinman birisiydi
benimle cehenneme gelecek kurban arıyorum

« Yanıtla #128 : 04 Şubat 2008 - 12:21:04 »

Çevrimdışı d-she seyhtan

• Üye
  • **
Kurt Cobain Hakkındaki Ölüm Teorileri

* Kurt Cobain'in kanında bulunan eroin miktarı, bir insan bünyesinin kaldırabileceği miktarın tam üç katı.Bu kadar eroini alan bir insanın elindeki tüfekle kendini vurmasının imkân ve ihtimali YOK. Zira şırıngayla vurulan eroin etkisini anında gösteriyor ve de Cobain'in namlı bir eroinman olmasının vücut direncini artırmış olması gibi bir açıklamanın da hiçbir mantıki dayanağı yok. Böylesi yüklü miktarlara vücudun 'alışmış' olması bir ihtimal söz konusu değil. Eroin öyle bir maddedir ki, herkesi eşit süratte ve etkide vurabiliyor.
* Cobain'in parmak izleri, etrafında bulunan hiçbir eşyanın üstünde ve de kendini vurmak için kullandığı savlanan Tüfeğin üstünde, bulunamıyor.
* Bir insanı üç kez hayatınını sonlandırıcak dozu bünyesine şırınga edeni tüfeği kullanabilmesinin imkânsızlığı bir yana, niye bunu yapsınki zaten öleceği garanti olduğu halde !
* En önemli olan olaylardan biride Kurt Cobain'in Kredi kartının bulunmaması ve Cobain'in öldürülişünden 2 saat sonra kredi kartıyla 49 dolarlık çiçek yollamaya çalışmış bulunması. Kart kimlerin eline geçmişti ve nasıl geçmişti
* Yanında bulunan intihar notunun, son dört - beş satırının ve mektubun başındaki 'Boddah' kelimesinin (Cobain'in çocukken yarattığı hayali arkadaşın ismi) başka bir el tarafından yazılmış olduğunun (daha sonra ünlü bir televizyon programının ödediği ücretler karşılığında) konunun en mahir uzmanlarınca saptanmış bulunması da, başka bir tuhaf hakikat.

Zira 'Lütfen devam et Courtney. Frances için. Hayat, bensiz çok daha kolay olacak. Seni seviyorum. Seni seviyorum' tarzı başka bir el tarafından karalanmış olduğu iddia edilen satırlar olmasa, mektup bir intihar mektubundan ziyade, müzik endüstrisine veda mektubunu andırıyor.

* Nick Broomfield'in yapmış olduğu 'Kurt&Courtney' belgeseline konuşan 22 yaşındaki bir dadının, Cobain'lerin yanında çalışmayı Courtney'in mütemadiyen Kurt'un vasiyetnamesinden bahsetmesinden bezdiği için, bıraktığını anlatması da kayda değer tabii.

* Zira son zamanlarında Kurt'un Courtney'den ayrılmak istediğine ve Courtney'i çıkararak yeni bir vasiyetname hazırlattığına dair de ciddi iddialar var.

* Courtney'in kendisine Kurt'u öldürmesi karşılığında 50 bin dolar önerdiğini anlatan, şahitleri olan, Amerika'daki en mühim polygram uzmanının iki testinden yüzde 99.8 gibi sonuçlarla geçmiş bulunan Eldon Hoke'un, Broomfield'in belgeseline konuştuktan 8 gün sonra esrarengiz bir tren kazasıyla ölmüş olması!

« Yanıtla #129 : 15 Mart 2008 - 01:39:11 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
ooff.. haticeyi çok karıştırıyolar.. netice de ölmüş mü ölmüş... :puff: :hıh:
hey gidi günler… göz yaşım sel

« Yanıtla #130 : 08 Nisan 2008 - 13:08:27 »

furkiii

• Ziyaretçi
nirvana'nın mtv unplugged kayıtlarını daha yeni dinleyebildim (biliyorum oldukça geç oldu..:D )..kesinlikle arşivde tutulması gereken bir çalışma olduğunu söyleyebilirim..akşam kahveni alıp kitap okurken harika gider sanıyorum ve uygulamasını da yapmayı düşünüyorum bunun..=)

« Yanıtla #131 : 08 Nisan 2008 - 18:59:30 »

Çevrimdışı amanda

• Özcü
nirvana'nın mtv unplugged kayıtlarını daha yeni dinleyebildim (biliyorum oldukça geç oldu..:D )..kesinlikle arşivde tutulması gereken bir çalışma olduğunu söyleyebilirim..akşam kahveni alıp kitap okurken harika gider sanıyorum ve uygulamasını da yapmayı düşünüyorum bunun..=)

Ben yaptım.. Hem de aynısını.. Kessinlikle harika oluyor!!

MTV Türkiye'de zaman zaman çıkıyor. Ben 2 kez denk geldim hem de baştan sona..

« Yanıtla #132 : 08 Nisan 2008 - 20:00:42 »

furkiii

• Ziyaretçi

Ben yaptım.. Hem de aynısını.. Kessinlikle harika oluyor!!

MTV Türkiye'de zaman zaman çıkıyor. Ben 2 kez denk geldim hem de baştan sona..

o zaman hemen gerçekleştirmeye bakayım ben de..:D

mtv türkiye'de ben de bir kaç kez denk gelmiştim ama tam olarak hiç dinleyememiştim,baştan sona dinleyince masal gibi geliyor;beynini,ruhunu dinlendiriyor insanın adeta..=)

« Yanıtla #133 : 09 Nisan 2008 - 19:57:47 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
bu ayki Blue Jean dergisi özel Nirvana kitapçığı veriyor..grupla ilgili herseye ulasabileceğiniz bi kitap...
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #134 : 03 Mayıs 2008 - 15:00:46 »

Çevrimdışı hiperaktif

• Deneyimli Üye
  • nasihat kesmez bizi,bize tecrübe gerek!
Kurt'a aşığım ölmüş bile olsa...
Beni Yakan Aşkın kurşun mu?
Denizde Yediğim vurgun mu?
Ben Aşık Olmazdım Ama Senin Aşkın Bir Başka...