Gönderen Konu: Metallica  (Okunma sayısı 27846 defa)

Ynt: Metallica
« Yanıtla #120 : 24 Eylül 2006 - 16:04:37 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye

Black Album'de sıkça görülen "Yılan", "Don't Tread On Me" lafının da esin kaynağı olan, "Culpepper Minute Men" bayrağından geliyor...

http://www.history.villanova.edu/centennial/js1l.htm
      ▌▐

Özlem Tekin

« Yanıtla #120 : 24 Eylül 2006 - 16:04:37 »

« Yanıtla #121 : 22 Ekim 2006 - 10:19:04 »

Çevrimdışı metallıca

• Yepyeni Üye
  • *
  • GIMME FUEL GIMME FIRE GIMME THAT WHICH I DESIRE
Yerı gelır kucuk bır klup konseı de ıze buyuk haz verebılır ancak kım ne derse desın bır METALLICA konserı dev bır prodksyonu ızlemek daıma hayatınızın en guzel anları arasında yer alır bu öyle bır sovdur kı orada herkesı bır sekılde yakalar ıcıne alır egendırır tam bıttı sanılırken yenıden baslar evet her seyı caldılar artık bıttı bak gıttıler derken patlayan mayınlar havaı fıseklere donusur ve ONE  baslar gokyuzu aydınlanır o ısıklar suratınızdakı gulumsemeye yansır oturur akustk gıtarıyla james  bakarsınız some kınd monster da anlatılaları dusunursunuz orada olmanın bu adamlar ıcın ne ıfade ettıgını daha ıı anladıgınızı hıssedersınız sız böyle muzıge kapılmıs gıderken dev ekranda james ın koca goruntusune bakarken o calmayı bırakmadan tek elıyle havada bı sınegı kapıp kahkaha atar sız koparsınız yaklasık 60 bın kısı buradadır herkes mutlu ve coskulu james sureklı seyırcıyle ıletısım halınde oları bu sova davet eder GİMME M! :alkıs:GIMME E! :alkıs:GIMME T! dıyerek kek seyırcıye METALLICA dedıtcek sanırsınız M-E-T-A-L den sonra sarkı gırer GIMME FUEL GIMME FIRE GIMME THAT WHICH I DESIREdaha sonradev ekranda bıyazı gecer 2.5 saat surer konser ve ıste o sarkı nothıng ele matters a sızı davet eder havaı fısek geceyı aydınlatıp sondugu anda Eeeeexıt lıght!!!Eeeeenter nıght!!!dıye eslık edersınız bu dunyanın en buyuk metal grubuna Searchiiiiiiiing seek and destroy la sona erer konser o tatmın duygusu mutluluk heyecan hayatta belkıde bı kac kez yasanacak turdendır ıste metallıca konserı aynen böyle olur ISTE METALLICAAAAAAAA(KIRK LARS ROB JAMES) :alkıs:
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2006 - 10:39:05 Gönderen: metallıca »
<<YOU S€€M FIND OF TH€ DÆRK>>

« Yanıtla #122 : 22 Ekim 2006 - 11:52:17 »

Çevrimdışı DaNGeRouSLy

• Deneyimli Üye
  • bitter end
no cleaf ower

st anger

invisible kid

stanger özellikla süper olmus =)
silence

« Yanıtla #123 : 23 Ekim 2006 - 00:04:05 »

Çevrimdışı metallıca

• Yepyeni Üye
  • *
tartılsılmaz tabee hepsı super sımdık berlınde sıra!!

« Yanıtla #124 : 24 Ekim 2006 - 20:07:45 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
Yerı gelır kucuk bır klup konseı de ıze buyuk haz verebılır ancak kım ne derse desın bır METALLICA konserı dev bır prodksyonu ızlemek daıma hayatınızın en guzel anları arasında yer alır bu öyle bır sovdur kı orada herkesı bır sekılde yakalar ıcıne alır egendırır tam bıttı sanılırken yenıden baslar evet her seyı caldılar artık bıttı bak gıttıler derken patlayan mayınlar havaı fıseklere donusur ve ONE  baslar gokyuzu aydınlanır o ısıklar suratınızdakı gulumsemeye yansır oturur akustk gıtarıyla james  bakarsınız some kınd monster da anlatılaları dusunursunuz orada olmanın bu adamlar ıcın ne ıfade ettıgını daha ıı anladıgınızı hıssedersınız sız böyle muzıge kapılmıs gıderken dev ekranda james ın koca goruntusune bakarken o calmayı bırakmadan tek elıyle havada bı sınegı kapıp kahkaha atar sız koparsınız yaklasık 60 bın kısı buradadır herkes mutlu ve coskulu james sureklı seyırcıyle ıletısım halınde oları bu sova davet eder GİMME M! :alkıs:GIMME E! :alkıs:GIMME T! dıyerek kek seyırcıye METALLICA dedıtcek sanırsınız M-E-T-A-L den sonra sarkı gırer GIMME FUEL GIMME FIRE GIMME THAT WHICH I DESIREdaha sonradev ekranda bıyazı gecer 2.5 saat surer konser ve ıste o sarkı nothıng ele matters a sızı davet eder havaı fısek geceyı aydınlatıp sondugu anda Eeeeexıt lıght!!!Eeeeenter nıght!!!dıye eslık edersınız bu dunyanın en buyuk metal grubuna Searchiiiiiiiing seek and destroy la sona erer konser o tatmın duygusu mutluluk heyecan hayatta belkıde bı kac kez yasanacak turdendır ıste metallıca konserı aynen böyle olur ISTE METALLICAAAAAAAA(KIRK LARS ROB JAMES) :alkıs:

