Gönderen Konu: Dağları Deldim  (Okunma sayısı 18349 defa)

Ynt: Dağları Deldim
« Yanıtla #135 : 21 Kasım 2024 - 23:40:00 »

Çevrimdışı ozlem_tekinfc

• Yepyeni Üye
  • *
Şarkıyı yeni Derimod reklamında kullanmışlar, söz müzik Özlem'in olduğuna göre demek ki hala iletişimde ajanslarla :)

https://youtu.be/bNf3PVezvBI?si=diHbFjw6iwCDs2ht
Güzel olmuş keşke özz'ün şarkıları reklamlar dışında film-dizilerde de kullanılsa çok güzel olurdu(söz-müzik kendisine ait olanlar)
Hayat Kaf dağının ardında...

Özlem Tekin

« Yanıtla #135 : 21 Kasım 2024 - 23:40:00 »

« Yanıtla #136 : 28 Mart 2025 - 01:11:50 »

Çevrimdışı evrenavid

• Yepyeni Üye
  • *
hala yaşayan varsa birşey soracaktım

ben yıllar sonra dağları deldim şarkısının 2002'de yapıldığını öğrenince çok şaşırmıştım...ben daha 90lar zannediyordum, tarkan kuzu kuzu çıkarmış, newyorkta binalar çökmüş....hala dağları deldim yazılmamış...kafam basmadı

sonra alıştım tamam ben lise 1'in sonundayken şarkı çıkmış işte

bu akşamda çok garip bir anımsama geldi kafama...şöyle oldu, kuzuların sessizliği filmini izledim, sonra wikipediadan 3.filminin ismini görünce kafamda şimşekler çaktı....anthony hopkins izleyecem diye gittiğim red dragon filmini sinemada ön sıralardan izlediğim an aklıma geldi :--) birden 2002'ye döndüm, özlem ablanın ne kaydı varsa kafamda bir klip anımsadım, patikada yürüdüğü ve kız başıma dediğini anımsadım...ben ne hatırladım ya...acaba başka klibi mi? dağları deldimin başka versiyonu mu? noluyor olum

« Yanıtla #137 : 28 Mart 2025 - 02:56:13 »

Çevrimdışı evrenavid

• Yepyeni Üye
  • *
hafızam geliyor:

çözebildiğim kadarıyla, ben ortaokullardayken, bahar klibini izlemişim...

« Yanıtla #138 : 13 Nisan 2025 - 21:41:37 »

Çevrimdışı MFO

• Yepyeni Üye
  • *
hala yaşayan varsa birşey soracaktım

ben yıllar sonra dağları deldim şarkısının 2002'de yapıldığını öğrenince çok şaşırmıştım...ben daha 90lar zannediyordum, tarkan kuzu kuzu çıkarmış, newyorkta binalar çökmüş....hala dağları deldim yazılmamış...kafam basmadı

sonra alıştım tamam ben lise 1'in sonundayken şarkı çıkmış işte

bu akşamda çok garip bir anımsama geldi kafama...şöyle oldu, kuzuların sessizliği filmini izledim, sonra wikipediadan 3.filminin ismini görünce kafamda şimşekler çaktı....anthony hopkins izleyecem diye gittiğim red dragon filmini sinemada ön sıralardan izlediğim an aklıma geldi :--) birden 2002'ye döndüm, özlem ablanın ne kaydı varsa kafamda bir klip anımsadım, patikada yürüdüğü ve kız başıma dediğini anımsadım...ben ne hatırladım ya...acaba başka klibi mi? dağları deldimin başka versiyonu mu? noluyor olum

Selam ben yaşıyorum  :D