falla cok ii  anşlatmışsın yaşadıın güzel anları, ben ilk geldiklerinde gitmiştim inönü  stadındaki konserlerine, ve şuan hiç bişi yazamam heralde o konserle ilgili , çünkü kendimdemiydimki :))) ama  bi anı hiç unutmam:))
biara tel örgülere tırmanıodum   biri sürekli bacaamdan çekiodu baktım bi bayan beni
de çeksene yukarı die baarıodu , oan  nie ööle yaptıımı hiç bizaman anlamadım ama o arkadaşın omzuna ayaamla tekme atmıştım bırakması için ayaamı :))  kusra bakma bacı herkimsen eğeer :))))) zaten konser anında  koptuum   için hiç bişii hatırlamıorum :)) ama şuanda gelseler tr yee heralde atnı tadı veremezler yada ben alamam...
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #125 : 24 Ekim 2006 - 21:42:08 »

Çevrimdışı metallıca

• Yepyeni Üye
  • *
yasanan her sy o anda guseldır  su anda o tadı vermeyebılır ama gercekten gelseler super olur yha da ben soyle bı sy duydum ınönude mıllet orayı pıknık yerıne cevırmıs fln dıye bu nedenle metallıca da gelmıceklerını solemıs dıolar  :s

« Yanıtla #126 : 25 Ekim 2006 - 01:07:37 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
yasanan her sy o anda guseldır  su anda o tadı vermeyebılır ama gercekten gelseler super olur yha da ben soyle bı sy duydum ınönude mıllet orayı pıknık yerıne cevırmıs fln dıye bu nedenle metallıca da gelmıceklerını solemıs dıolar  :s

ehuehee piknik alanımı puhahahaa:)) falla şuanda metallicaya parayı bastır deil inönüye izmir basmanede pavyona bile çıkarırsın:)) 
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #127 : 08 Kasım 2006 - 21:00:44 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
İşte güzel bi haber daha hehe

Metallica bütün kliplerini bir araya getirdiği ``2 of One`` DVD`sini 4 Aralık`ta yayınlayacak.... 
      ▌▐

« Yanıtla #128 : 09 Kasım 2006 - 23:19:39 »

furkiii

• Ziyaretçi
İşte güzel bi haber daha hehe

Metallica bütün kliplerini bir araya getirdiği ``2 of One`` DVD`sini 4 Aralık`ta yayınlayacak.... 

saolasın..bu çok güzel bi haber ya..=)

« Yanıtla #129 : 11 Kasım 2006 - 16:18:29 »

Çevrimdışı A.M.E.N

• Yepyeni Üye
  • *
Tavsiye ediceğim 3 şarkı var size

Turn The Page

King Nothing

Master Of Puppets

« Yanıtla #130 : 11 Kasım 2006 - 18:21:48 »

furkiii

• Ziyaretçi
Tavsiye ediceğim 3 şarkı var size

Turn The Page

King Nothing

Master Of Puppets

evet..özellkle de king nothing..en sevdiğim metallica şarkısıdır..ben de dinlemenizi öneririm..

« Yanıtla #131 : 12 Kasım 2006 - 11:12:58 »

Çevrimdışı gigaoz

• Emekli Mod
  • Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar.
    • OZ

eee normal orası inönü gelsinler Alisamiyene de görsünler  :D  Gel Bakalım Gel Bakalım Samiyene Gel Bakalım Emaneti Gör Sallamayı Gör Delikanlı Kim Bakalım :D :D  Ya Gelsinler Abisi KARS a gelsinler :P Ama Hiç Gelceklerini Tahmin Etmiyorum Türkiye'ye
₯___ώ ћ € я € ע € я     |      μ á Y    я ٥ á μ___₯

« Yanıtla #132 : 21 Kasım 2006 - 01:02:34 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
işte bnm metallica m bu, şimdiki dört tane soytarı deel :nanik:
hele bi clif burton varkı akıllara zarar bi adam,nerde oooo nerde şimdiki yamyam kılıklı herif...

doomsday; k. hammet ı ii izle adamım  :D
(1986 )
http://youtube.com/watch?v=Nkj4_-14Ra4
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #133 : 24 Kasım 2006 - 02:13:28 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
Biliyorum abi o konseri hatta sidisi var :dill Gençlik ateşi o zamanlar yerinde deli kan diye tabir edilen şey damarlarda henüz... ayaklarda spor ayakkabı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam düşün yani hehe :D... mükemmellerdi ne denebilirki
      ▌▐

« Yanıtla #134 : 28 Kasım 2006 - 18:05:57 »

Çevrimdışı eraser_422

• Üye
  • **
  • every time metal music !!!!!!
      so .....ing whaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!! bu sarkılaya bitiyorum yaaaaaa  :alkıs: :alkıs: :alkıs:
hayattan keyif alan herkese sonsuz saygılar ve sevgiler cunku onlar sadece yasıloar